Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

DPD sūtījums.

Sveikas.
Skatos,ka tagad Andele piedāvā Dpd sūtījumus pa 1.85,vai kāda var pateikt,vai tas attiecas uz visu izmēru sūtījumiem?Tieši tāpat kā Pasta Stacijai...!?
innuendo
In Omniva we trust, liekas.

Es neieteiktu dpd pakomātus. Jā, akcijas cena ir zema, bet par ērtību neko labu nevaru pateikt

šodien pirmo un pēdējo reizi izmantoju DPD... Ja pakomāts nedrūka uzlīmes, tad it kā sorry- saka atbalsta servisā, naciet citā dienā, nekas trāks, atnēsisiet savu milzīgu paku vēlreiz. Lai vēlreiz uzzinātu, ka pakomāts atkal nedrūkā, vai atkartoti nedrūkā, un nedrīkst bez uzlīmes sūtīt. Un ja, viņu cits pakomāts jums neko neizdrūkas pēc qr koda, jo "pavadlapa jau izdrūkāta"..
Nav vārdu.
Žēl, ka Omnivai nav tādu kuponu, liekas, viņiem papildus akcijas nav vajadzīgas.

Paskatīšos kā viņi apkalpos manu paku, novietotu bez uzlīmes...uzzināšu pirmdien 😂
ive-ta
Uzlīmi var pats izdrukāt no epasta un jau laicīgi pielīmēt pie pakas ar skoču vai pašlīmējošo aploksni, ja ir pieejama. Paku var atdot tuvākajā DPD pick up punktā, kur pieņem dzīvajā un uzlīmē uzlīmi pēc QR koda. Un nav arī skapīšu limita līdz ar to. Omnivai arī mēdz būt gļuki, plus vēl īpaši šobrīd pārblīvēta līdz ārprātam. Par to var palasīt tēmās zemāk.
innuendo
Sūtot ar omnivu var VISMAZ izmantot jebkuru citu skapi pilsētā, un nelīmēt uzlīmi, ja nav lentes pakomātā. Tas nozīmē ka es varu jebkurā gadījumā atrast brīvu pakomātu un NOSŪTĪT, nevis nēst paku uz mājām. Manuprāt, viņiem noteikti jālabo sava sistēma, kā arī web site, kurš ir pilnīgi debilisks:) p.s. paldies dievam viņi piegādāja manu paku. Sanāk viņiem skapja nr nav saistīts ar sūtījuma nr, jo meklēja manu paku (kā izskatās), bet es viņiem uzreiz ziņoju par nodalījuma nr un svītrkodu. Liekas, šīs info pakomātā nav.
irinakaro
Es šodien caur DPD saņemu paku,kura nosutita bija vakar. Tas ir labi. Saņemu tadu izziņu////Lai nekavetu pakas sanemsanu, ja Paku skapi nav briva nodalijuma, ta var tikt parvizita uz citu tuvako punktu. Informesim Jus par precizu piegades adresi////. Un atnaca uz citu pakomatu. Labi ,ka nabija talu tas pakomats. Bet ka to saprast,vai viņi vares atstat manu sutijumu ari kur viņiem vnk bus briva vieta,ja bus daudz sutijumi?
love23
Innuendo,omnivai var arī nelīmēt uzlīmi nemaz(ja viņu neizdrukā),nonāks tāpat līdz sūtījumam,bet drošības labad,es uz pakas vienmēr pielīmēju lapiņu ar adredi un tel,kur viņa ir jānogādā,jo visādi mēdz gadīties un tas tikai dos papildus drošību Jums;)
love23
Es arī omnivu vairs neieteiktu🤣,sākumā par pasta staciju biju ļoti vīlusiem(neskaitāmo reižu nozaudēto paciņu dēļ),bet ariī par omnivu vairs neesmu sajūsmā.Ja jau viņiem tie sūtījumi tik daudz un kurjers "torchī" pie tā pakomāta gandrīz visu dienu,vai tad grūti uzrakstīt,ka var saņemt no tāda līdz tādam laikam savu paciņu!?Nē,bāc visu laiku viņu vedā turpu-šurpu...Tas ir tikai viņu interesēs,ka cilvēki ir apmierināti.Man tachu nav grūti piebraukt un paņemt.Es saprotu,ka tagad ir viss pārpildīts,bet vakar arī,braucu sūtīt paciņu,kurjers sēdēja pie pakomāta,bet man ir izsūtītas trīs paciņas(no tām vēl nevienu neesmu saņēmusi),zvanot operatoram,solīja,ka kurjers atsūtīs sms,par saņemšanu,bet nekā!🥴Tad es nevaru saprast,kam tā sēdēšana pie pakomāta ir vajadzīga!?Pats trakākais,ka man visas trīs paciņas ir ļoti svarīgas...
tamara17
Я очень извиняюсь, не понимаю как правильно отправить посылку с DPD. Что нужно выбрать, где нужно вводить код. Там только с штрих кодом, с рд кодом и оплата, как с кодом из andele mandele отправить?
innuendo
У них дурацкий сайт, вводите все по полной программе, а в самом конце ближе к оплате уже появится поле «код скидки» или чето типа того.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.