Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Imunitātes stiprināšanai.

Sveiki 😊
Varbūt varat padalīties, kā Jūs stipriniet bērnam imunitāti?
Dēls iet dārziņā un ļoti bieži slimo.
Vitamīnus dzer, zivju eļļu dzer, ķiplokus ēd, bet tāpat slimo.
Būšu ļoti pateicīga, ja kāda mamma padalīsies ar kādu vērtīgu padomu.
An JC
Ja tās ir parastas saaukstēšanās slimības , neko daudz tur izdarīt nevar . Kamēr viņš caur sevi visus vīrusus neizlaidīs , slimos. Nav tādu vitamīnu, kas izdarīs brīnumu. Kādreiz tas beigsies. Viens mans dēls nonstopā slimoja divarpus bērnudārza gadus . Otrs tikai vienu - pirmo gadu . Zinu, cik tas ir traki , bet varu vien ieteikt apbruņoties ar pacietību.
P.S. Neticiet un netērējiet naudu, ja kāds Jums te piedāvās pirkt savus brīnumlīdzekļus..
dzive-ir-skaista-
Paldies, ka padalījāties ar savu stāstu.
Nē, brīnumlīdzekli negaidu, bet domāju varbūt ir kas tāds, kas palīdz kautkā stiprināt to imūnsistēmu.
Lasīju, ka plūškoks palīdz, tad šodien aptiekā nopirku un tur teica, ka labs.
Zivju eļļu dodu bērnam, ķiplokus ēd.
Bet tik žēl noskatīties kā mokas bērns.Kā kas tā iesnas stipras.
Varbūt dārziņā logus tur vaļā, jo iepriekšējā dārziņā pati redzēju, bērni iet gulēt un audzinātājai logs stāv vaļā.
La Isla Bonita
80% imunitātes dzīvo zarnās. Tādēļ jāseko pareizai ēšanai, labu kvalitatīvu produktu lietošanai. Mēs papildus lietojam tādus superproduktus, ka manukas medus un melno ķimeņu eļļa, es tos iekļauju arī pretvēža protokolos, kurus izstrādāju. Un ja bērns saslimst (gripa, saaukstēšanās utml.), nekādus farmācijas brīnumus viņam nedodu. Daudz dzert siltu šķidrumu ar citronu, manukas medus, eļļa, ik pa reizei greipfrūta kauliņu ekstrakts un pastiprināta C vitamīna deva + D vitamīns. Ja iesnas, skalojam degunu ar sāls ūdeni. Un nekādas gaļas utml., kamēr slims, lai nepārslogotu organismu. Slimojam ārkārtīgi reti.
Gulēt ar atvērto logu ir ļoti veselīgi. Un labs ir tas dārziņš, kur uzreiz palūdza atnest lietusjaku un gumijas zābaciņus pastaigām jebkuros laika apstākļos.
An JC
Piekritīšu, ka ir labi gulēt izvēdinātā telpā . Taču aukstā laikā pie atvērta loga ...jāsaprot, ka tas ir lieks stress un pārbaudījums bērnu imunitātei, sevišķi, ja ir tāds slimotājs. Mūsu bērnudārzā tā nedara . Telpa tiek izvēdināta pirms un pēc gulēšanas.
La Isla Bonita
Varu ieteikt, kur meklēt. Un ne Rīgā, jo šeit ir pakaļdarinājumi vien par kosmiskām cenām. Par manukas medu būtu vēl iepriekš jāpalasa, jo tam tiek piešķirti indeksi, kuri izsaka tā aizsargspējas. Nebūtu jātērē nauda tam indeksam, kas nebūtu jums nepieciešams.
1ievabb
Es saprotu, ka Jums gribas ķerties pie jebkura salmiņa (kaut rakstāt, ka nemeklējat brīnumlīdzekli..) , bet tas manukas medus arī neglābs. Iztērēsiet tikai lielu naudu . Bērns izlaidīs caur sevi bērnudārza vīrusus un viss būs labi . Ja nav nekādas hroniskas slimības apakšā , tad tas posms ir vienkārši jāpārdzīvo . Imunitāte stiprinās slimojot , tā nu tas ir.
hermione-
Homeopātija. Jā. Pati neticēju, bet 1,6 gadu jaunu puiku palaidu dārziņā, un sākās - 1 nedēļa dārziņā, 2-3 nedēļas mājās slimo. Pagāja 4 mēneši ar neskaitāmām slimības lapām, man nācās šķirties no darba. Un tad izdomāju aizvest pie homeopātes Grundmanes. 2 mēnešus padzērām graudiņus un pārstājām slimot vispār. Padārgi ir - 60 eur vizīte plus 30 eur graudiņi, bet uzskatu, kas tas ir tā vērts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.