Negodīga pārdevèja.

Nopirku no MARY_10 ziemas jaku dēlam. Jautāju izmērus lai nomēra kam uzticējos un ko vina diemzēl norādija nepareizus pievienošu foto ar pardevējas mēriem un foto ar maniem.
Prasīju par defektiem uz ko tika atbildēts ka defektu nav. Bet sanemot jaku pie kabatām piedurknu gali netīri un nodiluši pie kabatām audums tik spīdīgs nonēsāts ka neizdevās izmazgāt. Jaka oda pamatīgi😣
Un vis pildījums jakai kunkulos. Pus roka praktiski bez pildījuma. Ārpuse rokai pufīga ieksējā vīle tukša. Aizmugurē sēžam daļā vispār vis savēlies.
Saprotu ka pērku lietotu preci bet nu nejau tik nonēsātu. Nebūtu slēpusi defektus nekad nepirktu jaku pa 35 e
Bet varbūt citam tas netraucē un cits nopērk.
Kad pateicu ka pērku sludinājums momentā tika izdzēsts ka nepaspēju pat pieteikties visticamāk lai neielieku atsauksmi.
Protams dēlam jakai rokas pa īsu.
Rakstiju pardevējai bet protams manas zinas nelasa.
Nepatīkama pieredze.
mary5891
tā ir ar pirkšanu neklātienē. Ne katra būs godprātīga. Es parasti papildus prasu safotografēt piedurknēm vīļu vietas un piedurkņu galus. Man reiz viena pircēja gribēja iesmērēt divas virsjakas bērniem ar neizmazgājamiem traipiem gandrīz visā piedurkņu vīļu garumā. Tik labi ka nolēmu klātienē tikties lai gan ne vienmēr tas ērti. Ielieciet šo atsauksmi ar vārdu uzvārdu arī FB krāpnieku grupās, tur vismaz 2 tādas grupas ir - lai tauta zin savus varoņus.
aiva.p.
Jā skumji 😞
Es ja kko tirgoju un ir kāds defektiņš vai plekītis par to pasaku. Citai ir vienalga un nem pa majam jo cena adrkvāta precei cits pat pa 0,50 centi nenemtu pufaiku ja būtu pamanāms defekts vai pleķis.
Dzīvē šis piedurknes un pie kabatām izskatās krietni trakāk, foto grūti uzkert.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.