Apģērbu iegāde - vai spalvas ir defekts/trūkums?

Sveicinātas!
Jau vairākus gadus izmantoju Andelemandele, galvenokārt, kā tirgotāja. Taču bieži vien ieraugu arī kādas skaistas pērles, kuras vēlos iegādāties pati.
Parasti pirms kaut ko iegādājos šeit, atverskapi vai facebook grupās, rūpīgi izpētu sludinājumu, pārjautāju par defektiem, apskatu pārdevēja profilu un atsauksmes. Saņemot atbildi, ka defektu nav un viss ir lieliskā stāvoklī (tā ir norādīts arī pie sludinājuma), iegādājos apģērbu. Saņemot preci, nereti
konstatēju, ka tai, tiešām, nekas nav saplīsis, nobružājies vai kā citādi, bet pats apģērbs ir vai nu ar kaķu spalvām vai iepriekšējās nēsātājas matiem. Protams, viss tiek pārmazgāts, iztīrīts un viss ir kārtībā. Bet vai, tiešām, šīs spalvas un mati nav defekts/trūkums?!
Ja viens apģērbs ir bijis tāds, tad noteikti arī uz citiem apģērbiem, ko tirgo, ir atrodamas gan dzīvnieku spalvas, gan mati, taču atsauksmes pārdevējam ir izcilas. Pirmkārt, nesaprotu, vai tad tas ir normāli, ka tiek sūtīts tāds apģērbs?! Otrkārt, nesaprotu, kā šādās situācijās rīkoties - aizrādīt pārdevējam, atstāt sliktu vērtējumu vai kā citādi?! Lai gan pats apģērbs apmierina, tomēr nav patīkami uz apģērba redzēt šīs spalvas vai matus, kas palikuši mantojumā no iepriekšējā nēsātāja.
Aicinu dalīties pieredzē.
Jau iepriekš pateicos!
Līdz ar šādu manu pieredzi zūd vēlme vispār kaut ko iegādāties! :)
Jo pati pirms paciņu saiņošanas vienmēr pārbaudu apģērbu, lai nebūtu diedziņi, spalvas u.t.t.
zane-f
Manuprāt, tas nav defekts. Īsti labi, protams, tas nav. Pirms sūta, ir jāapskatās vai viss kārtībā.
Taču aicinu uztvert to vieglāk. Varbūt pārdevējai spalvu noņemamais rullītis izbeidzies, tagad jaunu nav tik vienkārši dabūt.
Un ja kaķi mājās, nevar nemaz notvert to mirkli, kad spalvas parādās- tikko nebija, te jau ir.
L. B.
Pavisam godīgi,tas ir pretīgi!!!
Nav nekas pret dzīvniekiem,man viņi dzīvesvietā nav,bet ļoti nepatiktos aplipušu apģērbu saņemt.
Man pārdodamais apģērbs stāv skapī uz pakarinamā apklāts ar maisu,apavi skapī kastēs,pat putekļi nav pieejami.Es,protams,gribētu saņemt tādu pašu preci,kā es tirgoju...
kr-as
Es arī esmu ar šo saskārusies. Saņemot nav patīkami, bet nekad nav bijis tādā līmenī, lai ko aizrādītu. Saņemto vienmēri izmazgāju visaugstākajā temperatūrā, kādu apģērba materiāls atļauj, un, ja ir pūkas klāt tad pati ar rullīti norullēju.
Arī izsūtot savus sūtījumus, vienmēr vēršu īpašu uzmanību, lai pūciņas klāt nebūtu. Parasti apģērbu ko nosūtu, esmu izmazgājusi, un gludinu - uz šī paša gludināšanas dēļa ar pūku rullīti rūpīgi pāreju visam pāri, ja nu kāda pūka pielipusi - piemēram no blakus esošās vilnas jakas..., un pakoju iepakojumā.

Kopumā kādas pūkas esamību par defektu neuzskatu, bet saņemt ar svešiem matiem, gan negribētu.
Esmu par to, ka jādod tādu, kādu vēlētos saņemt pats!
laurispatriksinbox.lv
man ari ir ko teikt .....vairāk izmantoju portālu,kā pircēja.Jāsaka godigi,ir saskarsme bijusi visdažādakajos toņos.nopirku grāmatas,kuram lapas birst ārā,mans temperments neļauj man noklusēt,aizrādu.bet šis nav tas trakakais gadijums.Esmu iegadajusies vairākas lietas,kur ir seconhand smaka apģērbiem.Un skaidrs,ka humpalas ir nopirkts pa kapeikam ,un šeit tirgo ka lielisku preci.Nē,man nav nekas pret ari to,bet attiecigi uzskatu,ka preces cenai ari jābut atbilstošai.Vai tas ari ir jāpiemin sludinājumā.Nu kā var likt tik aplamu info....lielota maz,lieliskā stāvokli.bet kad prece atnak,tad nezinu ka To smaku atmazgāt.kĀ VAR PĀRDEVĒJA ZINAT,KA PRECE IR LIETOTA MAZ,ja ir pirkta humpalas.konkreti bija ar Didriksona jaku,kuru nopirku par palielu naudu un jamazga bija 2 reizes lai smakas nebūtu.Uzskatu negodigi.Ja es gribētu humpalu drebes,es pati tur nopirktu.Tas tā īsumā.
mary5891
Pielipis mats vai pūka nav defekts. Nepatīkami, bet izmazgā un atkal lietojama prece. Iespējams tas kaķa spalvas mats pieķēries tieši pirms iepakošanas. Jā, man arī dzīvnieks mājās un pirms pakošanas vēlreiz pārskatu, lai nav kāds diegs vai mats pielipis, izbraucu cauri ar rullīti. Un ļoti ceru, ka manas preces arī aizceļojušas bez "liekā" :/ Cilvēka matus gan negribētu saņemt, uzreiz liekas, ka no pakaramā noņēma un pa taisno maisā iekšā un sūta prom.
maija1984
Mani tas uztrauktu, ja tiešām tur matu un spalvu kušķi būtu pielipuši, tad varbūt kaut ko pateiktu. Visādi citādi, ja apģērbs ir tīrs, bez caurumiem un defektiem, kāda pielipusi spalva vai mats mani neuztrauc, neesmu tik smalka un jūtīga būtne, lai man grūtības sagādātu sveša mata vai kaķa spalvas noņemšana. Ne to vien var sastap pat tāda vidēja līmeņa brendu veikalos, laikojot apģērbu, ja tā sīkumaini sāk pētīt. Perfekcionisms būs dārgā gala iestādēs, par svešu matu var ģībt, ja laiko vismaz Chanel vai LV veikalā. Tur paklanīsies un atvainosies. Te ir humpala. Un viss var gadīties, ja ar lupu nepēta. Ja tiešām daudz bij tos matu, spalvu, var pieminēt atsauksmē, taču tas nav nekāds defekts, bet gan neuzmanība.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.