Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Amoralle STILA, coo culte STILA..

Kādēļ meitenes liekot drēbes, atzīmē dažādas firmas un pieraksta.. AMORALLE stila kleita? Jau kādu laiku šo tendenci esmu novērojusi un nesaprotu jēgu. Cilvēks, kurš grib amoralle apģērbu, nepirks tavu drēbi, ja pierakstīsi, ka izskatās pēc amorelles 🙈 kādēļ šos sludinājumus apstiprina? Esmu atzīmējusi, kuru firmu apģērbus vēlos redzēt, bet regulāri ir šie eksluzīvie piedāvājumi!
Jā, šo arī esmu pamanījusi - tu meklē kaut ko konkrētu un rezultātā puse no atlasītajiem ir ne par tēmu.
Varbūt vajadzētu ieviest atslēgas vārdu praksi :)
Īpaši izceļas lietotājs pwest - pie katras preces apraksta ir visu zīmolu uzskatījums.
maija1984
Nu tas vēl tā, lai jau apraksta, kā vēlas, tēlainās izteiksmes līdzekļi preces aprakstā 🤣🤣🤣. Savukārt mani kaitina oriģinālu sadaļās saliktie feiki. Daža laba pat pie apraksta nenorāda, ka feiks, lai gan jau pēc bildēm redzams, ka nav oriģināls. Šajā portālā ir “super” iespēja “oficiāli” tirgot feikus, jo pie katra zīmola, ko ķīniešu draugi tik labprāt mīl viltot, ir replikas sadaļa, tad nu replikas sadaļā arī lieciet tos mēslus (atvainojos, bet savādāk nosaukt nevaru). Nevienā citas valsts vai starptautiskā tāda veida portālā tādu liberālismu neesmu redzējusi, parasti feikus bez žēlastības dzēš ārā, ir luxury resale lapas, kurās feiku tirgošana draud ar tiesu darbiem, ja administrācijai ir iedvesma nosūtīt sellera datus attiecīgā zīmola pārstāvjiem. Šeit pilnīga brīvība, bet, neraugoties uz to, dažām ir tik grūti savas replikas salikt repliku sadaļās. Ja es meklēju Gucci kurpes vai MK somu, tad es meklēju oriģinālu, atķeksējot meklētājā konkrētā zīmola nevis replikas sadaļu, un, nē, feika parādīšanās meklētājā pie oriģināliem manī neradīs vēlmi to nopirkt, tikai nokaitinās. Daža laba vēl saliek par tādām cenām, par kādām, var nopirkt mazlietotu oriģinālu vai pat jaunu preci izpārdošanu laikā 🤣 Feikus, kas salikti oriģinālu sadaļās, vismaz varētu bez brīdinājuma dzēst ārā, lai “iemācās” ielikt pareizajā sadaļā.
Preci, protams, var aprakstīt kā vēlas, tas ir ok, bet zem preces apraksta lieliem burtiem uzskaitīti visi zināmie zīmoli.
Tad sanāk tā - tirgo, piemēram, H&M bikses, bet apakšā visi zīmoli - GUCCI, MK, CHANEL utt. Un realitātē, ja es meklēju CHANEL, man atlasās arī tās H&M bikses. Nu tas nav forši, manuprāt.
maija1984
Jā, tas gan, ierakstot meklētājā konkrētu zīmolu, atlasa sazin ko. Es meklējot, nākamajā solī atzīmēju kreisajā pusē pie papildus filtriem vēlreiz konkrēto zīmolu, tad atlasa jau jēdzīgāk, bet, protams, feiki, kuri salikti oriģināla sadaļās, tāpat paliek.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.