Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pārdošanas process

Sveiki! Iepriekš neesmu neko pārdevusi, bet dažas lietas tagad iekrājušās. Kā notiek process, kad pērk manu preci? Es sūtu un man vēlāk maksā, vai vispirms maksā un tad es sūtu? (ar pakomātu). Kā praktiski labāk darīt? Negribas būt apkrāptai un, lai arī otra persona tā nejustos.
mary5891
pat ja izsūtat preci bez priekšapmaksas, norādiet omnivā savu tel.nr. gan kā saņēmējs, gan kā nosūtītājs. Ja pircējs pa to laiku pārsūta naudu, kodu pēc tam var mierīgi ar sms pārsūtīt lai izņemtu paku. Bet vispār parasti vispirms nauda, tad sūtīšana.
Zane !
Protams, izlasiet arī atsauksmes par personu un skatīties cik ilgi personas profils ir aktīvs- šis varbūt aktuālāk, ja pati pērkat, bet arī nav mazsvarīgi!
Kā arī, ja, piemēram, pēc čata nospriežat, ka komunicējat ar sievieti, bet norāda vīrieša kontu, tad mazliet arī vajag padomāt, jo tad var būt krāpniecības shēma 🤷‍♀️
Kaut kur forumā ir par šo
elzouzo
Nez, bet man jau škiet, ka tā maksāšana caur trešo personu jau ir ikdiena šeit un neko jau neizmainīs, savādāk jau vis notiek, piesaki preci, apmaksā, piegāde un vis parējais, es gan ieteiktu neapmaksātus sūtījumus, neizsūtīt, šeit pastāv daudz shēmu, kā var...
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.