Negodīga pārdevēja

Labvakar!
Vēršos pie Jums ar informāciju par to, kā tiku pievilta no pārdevējas puses.
Pamanīju jaku pa 47€, uzrakstīju pārdevējai un saņēmu info, ka defektu jakai nav.
Nopirku un palūdzu nosūtīt uz TC Dole pakomātu. Meitene sajauca un nosūtīja uz Dobeli. Lūdzu sūtījumu pārsūtīt, bet tas netika izdarīts. Beigās pati 2x samaksāju par omniva pakalpojumiem.
Saņēmu jaku un tai bija daudz defekti. Netīras piedurknes (kuras izdevās iztīrit) un nogājusi krāsa apkaklei, kas nav labojams.. centos sazināties, bet velti...
Tikai tad atradu info meitenes profilā, ka viņa šo jaku nopirkusi uz pusi lētāk un tirgo tālāk pa 47€.
Sazinājos ar sākotnējo pārdevēju, kura apgalvo, ka meitene pat izmantojusi viņas bildes.
Pārdevēja - Elza Bahn. Uz situācijas atrisinājumu vairs neceru, naudu pazaudēju, bet vēlos lai citi tiek brīdināti.
juspi
Cik bēdīgi. Summa arī nav maza.

Esmu šonedēļ saņēmusi 7 pakas, no kurām 5 ar aizrādījumiem:
Lego - trūkst 6 detaļu, līmēta instrukcija un kaste, mati pie daļēji izjauktām detaļām.
Lego - trūkst 1 detaļa, saliktais saraustīts gabalos, nevis rūpīgi izjaukts, viens lielveikala caurspīdīgs maisiņš nevīžīgs saplēsts, kur sabērtas detaļas.
Zābaki - jā, jauni, bet šaurai pēdai ar zemu pacēlumu, un iekšzoles garums 22.5 cm, nevis 23.5 - bērnam neder.
Mētelis - nemazgāts, ar saplaisājušu aplikāciju, noberztiem rāvējslēdzēju kuģīšiem, kņopju defektiem kabatās.
Mašīna (rotaļu) - bez vairākām uzlīmēm, bez stieņiem gar kabīni, 2 vietās balta palauzta plastmasa, kabīnei gar abiem sāniem nav lielu izputēju, aizmugures vāks vairs netaisās ciet, apakšā tā kā dedzinājuma deformācija. u.c.

Un visu pirku LIELISKĀ stāvoklī un visiem prasīju par defektiem un izmēriem, un visi apgalvoja, ka viss ir TEICAMĀ STĀVOKLĪ un bez defektiem.....

Un ko? Tagad man 5 sliktas atsauksmes rakstīt? Un saņemt atkal 1 zvaigzni kā pircējai, jo aizrādu par defektiem, kuras tikai aklais varēja nepamanīt, pārdodot?

Arī pārdevējas, kas nav profkrāpnieces, kā Jūsu gadījumā, sāka krāpties. Pateicu bērniem, ka tuvākajā laikā vairs NEKO nepirkšu. Viss. Pietiek.

Starp citu 2 paciņas bez aizrādījumiem.. bija pilnīgi par šokolādi atdoti žurnāli bērniem... nekrāpjas tas, kas nemeklē peļņu... sanāk..

Bet par to jaku žēl. Atstājiet Elzai atsauksmi profilā ar situācijas aprakstu. Ne visi lasa Forumu. Bet parasti pērkot, lasa atsauksmes... Tas gan būs labs darbs pret citiem pircējiem. Un uzrakstiet vēl, varbūt piekritīs pieņemt jaku atpakaļ. Vai policijā jāvēršas. Painformējiet par to pārdevēju.
skridzss
Jā, summiņa nav maza man ar būtu žēl tādu naudu izmest. Tāpēc piedomāju vai vērts pāri 50€ kaut ko iegādāties, kurš pēc tam ir jāizmet. Pēdējā laikā skatos, lai drēbes ir jaunas, bet ar tām ar man vienreiz viens misēklis bij. Nopirku bikses, norādīts jaunas ar visu birku, ok nopērku, atnāk protams ar visu birku, bet biksēm poga tik pielikta ir izrauta un caurums pogas vietā un sānā vīles attirušas vaļā. Rakstīju vai defekti nav, viss kārtībā bikses jaunas man atbild. Tā kā ar jaunām drēbēm ar var iegrābties, kuras tev pēc tam jāsašuj.
juspi
Man arī bija ar jauniem saišu zābakiem bērnam. Jauni, skaisti, lēti, viss Ok. Atnāk, ne tikai super šauras botas, ka knapi var uzvilkt. Turklāt mākslīgas ādas materiālam dažās vietās kā burbulis atdalījies plāns virsslānis un to plēvīti aizskarot, vienkārši plīst. Virsslānis kā uzsmidzināts uz auduma pamata, un atdaloties tiešām plāns. Tas ir vienu reizi uzvilkt, aiziet līdz slieksnim, aizķerties un nākt mainīt saplēsto driskās augšu pret vecām botām. Lūk tā. Tā man arī stāv tie dīvaini apavi. Pārdevējs to redzēja, bet neko neteica. Priecājās iesmērēt.
nujata
Tā ir .... forumā ne visi ienāk iekšā.
Piemēram es ļoti reti ... varbūt 1 reizi 5 mēnešos ienāku palasīt, pakomentēt un apskatīt situāciju - kādas lietas te notiek....
Piemēram, par negodīgajām pārdevējām - tā tas ir - par savām sliktajām atsauksmēm viņas tūlīt steidzas izmainīt arī pircēja novērtējumu uz 1 zvaigzni. Tā sakot ATRIEBJAS.
Gan pati ar šādu atriebību saskārusies esmu, gan par citiem gadījumiem esmu dzirdējusi , gan zinu, ka bieži vīlušās pircējas izvēlas vai nu neatstāt atsauksmi, vai neitrāli ko uzrakstīt - lai viņām neatriebjas un nesabojā pircēja statusa reputāciju !!
Traki, kā lai citādi cīnās ja lielākā daļa pieviltās pircējas klusē .... !!??
Līga 🌸
Diemžēl pēdējā laikā šis Andelē bieži parādās - precēm nav pilnīgs apraksts un norādot uz trūkumiem, pārdevējs atbild - bet jūs taču neprasījāt! Vai tiešām man kā pircējam ir jāpārjautā par katru vīli? Jāspēj iedomāties viss, kas varētu precei būt? Rakstu godīgu atsauksmi, mani īsti nesatrauc, ja mani novērtē kā sliktu pircēju :)
asya
man ar šo pardeveju arī kas līdzigs bijis, nopirku no viņas dabīgos matu rakstija ka vini gari nemācēšu vairs pateikt konkrēti 45 cm teica un atnaca 30 cm ļoti īsi plus krāsoti!!! sākotnējā pārdevēja vinai pārdeva daudz lētak un viņa man tos pašus matus dargak!!!! un vel ar apmānu! taka uzmaniities vajag ar šo personu! kad uzdevu jautājumus kādēl tā rikojas atbildi saņēmu, ka viņa var tirgot arī pa 100 eiro ja grib👍🏼😎
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.