Ja pārdevējs pircēju pasūta xxx, izmantojot mātes valodu.

Pirmo reizi ar šādu attieksmi saskaros, tāpēc interesē citu andeles kolēģu pieredze.
Kas interesē - kā rīkoties, kad atsaukmi administrācija ne tikai neievieto, bet pat noņem opciju to atstāt, kaut gan sākumā šāda iespēja bija. Un pārdevēja reitings ir 5 zvaigznes, bet tas ir reāli cilvēks, kas var mierīgi pasūtīt pircēju, kura vēlējās iegādāties viņa preces (turklāt sievieti).

Jā, protams, variants - aizmirsti un ej tālāk, nostrādā mūžīgi. Tomēr, kāda tad jēga reitingam, ja tas reāli neatspoguļo andelētāja attieksmi pret darījuma partneri un vietnes ētikas normām. Ja redzētu komentāru no cita pircēja, kuru serzh86 šādi pasūtīja pēc jautājumiem par preci, tad mūžam nepieteiktos viņa pannām! Domāju, ka viņam maza pieredze saziņā ar pircējiem, turklāt vīrietis, bet izrādās, ka Serjoža vienkārši centās mani "atšūt" visas sarunas laikā.

(sludinājumā tika piedāvāta elektriskā virtuļu panna, izrādās dzīvē pārdevējām ir daudzi modeļi (vismaz to apgalvoja), turklāt to, ko atsūta bildēs atšķiras no sludinājuma. Andeles administrācija nesoda pat par šādas komercprakses pārkāpumiem. Un kāpēc man JĀMIN, kas pannai iekšā? Iekšpuses bildes sludinājuma pannai viņš nebija atsūtījis - meklēju pati tīmeklī! Pircējam tiesības zināt, ko pērk.)

Mana atsauksme, kuru administrācija neievietoja un saruna ar pārdevēju.

Pēc pārdevēja lūguma atsakos no elektropannas pirkuma. Neiesaku nevienam iesaistīties pārrunās, ja nevēlāties, lai mātes valodā Jūs pasūta par to, ka uzdodat jautājumus par preci, ja tā acīmredzami nesakrīt ar sludinājumā ievietoto. Pārdevējs to noformulē šādi: „: Jus esat promblemais pircetajs un mes ar jums negribam stradat kas tas gruti saprot . ? Ja never saprot varu tev pateic p.....s prom no sludinujuma”. Pārdotā BMW apmazgāšana nedod Seržam tiesības šādi izturēties pret pircēju.
Pielikumā bildes pannai, kas ievietota sludinājumā, un kā tai jāizskatās iekšā (pārdevējs iekšu nerāda), un ko atsūtīja pārdevējs kā pārdodamo preci, un kā citai pannai jāizskatās iekšā. Starpība liela.

11.februāris
Juspi: Sveicināti,
var palūgt bildes (arī tuvplānā) no virtuļpannas iekšpuses un informāciju, vai pārklājums vesels un virtuļi nepielīp pārklājuma defektu dēļ? Paldies!
00:16Izlasīts vakar, 5:18

Serzh86: Visas pannas jaunas,defektu nav.
10:17
/citas pannas bilde, nevis tas, kura ir sludinājumā/
10:31
/citas pannas bilde, nevis tas, kura ir sludinājumā/
10:31
/citas pannas bilde, nevis tas, kura ir sludinājumā/
10:31
/citas pannas bilde, nevis tas, kura ir sludinājumā/
10:32

Juspi: Paldies! Šī panna atšķiras no tās, kas sludinājuma bildē. Firma Kalorik tā pati, bet tai bija LED indikātori uz roktura. Var izvēlēties, vai tikai šādas palikušas? Recepšu grāmatiņa arī ir? Sūtat, lūdzu, ar pakomātiem? Paldies!
12:39Izlasīts vakar, 12:50

Serzh86: Ir ar led indikatoru. Receptes var interneta paskatites. Es perku parasto keksu maisijumu,loti garsigi sanak. Ja sutu.
13:01

Juspi: Tad ir arī tāda jauna?
Tad DPD vai Pastastacija, kas lētāk man, pēc Jūsu izvēles, kas ērtāks Jums!
/bilde no sludinājuma ar atzīmētiem LED indikatoriem/
13:13Izlasīts vakar, 14:06
Juspi: un defektu nav (ražošanas)? viss strādā?
13:53Izlasīts vakar, 14:06

