Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

DPD

Kur šeit vai atrast sadaļu lai ar kodu SUTUARDPD -20% nosūtīt pa 1.60€? Man meitenes jautā, bet es nevaru atrast kur noformēt?
janetajumtina
Šādas sadaļas andelē nav. Andelemandele mājaslapa nav pakomāts.
Iesaku izmantot DPD mājaslapu,jo pēc virsraksta spriežu,ka meklējat iespēju sūtīt ar DPD pakomātu. Attiecīgi ir jāatver DPD mājaslapa un jāformē sūtīšana no šīs platformas.
Lai izdodas!
ive-ta
Ar kodu ANDELEMANDELE arī ir 20% atlaide, un to var ierakstīt tikai pašās beigās, pēc visas informācijas ievadīšanas, nonākot pie maksājuma. Sākumā jāizvēlas pakas izmērs par pilnu cenu. 1.60 ar atlaidi būs XS izmēram 8x18x61. Ja ir iespēja, piemēram, nodot paku pick up punktā, kur pieņem dzīvajā, nevis skapītis, uz pakas vispār nekas nav jālīmē, tikai jānoformē internetā pasūtījums un jāsaglabā telefonā 2D svītru kods. Uz vietas visu izdara, - noskanē un uzlīmē uzlīmi ar svītru kodu. Ērti, jo mazām pakām pievilcīga cena un nav skapīšu limita.
ive-ta
Tieši tā pati problēma, ka trūkst skapīšu, lika meklēt alternatīvas :) Un tgd, kad pārbaudīju, kā tas strādā, esmu ļoti apmierināta. Par mērīšanu, nekas nav līdz šim mērīts, mājās pati mēru, vai atbilst. Jo jārēķinās, ka paka nonāks citā pick up punktā, kur ir skapīši, un ja neievietosies atbilstošajā izmērā, tad radīsies problēma. Kā tas tiek risināts, man nav informācijas, jo līdz šim viss bija gludi.
ive-ta
Pašam japaskatās, kura izmērā pakā ierakstīsies un jāsapako tā, lai atbilst. Omnivai jau arī tāpat, ja noformē S paku internetā, tad S skapītis arī atvērsies, un tajā izmērā jāierakstās. Nododot paku, viņi nezina, par kādu izm ir samaksāts, vnk pieņem, noskanē un atdod kurjeram. Svarīgākais ir, lai ievietojas galapunktā.
ive-ta
Vēl varu ieteikt piereģistrēties, jo tad nav atkārtoti jāraksta savi dati, telefons e pasts, tikai saņēmēja, jo pirmie jau tiek izveidoti automātiski. Sākumā sūtīju, katru reizi rakstot visu no jauna, tgd piereģistrējos un pēdējiem diviem sūtījumiem, visi mani dati bija jau priekšā, un pēc tam var arī ērti sekot sūtījumam, jo ir aktīva saite ar numuru. Man nedaudz problemātiska likās saņēmēja pick up punkta ierakstīšana, jo dažreiz tur kaut kas ieciklējas, par cik tā ir starptautiska sistēma, nevarēju ne par ko iedabūt savu izvēlēto pick up punktu. Atsevišķi meklējot tāds pick up punkts bija, bet mēģinot to iedabūt izvēlnē nesanāca, beigās jau izdevās. Noteikti pirms apstiprināt un veikt maksājumu jāpaskatās, vai ir pareizais pick up punkts ielicies. Tas no pieredzes ;)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.