Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

“Emporio Armani..”Neuzķeraties uz viltvārža!

Dāmas esat uzmanīgas, lai pēcāk nav jālasa sūdzību raksti!
Meklējot dāvanu, uzdūros uz šī viltvārža, kurš lētas Ķīnas un tirgus preces tirgo, kā orģinālu. Summas nav mazas, un pieteikumu ir daudz!!! Lūdzu esat uzmanīgas, cilvēks apgalvo, ka viss orģināls, kaut patiesībā tie ir klaji meli, un vairāk kā skaidrs(spriežot pēc atsauksmēm, ka tirgo vairumā) un lētticīgie tik pērk..
Iegooglējot kaut šos Armani pulksteņus.., var aplūkot, ka orģināls pulkstenis no oficiālās mājas lapas maksā 350€, bet šeit viltvārdis “orģinālus” tirgo pa 100€, kurus aliexpress var nopirkt pa 10-20USD ..

Šai publikācijai ir brīdinošs un informatīvs saturs!
Izmantojot personīgu pazīšanos, nepažēlošu laiku, un nodošu informāciju arī muitas pārvaldei, lai izskata viltotu preču tirdzniecību un apriti.

Profils :
www.andelemandele.lv
maija1984
Šveicē oficiālā pulksteņu veikalā šis modelis šobrīd ir pa 260-280 CHF (vienā oficiālā outlet tipa veikalā pa 214 CHF), janvārī būs atlaides, daudzviet būs 50%, cilvēki mīļie, iemācieties ar googli darboties, lai nav jāpērk feiki. Atlaižu laikā pačekojiet Vācijas, Itālijas Francijas oficiālos veikalus. Kopā at šipingu samaksāsies varbūt dažus desmitus eiro vairāk, nekā pērkot nožēlojamus Ķīniešu feikus.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.