Kàrtèjà pèrle 👌

Kà pircèja laikam iepèrkos pèdèjo reizi. 🙄 Ja spèj tik klaji melot , lai gan skaidri un gaiśi jautàju - Vai bùs jàved uz Ķìmisko tìrìtavu?! Man vnk tas ir diezgan problemàtiski izdarìt, jo manà pilsètà tàs nav. Tpc noteikti nebutu iegàdàjusies, ja zinàtu, ka jaciña atnàks netìra. Bildès grùti uztvert, bet dzìvè pleķi ĺoti izteikti. Paskatoties iepriekś atsauksmès, jau vienai pircèjai bija identisks gadìjums. :( Nu redzès vai noignorès arì mani. Es nesaprotu, vai tieśàm nav Kauns nenoràdìt ìsto stàvoklì. It ìpaśi, ja summa nav no mazàkajàm. NAUDA ATGRIEZTA 👌
Dzēsts lietotājs
Daudziem te ir vienalga, kā pārdod, galvenais, ka pārdot, melo gan par kvalitāti, gan arī preces stāvokli.

Tāpēc mums pašām ir jābūt daudz modrākām, lai neuzkāptu uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem - pajautāt papildus bildes tuvplānā , gan pa vīlēm, gan oderes, etc.

Un ja jau atsauksmēs bija viena šāda veida atsauksme, tad tas IR brīdinājuma signāls.

Meklēju pārdevēju, bet nevarēju atrast pie lietotājiem.

Lai vai kā, lai izdodas vērst Jums par labu!



N*N ....
Diemźèl, jà.🤷‍♀️ Ja nu nizdodas rast kompromisu ar pàrdevèju, kàda Jums pieredze dùnu jaku mazgàśanà Màjas apstàkĺos? Varbùt varat ko ieteikt, kà saudzìgi iztìrìt jaciñu nevedot uz Ķìmisko tìrìtavu?
Dzēsts lietotājs
Es jums varu ieteikt pašai nemazgāt šādā stāvoklī dūnu jaku, noteikti ir nepieciešama profesionāla tīrīšana, jo mājas apstākļos nedabūsiet vēlamo rezultātu.

Sūtiet apakaļ jaku un pieprasiet naudas atmaksu 100% apmērā,bez jebkādiem sirds apziņas pārmetumiem.
ivetak
Ja nu galīgi gribas atstāt sev vai arī pārdevēja neņem atpakaļ, var pamēģināt mazgāt 40 grādos un bundulī iemest tenisa bumbiņas, lai pūkas izdauza, tad izkārt istabas temperatūrā (bet ne pie baterijām, jo būs tādas pat dzeltenas joslas kā tagad), lai žūst. Laiku pa laikam jaku paspaidīt, izlīdzināt pildījumu.
maija1984
Nekādā gadījumā nemazgājiet mājās. Pirmo un pēdējo reizi mazgāju vienu dūnu jaku mājās pēc visiem priekšrakstiem (!!!), saudzīgā režīmā, ar tenisa bumbiņām, pēc tam tika kaltēta žāvētājā arī ar bumbiņām. Rezultāts? Dūnas vairs nestāv tā kā stāvēja, ir tukšas vietas. Jaka bija laba zīmola, bet izmetu miskastē, jo man apnika tērēt laiku un nervus. Varbūt tur bija vēl kāda opcija, kārt kaut kur ārā, purināt, kratīt utt. Man tam nebija ne iedvesmas, ne vēlēšanās.

Lai pārdevēja uzsauc ķīmisko tīrītavu vai arī lai savac savu jaku atpakaļ, tā ir netīra.
Long Sole
Iespējams, ka pārdevēja ir pati mēģinājusi viņu mazgāt, bet nepareizi. Tāpēc arī tā izskatās.
Esmu dzirdējusi, ka ja žāvē žāvētājā, tad ir ok arī pašai mazgāt.
No savas pieredzes varu pateikt, ka esmu mazgājusi dūnu jaku, un žāvētāja man nav. Mazgāju veļas mašīnā, saudzīgajā režīmā, ar viszemāko centrifūgas ātrumu, ar tām speciālajām mazgāšanas bumbiņām (kā tenisa bumbas). Žāvējot, ik pa laikam kārtīgi jāapčubina, lai dūnas nesalīp un nesaveļas. Jāžāvē diezgan ilgi, jo var likties ka ir jau izžuvis, bet tā nebūt.
Un pats svarīgākais - NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEIZMANTOT VEĻAS MĪKSTINĀTĀJUS!!!
ivetak
Tāpēc pēdējā laikā virsdrēbes te vairs nepērku. Baigi daudz meļu un nevīžu saviesies. Labāk piemest pārdesmit euro un pirkt pilnīgi jaunu. Tāda sajūta, ka tik pārdot, pēdējo novalkāto un savazāto no skapjiem izņems. Vai tiešām covida dēļ Latvijā tāda nabadzība, ka ārā metamas mantas jātirgo? Tā ir totāla necieņa pret otru cilvēku, kas maksā naudu.
skridzss
Pilnīgi piekrītu daudzas šeit pārdod novalkātas drēbes par lielām naudām. Izskatās ka šeit ir tādēļ, lai nopelnītu, nevis, lai dotu drēbēm otro iespēju. Tad tiešām pieliek klāt un nopērk jaunu, nevis tādu kas jāmet ārā.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.