Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Feiki un krāpniecība

Lügums administrācijai izveidot sadaļu,kur uzrāda krāpniecīgu darbību un feiku tirgošanos(mantu kuru dēvē kà orģinālo).
maija1984
Jūs sapņojat ar atvērtām acīm. Administrācija šeit atbalsta feiku tirgošanu. Kā arī administrācijai nospļauties, ka feiki salikti oriģinālu sadaļās, lai gan šo netikumu varētu izārstēt, izdzēšot sludinājumu un neatgriežot naudu par to.
L. B.
Vai tad mūsu valstī nav likumdošanā kāds pants(soda naudai) par pakaļdarinājumu atklātu tirgošanu?šeit neskatos un neko netaisos pirkt,bet FB stāvgrūdām piebāzts ar lētiem pakaļdarinājumiem,gan jau šeit tās pašas dāmas tirgojas.
maija1984
Kad šis portāls sāka darboties, tad taču žurnālisti jautāja īpašniecei, kā tad tā, ka repliku sadaļas “oficiāli” saliktas, viņai bija pilnīgi vienalga, doma bij tāda, ka tirgos taču tāpat. Tā kā daudz un bieži uzturos ārpus Latvijas un patīk iepirkties, esmu dažādu valstu tāda veida portālos, šitāds brīnums ir tikai Latvijā, kad uz urrā tirgo replikas un administrācijai vienalga. Mani tās repliku sadaļas pa lielam netraucē, bet mani tā kaitina tās meitenes, kuras sabāž savu drazu oriģinālu sadaļās, plus vēl daļa melo, ka oriģināls, daļa “nezina”, vai oriģināls. Tad nu var pircēji autentificēt paši. Man tam ir laiks, es varu pavadiit stundiņu googlē, kā arī brīvi lasu un saprotu vairākās svešvalodās. Bet tas nav normāli, ka cilvēks nevar vienkārši ieiet un nopirkt iepatikušos zīmola mantu ar garantiju, ka tā nebūs ķīniešu draza, katram bezmaz vai jākļūst par autentifikācijas ekspertu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.