Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sveiki,Vaij šī prece-kastes ir Lietota lieliskā stāvoklī?

Nopirku no Monta Anete Pētersone www.andelemandele.lv kastes pa 25€+pasta stacijas kods ko iegādājos pati -pārdevēja melo ka prece tika izsūtīta perfektā stāvoklī,tiešām?
Naudu atsakās atgriezt,piebilstot ka es pati esmu sabojājusi 🙈 Briesmīgs cilvēks
maija1984
Prece ir ar trūkumiem. Un tās ir diezgan ilgas lietošanas pazīmes, kas redzamas bildēs, nevis svaigi vai piegādes procesā radušies bojājumi. Bet tas laikam interpretācijas jautājums šajā portālā, te, kā redzu, bieži tirgo lietas, ko personīgi es mestu ārā vai atdotu par brīvu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Mēģiniet vienoties par kaut ko, lai atgriež daļu naudas vismaz vai arī lai ņem atpakaļ...
maija1984
Pārdevējai ir nopietnas problēmas ar komunikāciju. Ja, sākot jaukt kastes, pamanīja, ka sāk plaisāt, varēja apstāties pie pirmās skrūves un izskaidrot Jums situāciju, atgriezt naudu. Tad izlabot sludinājuma tekstu, ka kastes nav jaucamas ārā, plus nofotografēt visus bojājumus, lai cilvēki zina, ko pērk. Nu nav tur nekāds perfekts stāvoklis...
mu6mire
Viņas salabot būs dàrgi,es pirku mazlietotas gandrīz jaunas,ideālā stāvoklī.
Kā pārdevēja apgalvo.
Nenopirku no viņas jo veikalā nevarēju atrast tādas kuras liekas virsū viena uz otru 🤷‍♀️
Un tagat saņēmu šo,pārdevēja stāsta melus un kastes atpakaļ neņem,protams jo uzskata ka veiksmīgi tikusi vaļā.





montaanete
Santa Altroka - pircēja vēlējās no manis iegādāties bērnu mantu kastes. Saņemot sūtījumu pirmais, ko pircēja man paziņoja, ka nav skrūvju ( skrūves es kā pārdevēja ieliku 100%, visu ļoti smuki sapakoju). Pēc divām dienām jau pircēja raksta, ka kastes ir bojātās skrūvju vietās, tās pašas dienas vakarā, ka kastes ir briesmīgā stāvoklī un izmetamas. Mana prece pirms izsūtīšanas bija gandrīz kā jauna un bez bildē redzamajiem defektiem. Bildēs, ko pircēja ir ievietojusi šeit formumā var redzēt ka koka dēlītis ir pilnīgi salauzts. Pircēja pazvanot 22:48 vakarā runāja ļoti nepieklājīgi un nedeva iespēju adekvātai sarunai.
No tā visa secinu, ka kaut kas īsti šeit nav kārtībā, jo atpakojot paku pirmais, ko pircēja būtu ieraudzījusi būtu šie milzīgie bojājumi kastes dēlīšos, nevis skrūvju trūkumu, kuras itkā es neesmu iepakojusi līdzi. Kastes pircēja gribēja sūtīt atpakaļ, tad kad itkā trūka skrūves, par bojājumiem sāka runāt, kad atteicos pārsūtīt atpakaļ naudu par kastēm un uzstāju, ka skrūvēm ir jābūt. Savu vainu šeit nesaskatu, kastes tika sabojātas apzināti no pircējas puses vai sūtīšanas procesā, caur pasta staciju par, kuru es neesmu atbildīga!!! Pašreiz pircēja ceļ neslavu un draud izmantot manus konfidenciālos datus. Diemžēl šāda attieksme pret pārdevēju šai pircējai nav pirmā reize, to uzzināju kad palasīju atsauksmes šeit forumā.
mu6mire
Neslavu,ceļat pati sev,
tirgojot šādu preci!
attīstīties taču!
Lasot jūsu tekstu,lielākus suņa murgus neēsmu sastapusi,redzu jums cauri.
Ko jūs iedomājaties ka apkārt ir tikai muļķīši!
Kādā sakarā es bojātu šos dēļus 🙈😂
Jā,ņemot vērā manu iepirkumu apjomu,
Kas tuvojas 150 😂
man gadās darījumi,kur sastopos ar
krāpniecībām tīšām vaij netīšām.
Pateikšu pat vairāk,ir tādi pirkumi kur mēs vienkārši rodam kompromisu un aizmirstam viens par otru.
Andelē ir daudz Krāpnieku,kuru aprindas esat papildinājusi,pastiprinot to ar nekaunību un apmelošanu.
Varam abpusēji šīm kastēm uztaisīt ekspertīzi??Tur noteiks,cik sen ir radušies šie bojājumi!
Dzēsts lietotājs
Jūs pati runājat pretrunā ar sevi, šajā tekstā, kas tikai liecina, ka Jūs neesat godīga , ne pret sevi, ne arī pircēju.
Citēju Jūsu tekstu :
"tās pašas dienas vakarā, ka kastes ir briesmīgā stāvoklī un izmetamas ",
" Pēc divām dienām jau pircēja raksta, ka kastes ir bojātās skrūvju vietās"
"No tā visa secinu, ka kaut kas īsti šeit nav kārtībā," jo atpakojot paku pirmais, ko pircēja būtu ieraudzījusi būtu šie milzīgie bojājumi kastes dēlīšos, nevis skrūvju trūkumu, kuras itkā es neesmu iepakojusi līdzi."

Ir skaidri saprotams, ka pircēja jau pirmajā vakarā uzrakstīja jums par kastes briesmīgo stāvokli, ka tās ir izmetamas. Un tikai 2 dienas vēlāk pircēja saprata, ka nav skrūves un ir bojājuma vietas tieši skruvējamās vietās, kas ir tikai normāli, jo nevar uzreiz visu aptvert vienā tvērienē, jo īpaši sievietei.

Kāda loģika jūsu tekstā?
Citēju : "Kastes pircēja gribēja sūtīt atpakaļ, tad kad itkā trūka skrūves, par bojājumiem sāka runāt, kad atteicos pārsūtīt atpakaļ naudu par kastēm un uzstāju, ka skrūvēm ir jābūt. "

Par bojājumiem, pircēja sāka runāt jau pirmajā vakarā un par skrūvēm 2 dienas vēlāk, kas ir arī rakstīts jūsu tekstā.

Kādēļ gan pircējai vajadzētu apzināti bojāt preci, kuru iegādājās un vēlējās savā īpašumā? Un ja jūs būtu tik smuki visu ļoti sapakojusi, kā apgalvojat savā tekstā, tad kā gan pasta stacija to varētu sabojāt?!

Esat gan Jūs atbildīga , ja pircējs nav apmierināts ar iegādāto pirkumu, tad tas ir jārisina pieklājīgā veidā. Jums tiešām ir komunikācijas problēmas.



Jā, kastes tiešām ir "briesmīgā stāvoklī un izmetamas" .

Kādēļ Jūs neatvainojāties pircējai un neatdevāt atpakaļ naudu un turpiniet ataisnoties?


Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.