Cik ilgi aktīvs ir ievietotais sludinājums? Profila dzesana?

Diemzel tikai tagad ieveroju ka:

Sludinājums ir aktīvs 45 dienas. Pēc tam tas nonāk Tavā sludinājumu vēsturē, kur to ir iespēja atjaunot par attiecīgās kategorijas sludinājuma maksu.

Sanak ka atkal jamaksa atkartoti un ta nebeidzami maksa un maksa:))) manuprat si ir vieniga vieta kur par visu jamaksa vel atkartoti.
Tadejadi briest jautajums , ka var izdzest profilu un vai vispar sada funkcija pastav?
zangmo-norzom
Ja vismaz varētu dzēst savus un citu komentārus/atbiles pie sluinājuma, tad izņemot pārdoto/neaktīvo sludinājumu textu un foto, varētu atstāt tukšu formu, ko aizpildīt tad, kad atkal ir vajadzība un ar to, kas tajā brīdī aktuāls ;) Bet tā kā zem sludinājuma vecie komentāri saglabājas, jaunais sludinājums, publicēts šādā veidā, izskatīsies nu, vismaz nedaudz dīvaini :) Tāpēc atbalstu +1, par komentāru/ sludinājumu/profila dzēšanas/korekcijas izvēles iespējām, kurām noteikti būtu jāpaliek aiz sludinājuma devēja.
zangmo-norzom
Bez tam, ja katrreiz, paceļot/aktivizējot sluinājumu, mainās tā atbilstības noformējumā kritēriji, jeb tie var tikt "pamanīti´" jebkurā brīdī, t.i., pēc jebkura laika, tad kā var būt drošs, ka darījums netiek pārtraukts, deaktivzējot sludinājumu jebkurā laikā no administrācijas puses, nepaskaidrojot iemeslus? Nofotografēt lietu atkārtoti pēc 2 nedēļām var būt tiešām ļoti problemātiski, jo tā var atrasties arī citā vietā, bez tam, ja sludinājums ir jau atbilstīgi prasībām ievietots, no standarta formas, ko atsūta, pārtraucot tā darbību, neizriet jauna informācija, kas tieši šeit par problēmu, kuru būtu jānovērš, un sazināties ar administrāciju caur šo formu nav iespējams? Ieteikumi?
Bet viss tak pareizi - šeit tak ir doma - pārdot savas "'ĪSTAS PĒRLES'' - un ja jau nav nopirkts divu mēnešu laikā - atjauno un atkal neviens nenopērk - tad vaig padomāt pārdevējam - vai tad tā vispār ir PĒRLE!
diskopele
Liene, pilnībā piekrītu! Tieši tādēļ arī izveidojām šādu 45 sludinājumu derīguma termiņu un sludinājuma ievietošanu par atkārtotu maksu, jo labas lietas no šejienes "pazūd" pāris stundu laikā!
Dienā vidēji portālā tiek reģistrēti 150 pārdošanas darījumi, tas nozīmē, ka Pērles tiešām tiek pirktas un viss notiek, bet tie sludinājumi, kas "karājas" mēnešiem, pie tiem ir vērts piestrādāt- pārbildēt Pērli, nomainīt cenu, vai vienkārši uzdāvināt sludinājumua vietu kādai Pērlei, kas tiešām atbilst šim nosaukumam ! :)

L.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.