Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Par sestdienas Andeli!

Vai kaads zina ,vai bus iespeja uzstadiit savu stendu jau piektdienas vakaraa??Kur ir kaad info par to??Paldies
Inesse Petrojanceva
Te ir. Nosūtu 3.infomeilu, kurš man pienāca vakar, 14.09. Šoreiz Andeles meili, ja ir inbox e-pasts, tad pienāk sadaļā abonētie. Es pati gandrīz automātiski izdzēsu.

Hei, Hei!

Tev ir pienācis 3. infomeils par ierašanās un iekārtošanās laikiem dalībniekiem uz Andelemandele GRAND.

Aicinām visus laikus ievērot, jo ārpus tiem iekārtošanās darbi netiks atļauti

Visupurims: Vai esi jau samaksājusi par dalību pretī saņemot dalībnieka+palīga aproci? Tikai ar šīm aprocēm Tu varēsi iekļūt Ķīpsalas hallē, lai veiktu iekārtošanās darbus. Par dalību vari samaksāt līdz 14. septembra( trešdienas) plkst. 20:00 Šķūņu ielā 15 . Pasākuma uz vietas to nebūs iespējams izdarīt.

Tavu aproci izņemt un samaksāt par dalību var jebkurš Tavs draugs, tik lai nosauc tavu vārdu!

1. Ierašanās/iekārtošanās laiki Ķīpsalas hallē:

16. septembris , piektdiena: Bonusa iespēja iekārtoties iepriekšējā vakarā no plkst. 18:30:00-20:30 ( aproces var vēl nelikt ap roku, bet noteikti jāuzrāda). Vērtīgākās lietas gan uz nakti labāk neatstāt un vēlams nākamajā rītā jau uz kādiem 9:00 būt uz vietas, lai stendu turpinātu pieskatīt un iekārtot. Iesakām stendu uz nakti ar ko pārklāt. Vietu rezervācija ar tukša kronšteina vai viena krēsla atstāšanu nav pieļaujama. Stends ir jāiekārto pilnībā.

vai

17. septembris no plkst. 08:30-10:30 no rīta ( aprocēm jābūt apliktām ap roku Tev un Tavam palīgam. Ar apmeklētāju aprocēm hallē laidīsim iekšā tikai no plkst. 11:00. Bērniem līdz 12. g.v ieeja- bez aprocēm.

Tā kā Andelemandele GRAND sākums ir plkst. 11:00, mums jau jābūt "kaujas gatavībā" no plkst. 10:30, JO tad mēs slēgsim Halles durvis , lai sagatavotos pērļu mednieču uzņemšanai. Mums ir jābūt ļoti disciplinētām, jāiekļaujas laikā, esiet operatīvas!

2. Kad būsi ieradusies Ķipsalā- seko mūsu norādēm- halles teritorija būs sadalīta nummurētās līnijās un jums vienai pēc otras rindas kārtībā būs tajās jāizkārtojas. Ja vēlaties andelēties viena otrai blakus, tad arī jāierodas kopā, jo vietu aizņemšana draudzenēm un tukšu vietu veidošana nav pieļaujama. Lūgums- esiet savsatrpēji draudzīgas kaimiņienes un iekārtojaties pēc kārtas viena blakus otrai, lai visām pietiktu vieta.

Atceries: Nav sliktu vai labu tirgošanās vietu. Viss ir atkarīgs no Tava Pērļu piedāvājuma un prasmes atraktīvi andelēties!

2.1. Galda un stangas izkārtojums: galds liekas paralēli novilktajai līnijai, kronšteins blakus galdam: perpendikulāri līnijai. Jūsu stenda izkārtojums veidos apgāztu L burtu. To uz vietas vēl koriģēsim. Galvenais, uzklausiet norādes.

