Krapnieciba

Sveiki visiem, jau kadu laiku izmantoju so platformu, visu laiku, tikai labakas atsauksmes, bet beidzot ari es uzravos! Veicu parskaitijumu uz kontu, lai iegadatos preci, nekas neparasts saja platforma, bet nakamaja diena, intuetivi domaju paskatisos velreiz, redzu sadu info
ilzelapinja
aagaggagagahahagahahaggahhagaga kur bija visu inteligjence tad kad jus visas appisa???????? :DDDD :DDDD:DDDD cik nenormaali stulbas juus visas esat teelojot gudriiites ......ko tad juus appisa visas ja tik gudras ???? :DDDDD taa arii jums vajag!!!!!!! naivuliiites neko neemaaaku neko nezinu aivaivaivaii visi tiiiiik sliiikti :DDD:DDD baitroooooooo allljooo atpakalj trako namaa inteligjentaa augstiiiba? iespraud savu inteligjentumu pakaljaa mosh neappisiis vairs nekad ...kaadeelj appish tikai idiotes parasti????
maija1984
Datu aizsardzība adminus uztrauc, taču feiku tirgošana iet uz urrā 🤣🤣🤣 labi, tā bija liriskā atkāpe, ja par tēmu, tad:

Ne visi 100% pārzina portālu un ne visi (īpaši vecāki cilvēki) zina, kā lietot meklētājus un izfiltrēt info. Tāpēc būtu jauki, ja pārējās apkrāptās lietotājas uzrakstītu privāti šīs tēmas autorei, lai kopā var vērsties policijā, ja to vēl kāda nav izdarījusi. Minētā krāpniece tiešām jau ilgi te dzīvojas, ik pa laikam uzpeld, pirms šo admini paspēj nobloķēt.

Ievai un Janetei nav nekāda sakara ar adminiem, tās ir portāla lietotājas, kuru komentāri bieži ir noderīgi un informatīvi.

Vnk visiem vajag būt mazliet draudzīgākiem komunikācijā, lai dikusijas neizvēršas tādas kā šī.
janetajumtina
Jamaikai ir taisnība patiesībā. Es esmu guvusi mācību nelīst,kur nevajag un arī pārtraukt palīdzēt apkrāptajiem atgūt naudu,ko reizi pa reizei bija jādara,kad kāds to lūdza,jo dažas portāla lietotājas zina cik daudziem ir palīdzēts. Šis viss nebija tā vērts un man tas ir kultūršoks,bet patiesi,mēs visi esam dažādi un to der atcerēties lieku reizi.
Katram pašam galva ir uz pleciem un katrs pats tiks ar savām situācijām galā. Ja apkrāpa-pats atrisinās,jo visu zina. Ja nemāk atrisināt,tad sūdīgi viņam un jābeidz īdēt.






ive-ta
Janeta, jūs esat viens no foršākajiem andelē iepazītajiem cilvēkiem, kuriem patiešām ir gan vēlme, gan dotības iesaistīties un palīdzēt. Bet, kā saka, neviens labs darbs nepaliks nesodīts. Jā, tik tiešām, dažreiz nav vērts izlikt savu enerģiju arī pozitīvam mērķim, jo rezultātā vēl paliec par vainīgo.
punduris
Cik zinu skapī visu sludinājumu ielikšana ir eiriks, kā abonements un verifikācija. Kas notika ar iepriekšējo krāpnieku sarakstu, neesmu īsti lietas kursā. Vēl problēma tajā, ka šeit, profilu var verificēt tikai ar swedbank ibanku. Citu banku lietotājiem šāda opcija nav.
Zane !
Ja nemaldos, viņi to (obligāto) verifikāciju tagad pozicionēja uz krāpniecības biežumu.
verifikācija, viņiem vai policijai vai kam palīdzēs ......
Bet mana doma, ka izdomāt kaut ko var, ja tiešām grib.
Ar visām datu regulām
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.