Negodīga pārdevēja

Nopirku no vienas sievietes Zara Man jaunas zolīdās vīriešu bikses, ar birku, pa 16€. Atsūtīja bikses un es pamanu, ka nav galvenās pogas. Rakstu atpakaļ, uz ko man atbild, ka poga esot ielikta kabatā, tā esot nokritusi un pārdevēja neuzskatīja par vajadzīgu mani par to pabrīdināt. Es šokā, es tās bikses tad nebūtu ņēmusi, goda vārds, jo man mājās nav pat adatas/diega un mani viss šūšanas process pilnībā neinteresē, ja kaut ko vajag piešūt, eju pie šuvējas.
Neuzskatu, ka ja pērku pilnībā jaunu preci, vēl ar birku, man būtu vēl kaut kas jāpielabo tajā precē.
Protams, Andeles administrācijai uz šo situāciju pilnībā vienalga bija un nekādīgu atbalstu es nesaņemu.
magdalenalett
Nesmuki no pārdēvējas puses.
Es jau esmu ilgi Andelē, un, diemžēl, mans secinājums - lētāk, ātrāk, un daudz daudz labāk ir nopirkt jaunu mantu no veikala, neka jaunu mantu ar birku šeit Andelē.
Turklāt, pašlaik ir tik daudz piedāvājumu ar akcijas cenām ļoti kvalitatīviem zīmoliem.
Andele ir dargākāis veikals ever! :-)

Nu sākiet, lūdzu, kāda man daļa, cik maksāja Jūsu prece, kad viņu pirkāt kaut kad... pircejam ir pilnīgi vienālga. Bet tālāk jau ir cilvēciskā atbildība par to, par kādu cenu un kādā stāvoklī preces šeit tirgo.
Preces no rokām ir preces no rokām, tāpēc nevajag tas pielīdzināt veikala līmenim, kur veikals par šo cenu iekļauj arī garantīju un iespēju apmainīt preci, bet Andeles veikalā/tirgotājas tādu iespēju nemaz nepiedāvā, bet vēlas pa veikala cenām, jā ne dargāk pārdod savu mantu..

Fuj... man žēl, kā šādas vietnes pastāv, jo lielākā daļa to vnk izmanto, izmanto lēttiecīgu pircēju psiholoģiju, ka pirks, jo domā, ka ir letāk un labāk.. bet tā ir ilūzija.

Bezkaunīgas pārdēvējas te ir pilns.

Uzskatu, preces no rokām ir vairāk labdarības moments, savadāk var dibināt uzņēmumu, maksāt pa pilno nodokļus un vārīties ar komerciju. Neviens vārda nepateiks. ;-)

Mans viedoklis.
magdalenalett
Viss, kas te tiek tirgots tikpat iz stipri lētāk iegādāts, nekā piedāvā (jo ir akcijas, interneta pirkumi, citi paši veikalos strādā, saraksts ir garš..)

Fuj arī par to pārdēvējiem, kuri cenšās manipulēt ar pircēju, sākot "pērciet tad veikalā 2x dārgāk". Reāli - veikalā šādas drēbes vai preces vairs nav, jo ir kaut kāda pag. sezonas prece, kura tika nopirkta ar akciju, ka arī tas bikses vai kas cits var maksāt vēl lētāk.
Dzēsts lietotājs
Cik tad laika aizņem piešūt pogu, vai tad pārdevējai bija tik traki jāskrien uz pakomātu, nesmuki, protams. Un vēl tie uzbraucieni sarakstē... Šai pārdevējai ir gana daudz sliktas atsauksmes, lai izvērtētu, vai vispār vērts kaut ko pirkt. Jūs vēl samērā viegli tikāt cauri.
luizepjatakova
Es sliktos komentārus izlasīju tikai pēc pirkšanas, jo tāda pārdevēja bija pirmā manā dzīvē, tagad būšu uzmanīgāka. Bet nu arī konstatēju, ka attiecībā pret pārejām meitenēm, kuras saņēma netīru, nonēsātu apģērbu, man vēl paveicās.
tomix
Man ar bijis darīšana ar šo pašu pārdevēju, tikai viņa pie manis vērsās kā pircēja.

Divreiz stāstija, ka jau ir pārskaitījusi naudu, tad kļūdījusies, beigas 2 dienas pēc kārtas solījas braukt. Beigās neatbildēja uz ziņām un nozuda kaut kur savā rajonā..

Lietotāja Natais ir vnk lieka laika šķērdēšana.
artarac
Besī šitie varianti, norāda jauns vai lieliskā stavoklī, atnāk prece, tad nu sēdi un domā.. kāpēc jāčakarē cilvēku, norādi visus kāšus aprakstā, nevis rūpīgi noslēpj un tad tie tekstiņi: bildēs viss bija redzams vai arī, tiešām, es nepamanīju.. 🤣😏
dacukins29
Sakiet kā ir ar šo( Olga Žubricka) pārdevēju. Es pasūtīju pie viņas aizvakar Philips kafijas automātu par 10.00 euro. Pārskaitīju naudiņu, solījās , ka vakar no rīta vai vakarā izsūtīšot, vairāk nekādu ziņu nav devusi. Rakstīju vēstuli, neatbild, kaut gan ir portālā. Preces izsekošanas adresi ar nesūta. Jocīgi ir vēl tas , ka sludinājums nav izņemts.
luizepjatakova
Man personīgi nav bijusi saskarsme ar viņu, bet ir divi varinati, vai cilvēks ir neaktīvs andelē, nosūtīja un vienkārši neuzskata par vajadzīgu Jums par to dot ziņu- tā dara ļoti daudz cilvēku, vai otrais- krāpniece. Kādas atsauksmes bija par viņu?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.