3. NB!!! Vēlreiz ar stendiem- uz vietas mēbeļu nebūs. Tev pašai jāsaorganizē savs galdiņš un kronštiens ( stanga), kur izkārt preci. Ievēro- 1 stendā ietilpst : 1 kronšteins un 1 galdiņš. Galdiņu nevar aizvietot ar otru stangu. Stanga/ galds nedrīkst būt garāks par 1.5 metriem. Ņemot verā kuplo dalībnieču sakaitu- papildus kronšteina reģistrēšana nav iespējama. Tātad, katrai dalības vietai TIKAI 1 kronšteins un 1 galdiņš. Tā kā izvērtē un paņem līdzi uz pasākumu TIKAI skaistākās , kvalitatīvākās lietas, JO Tavam piedāvājumam ir jābūt konkuretspējīgam, ja vēlies mājās pārrasties ar tukšiem pakaramajiem un pilnu maciņu :)

3.1. Nepārpūliet sevi ar smagumu nēsāšanu. Alternatīvas galdiem: veļas žāvētājs, kartona kastes, kas apkārtas ar galdautu utt. Esiet kreatīvas un saudzējiet sevi!

4. Dalības vietā ietilpst tirdzniecības vieta un 2 aproces. Tā kā droši vari ņemt sev līdzi uz Andeli vienu palīgu! 1stends= 1 dalībnieces+ 1 palīga aproce.

5. Dalībnieču kā arī pērļu mednieču aproces iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā Vecrīgā, Šķūņu ielā 15 , no plkst. 11:00-21:00, līdz 14. septembrim ieskaitot.

6. Andelē atļauts tirgot tikai savu personīgo mantu Tā ir bija un būs AndelesMandeles koncepta pamatideja.

Saskaņā ar mūsu pasākuma specifiku & likumdošanu nav atļauts tirgot:

rokdarbus, kas paredzēti tālākai pārdošanai

veikalu outlet/ vairumā uzpirktu preci, second hand veikalos uzpirktu preci tālakai pārdošanai

pasākuma tematikai neatbilstošu preci

Šoreiz pasākumā no mūsu puses būs arī "kvalitātes un stendu kontrole" , Ja arī Tu redzi, ka kaimiņš pārkāpj andeles noteikumus- ziņo par to mums.

7. Katrai no jums jāievēro, ka tigojat tikai savu personīgo mantu un jūsu lietu tirgošanai nav komerciāla rakstura iezīmes.

8. Vēlreiz Par Pērlēm: Aizmirstiet, par kādu naudu savulaik iegādājiātes pērles - tā jums būs visvieglāk tās notirgot. Piedāvājiet draudzīgas cenas! + drēbēm ir jābūt labā stāvoklī, smaržīgām, smuki izkārtām uz kronštiena, nevis samestām kastēs.

Paturam tiesības lūgt noņemt no tirdzniecības drēbes , kas nebūs tīras, odīs pēc second hand veikala, būs saplīsušas vai saņurcītas. Mēs taču visas kopā veidojam pasākuma saturu un es kā organizators dikti vēlētos, ka pieturamies pie pasākuma sākotnējās devīzes " Pērļu Medības" !

9. Neizpārdotās drēbītes būs iespējams ziedot un atstāt labdarībai!


10. pasākuma gaitā pieskatiet savus stendus un personīgās mantas!

Pērļu Medniecēm - apmeklētājām ieejas maksa no plkst. 11:00-15:00 : 4 EUR. Pēc plkst. 15:00 ieeja- bezmaksas. Bērniem līdz 12. gadu vecumam ieeja bezmaksas.

Līva

P.s. Pasākuma dienā būs pieejama regulēta autostāvvieta pie Ķīpsalas halles. Tai būs vienreizēja iebraukšanas maksa: 2 EUR par stāvēšanas periodu.

P.s.3. Ja Tev vēl ir kādi jautājumi- droši raksti! Bet, pirms raksti, izlasi vēlreiz tekstu, vai atbilde uz šo jautājumu tomēr tekstā nav paslēpusies :)

Tava Andelemandele
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.