Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Favorīti

Būtu labi, ja varētu redzēt cik pērles ir favorītos neuzspiežot uz favorītiem, līdzīgi kā naudiņa "manā maciņā".
Daina M
Ne tas kas ir kādam favorītos, bet Tavos favorītos, to vajag lai būtu pārredzams, lai uzspiežot uz ''Mana Andele'' kreisajā pusē pie favorītiem būtu redzams cik tur viņu ir, jo tāda sajūta, ka meitenes par saviem favorītiem aizmirst.
Neticu, ka meitenes tik ilgi domā pirkt vai nē.
Dzēsts lietotājs
Pievienojos iepriekšējam komentāram - es arī ar "favorītu" līdz šim sapratu lietu, kura man šķiet pērle, proti, konkrēto preci novērtēju kā labu piedāvājumu (pārdevējas reitingam:-), bet bez jebkāda nolūka to iegādāties, jo nebiju šīs lietas savā uztverē tā sasaistījusi. Ļoti bieži te ir kolosāli piedāvājumi, kuri pašai nav aktuāli, piemēram, bērnu drēbes, kuru izmērs vairs nav aktuāls, taču, uzspiežot uz sirsniņas, gribējās vienkārši paust savas simpātijas piedāvājumam. :-)
…. .
Cik man zinams un parasti ta ir visas iepirksanas lapas , tad sadala favoriti tiek atzimetas preces kuras patik un ir velesanas iegadaties, bet ne jau tadel lai celtu meitenu reitingu :D ( ka pedejos komentaros)
Meitenes jusu labie noluki sirsninu liksana maldina pardevejas ;)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.