Serzh86: Ta ir jauna prece kadi defekti ?
14:07
Serzh86: Dpd ertak
14:08

Juspi: Defekti - ražošanas brāķis, u.c.
Ir pieredze pirkt jaunas mantas, kuram kaut kas nefunkcionē, vai ir bojājumi, kuru dēļ tās norakstīja veikals un tad pārdod no rokas (mikroskops, kas rāda tikai miglu, jo partijas defekts (kā vēlāk atradām tīmeklī), kurpes ar izplūdušu aplikāciju vienai kurpei (ražošanas defekts), saišu zābaki ar ārēja slāņa materiāla defektu - viss pirkts jauns)
Gadījies saskarties ar dažādiem gadījumiem, tāpēc loģiski, ka pircējs prasa uzreiz - vai, kā pārdevējs, apgalvojāt, ka prece ir ne tikai jauna, bet arī bez defektiem. Es nezinu, kaut kā jau var pārbaudīt kā strādā. Arī veikalā var nopirkt brāķi (par datoru, kas nestartējās). Ja nopērku veikalā un nestrādā, tad eju atpakaļ uz veikalu. Ja nopērku no rokas, tad sākas sūtīšana šurpu turpu. Diez vai labākais variants, nekā jau sākotnēji pajautāt.

Bērni jau noskaņojušies un meklē receptes, bet gaidīšu ziņas par defektu neesamību un, pievienoju bildi -tad kāda panna ir - AR LED gaismām uz roktura vai BEZ LED gaismām uz roktura. Jo sludinājuma bilde atšķīrās no atsūtītas vēstulē. Tie ir dažādi modeļi.

Jā, mums visi pakomāti vienā TC, DPD arī labi der.
/atkārtoti bilde no sludinājuma ar atzīmētiem LED indikatoriem/
14:30Izlasīts vakar, 14:32
Juspi: un uzreiz jautājums - tam, kas Jums sludinājumā parādīts, tīmeklī rāda 6 virtuļu nodalījumus - www.amazon.de
Vai virtuļi blakus pannai sludinājumā ir cepti kā 6 lieli?

vēstules pielikumā - bez LED gaismām uz roktura - 12 nodalījumi virtuļiem un nosaukumā MINI, tad virtulīši sanāk divreiz mazāki kā sludinājumā?
14:36Izlasīts vakar, 14:39

Serzh86: Mums ir dazadi modeli. Varat atbraukt,un apskatit.
14:38

Juspi: Paldies! Bet man ir problēma atbraukt, tāpēc pietiks ar bildēm un paskaidrojumiem.
Ja ir dažādi modeļi, varbūt izvēlēsimies vairākus.
14:48Izlasīts vakar, 14:52

Serzh86: Kadi paskaidrojumi?
14:53

Juspi: Varam pagaidīt, jo, cik saprotu no sludinājumiem, Jums lielāks darījums tagad. 🚗
18:00Izlasīts vakar, 20:00
Juspi: un uzreiz jautājums - tam, kas Jums sludinājumā parādīts, tīmeklī rāda 6 virtuļu nodalījumus - www.amazon.de
Vai virtuļi blakus pannai sludinājumā ir cepti kā 6 lieli?

vēstules pielikumā - bez LED gaismām uz roktura - 12 nodalījumi virtuļiem un nosaukumā MINI, tad virtulīši sanāk divreiz mazāki kā sludinājumā?
19:03Izlasīts vakar, 20:00
Juspi: atvainojos, man nepāradījās Jūsu vēstule no 14:53, tāpēc rakstīju 18:00
19:04Izlasīts vakar, 20:00
un uzreiz jautājums - tam, kas Jums sludinājumā parādīts, tīmeklī rāda 6 virtuļu nodalījumus - www.amazon.de
Vai virtuļi blakus pannai sludinājumā ir cepti kā 6 lieli?

vēstules pielikumā - bez LED gaismām uz roktura - 12 nodalījumi virtuļiem un nosaukumā MINI, tad virtulīši sanāk divreiz mazāki kā sludinājumā?
19:04Izlasīts vakar, 20:00

Serzh86: Es visu jums jau paskaidroju.
20:02

Juspi: Tad atvainojos, acīmredzot es Jūsu paskaidrojumu neredzu mūsu sarakstē. Jūs teicāt: "Mums ir dazadi modeli. " Tad lūdzu visu modeļu bildes. Līdz šim iesūtījāt tikai 1 modeļa bildes (MINI virtuļiem 12 gb.). Ja izlikāt pārdošanai, tad meklējāt pircējus. Ja pircēji uzdod jautājumus, tad pārdevēji atbild. Ja mans jautājums nav skaidrs, varu skaidrāk izteikties - Jūs teicāt, ka Jums ir dažādi modeļi. Lūdzu šo dažādu modeļu bildes.
22:51Izlasīts vakar, 22:51

Serzh86: Jus esat promblemais pircetajs un mes ar jums negribam stradat kas tas gruti saprot . ? Ja never saprot varu tev pateic p.....s prom no sludinujuma.
22:56

juspi
Tad šādi vārdi, Jūsuprāt, izraisa smieklus:
"Juspi: ...Jūs teicāt, ka Jums ir dažādi modeļi. Lūdzu šo dažādu modeļu bildes."

Un šādi vārdi, Jūsuprāt, ir pilnīgi normāli:
"Jus esat promblemais pircetajs un mes ar jums negribam stradat kas tas gruti saprot . ? Ja never saprot varu tev pateic p.....s prom no sludinujuma."

