jaunā opcija "Pacelt sludinājumu "

Šodien ievēroju šo jauninājumu ! Un protams steidzu izmantot :) BET... cik bieži to drīkst darīt? Ja ņem vērā,ka tas nav nemaz tik dārgi-10 centi,pieļauju,ka kāda savu sludinājumu "cels" augšā ,ja ne katru,tad ik pārdienas, noteikti! Un atkal acu priekšā būs vieni un tie paši sludinājumi kā savulaik iekš feisbuka! :) un jaunumi kaut kur "izšķīdīs " :)
lasmael
Kā tas ir- nav iespējas celt savu sludinājumu? Visiem jau viena maksa- 10 c, es ar pacēlu sludinājumus,kurus ievietoju pašā sākumā,kad atvērās šī lapa, jo nu es domāju apmeklētāju skaits ir stipri pieaudzis pa to laiku!
…. .
Cien Lasma Lasinska, ne visi pardeveji var atlauties MAKSAT par sludinajumu pacelsanu ( ka jau minets ieprieks pagaidam nav zinams vai pacelt var katru dienu) turpereti kas var atlauties MAKSAT katru reizi, iespejams cels katru dienu sludinajumu, tadejadi rodas nevienlidziba.
Pie tam es ka pircejs sadala" JAUNAKIE SODIEN" veletos redzet tiesi jaunus sludinajumus"
lasmael
A kāpēc Jūs domājiet,ka vieni var atļauties un citi nē? Jūs domājiet,ka te kāds ievietos sludinājumu, tad katru dienu cels, cels, cels, reāli kaut ko no tā iegūs kādu finansiālu labumu? Jūs domājiet,ka te ir daudz tādu,kas neseko līdzi cik daudz iztērē uz sludinājumu? Tiem,kam tā nauda ir nez cik, te nepārdod lietas, tie te vispār nenāk, te pārsvarā ir cilvēki,kas tomēr skaita naudu līdzi, ne tikai grūž bezjēdzīgos sludinājumos, kurus neviens neskatās. Pacels pāris x mēnesī savus sludinājumus, redzēs,ka nevienam nevejag un noteikti vairs netērēs savu naudu,lai celtu vēl.
DM DM, Vai domājiet ,ka te vajadzētu izvērtēt katras pārdevējas maka biezumu un tad piemērot sludinājuma/ pacelšanas maksu? Droši vien, pati gan izmantosiet šo iespēju "pacelt", bet,lai citiem tāda iespēja tiek,gan negribas.
…. .
manuprat kaut ko vel skaidrot Jums padzilinati diemzel butu bezjedzigi, jo Jus elementari neuztvera foruma temas saturu un nevelaties iedzilinaties:)
Par jusu rakstitam fantazijam par sludinajuma pacelsanas maksu man vispar trukst vardu:))
Lai Jums veicas!:)
lasmael
"Cien Lasma Lasinska, ne visi pardeveji var atlauties MAKSAT par sludinajumu pacelsanu"
Es atvainojos, bet kā tad saprast šo teikumu? Ko tad darīt,ka kāds nevar atļauties? Atļaut pa velti pacelt tam,kas nevar atļauties? A kā zināt,kuri tie izredzētie,kas nevar atļauties? Kāpēc citi pēkšņi vienlīdzīgāki par citiem?
Jūs savos komentāros tik ļoti uzsveriet ""MAKSĀT" vārdu,ka nesaprotu par ko ir cepiens- par to,ka jāmaksā vai par to,ka jaunumos būs vecas lietas?
zangmo-norzom
Jā, dīvaini :) Es arī gribētu pacelt, bet papildināt kontu var tikai min par 3 eiro, ja man uz konta to nav, tātad nevaru neko darīt... maksa 0,10 centi gan ir vienāda visiem, tomēr pat nevar izvēlēties, vai maksāt 0,10 centi, vai 3 vai 5 eiro, tātad...
zangmo-norzom
Nu tieši tā arī apmēram sanāk, ja sludinājuma pacelšana ir 0,10 centi, papildinat maciņu var min ar 3 eiro, tad tie, kam ir nauda brīvi uz konta, par 3 eiro var celt uz nebēdu, sanāks 90 reizes :) Toties, kam nav, nevarēs ne no vietas kustēt ;)
lasmael
Ok, Jums, Zangmo, stāv pārdošanā lietas,kam cena 100e, tādas pārdevējas kā Jūs ar precēm,kas maksā daudz ir tomēr mazākumā. Es noteikti neceltu sludinājumu 30X, pat 3-4X nedēļā ne, bet 1-2x mēnesī,kāpēc ne? Ja es lietu pārdodu par 5-15e, tad diez vai ir izdevīgi sludinājuma celšanai tērēt vairāk par 30c :D
Laura Staros
Daļēji piekrītu. Godīgāk, šķiet tomēr būtu, ja šāda opcija pastāvētu kā vecajā FB andelemandele, kur katra varēja savu lietu pacelt 1x nedēļā un tad varbūt arī šeit bez maksas? jo citādi te viss paliek ļoti komercializēti - ja vari, maksā un cel cik gribi.. Tad arī pati šī ideja pacelt zaudē savu jēgu, jo jaunumi pazudīs "pacelto" poustu vidū. ja cēlājas to darīs neierobežoti.
Karina ))
Es gan esmu "PAR" šo funkciju, 0,10 ir, manuprāt, optimāla maksa par šo pakalpojumu, un viņš tiešām ir lietderīgs, nedomāju, ka kāda nepārtkaukti tērēs naudu, lai katru dienu paceltu savus sludinājumus... un vēl nevajag aizmirst par to, ka portālam ir jāpelna nauda, nedomāju, ka jums patiktu, ja viņu pelnītu naudu no reklāmas izvietošanas un visu laiku tie reklāmas logi uzpeldētu kā atverskapi.lv :)
…. .
Ja si funkcija butu par brivu un ierobezotas reizes butu optimals varians,
sobrid si funkcija ir bezjedziga, jo celot to augsa, pec dazam stundam jau esi 20 lappa, vairakums pardevejas jau ir pacelusas savus sludinajumus 2xreizes, un atsijat tikai jaunumus diemzel nav iespejams
zangmo-norzom
bezjēdzīga nav, man tikko pateica, ka sludinājums, kurš jau 2 nedēļas ka bija apstiprināts, neatbilst prasībām, lai gan :) ir ievērotas visas prasības, bildēts dienas gaismā, speciāli izkārts uz pakaramā, vietā, lai to pilnīgi var redzēt utml ;)
sss
Piekrītu iepriekšējiem komentāriem, vajadzētu uzlikt kaut kādu ierobežojumu sludinājuma pacelšanas biežumam, kaut vai to pašu 1x nedēļā, kā bija FB, tikai nevis kā brīdinājumu, bet ka pacelšanas poga nedēļu pēc tās nospiešanas konkrētam sludinājumam vairs nedarbojas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.