Tad, lūdzu neapvainojaties, bet Jums ar Serjožu, šķiet, daudz kopīga! 😊 (arī mīlestība uz BMW 🚗)
Būtu vērts atzīmēt profilā - Uz pircēju jautājumiem neatbildu. Tas būtu tikai godīgi.
kr-as
Negribu Jūs aizvainot, un strīdēties man noteikti nav modē..
Kā jau Jūs pati minējāt, viss ir subjektīvi. Un katrs pārdevējs pats var izraudzīties savām precēm ērtāko pircēju. Arī šis vīrietis Jūs rosināja apskatīt preci klātienē, un skaidri var saprast, ka pārdevējs ir krievvalodīgais, un iespējams, nesaprata Jūsu paplašinātos jautājumus..
Personīgi par sevi varu teikt, ka šādā situācijā, noteikti novēlētu veiksmi tostera meklējumos kur citur.., jau krietni ātrāk :D

Un man šī Jūsu publikācija patiešām liekas ļoti smieklīga (ne ļaunā nozīmē, drīzāk pozitīvā), jo šobrīd smejamies viss birojs!

Paldies par smaidu,
un, lai veiksmīgi atrast meklēto! :)
juspi
Paskatīsimies, vai kāds andelē uzskata, ka atteikt darījumu, jebkādu iemeslu dēļ, pircējam ir ok, bet šādi runāt - nav. Vai kādu neapgrūtina teikumi ar vairākām pieturzīmēm. Vai kāds uzskata, ka administrācijai jāļauj komentēt atsauksmē, ja kādai darījuma pusei attieksme ir, maigi izskatoties, rupja.
preloved items
Kāpēc administrācijai jāsoda?Pārdevējs var brīvi izvēlēties ar ko un vai komunicēt ..Piekrītu,ka jūs esat "problemātisks "pircējs un jums pat vairākas reizes tekstā ir pateikts,ka jauns bez defektiem. Es arī atteiktos no darījuma,Serjoža vēl bija pavisam pacietīgs😂Paldies,nākošais! Šādus pircējus es blokēju,jo nav vērts tērēt laiku un nervus! 🥳
tomix
Godīgi sakot "juspi" šoreiz bija izaicinošs pircējs un tiešām prasa daudz pūles, lai uz visiem jautājumiem atbildētu un paskaidrotu.

Bet nu pārdevējs zināmu pieklājibu bez rupjībām gan varēja ieturēt. Jāpiekrīt, ka es ar vnk neveltītu tik daudz laika šādam pircējam. Ja nu vēl beigās izdomā nepirkt.

Jāatceras Andele Mandele daudz kur rakstīto - pēc iespējas ievērot patīkamu un cieņpilnu attieksmi abām pusēm.
juspi
Kas mani tiešām pārsteidz, ka visos pirmajos komentāros pārdevēji faktiski izsmej pircēju, kura pamatoti uzdod jautājumus par sludinājumam neatbilstošu preci, un atbalsta darījuma atteikšanu.

Bet sarunas tēma jau bija cita. Un jautājumi bija citi:
- Vai normāli lietot nenormatīvo leksiku sarunās ar andelētājiem?
- Vai normāli neļaut ievietot komentāru, jo katrs komentārs par darījumu, tā uztveri un izvērtēšanu ir subjektīvs, neatkarīgi no tā, vai tā ir pozitīva vai negatīva pieredze?

Es nevienu brīdi nepārmetu kādam, ka man kaut ko neizdevās nopirkt. Nevienu.

Šeit es redzu klasisku victim shaming – upura kaunināšanu. Pircējam jākaunas, ka raksta pilniem teikumiem. Pircējam jākaunas, ka uzdod jautājumus, vai pannai 6 vai 12 nodalījumi. Pārdevējam nav jākaunas, ka izsakās nepiedienīgi (kas var šokēt, ja apkārtesošie nekad šādi neizrunājas).

Es cienu visas savas pircējas, gan tās, kuras runā īsi un aprauti, gan tās, kuras raksta gari un nesaprotami, gan tās, kuras raksta ar kļūdām katrā vārdā, gan tās, kuras rūpīgi izvērtē katru frāzi, gan tās, kuras uzdod jautājumus un tad pazūd. Visas. Viņas atrada mani, sazinājās ar mani un es, kā pārdevēja, izrādu viņam cieņu. Un uzskatu, ka tas ir normāli.
ivetak
Es arī esmu tikai pircēja, nevis pārdevēja, kā Jūs apgalvojat (nekad te neesmu neko pārdevusi), un komentēju viena no pirmajām. Jūs nemaz neklausaties, ko Jums saka. Vesela lappuse burtu ir apgrūtinoši, pie tam ja runa ir par vienu un to pašu, ko pārdevējs jau pateica. Rupjības runāt nav ok, bet saprotams, kāpēc viņam nervi neizturēja.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.