Guess somina.Par 30 eiro.

Sveikas meitenes,nopirku sominu meitukam.Kad atveru maximas maisu biju soka.Ka visspar var kautko tadu tirgot.Meitene bija ielikusi 2 bildes no tallienes,un pajautaju vai var vel bildites.atsutija bilditi ,sominas aizmuguri.(raksta sominai viss ok,maz valkata)Uzticejos kad somina ir bez defektiem.rakstija kad somina maz valkata.Nu bet piedodiet,cik somai gadu?ka var sadi nonesat un pec tam tirgot.Vinai rakstu kada stavokli ir soma,jus vispar redzejat,ko man iesmerejat.vina man atraksta,jus ko gribejat,par 30 eiro somu no veikala.Es vienkarsi bez valodas.Cilveks kas tirgojas 4 gadus,var but tik negodigs.Esat meitenes uzmanigas ar so pardeveju.
i.i.
Es nosūtītu atpakaļ to somu uz norādīto telefona numuru, kas bija uz saņemtās pakas un brīdinātu pārdevēju par iesnieguma rakstīšanu policijā, jo šī ir vistīrākā maldināšana, lai negodīgi iegūtu naudas līdzekļus.

Es pati nesen vienai džusei noziedoju naudu par izmetamu lupatu. Tā tas arī palika, bet man summa bija mazāka.
Dress for Princess
Šo pat tiešām kauns būtu labdarībai atdot :( pa taisno miskastē, ja jau viņa nokalpojusi savu, nevis andelē likt! Un ''ko Jūs gribējāt par 30 EUR''????? Tas vispār ir vāks, a ne komentārs no pārdevējas puses. Cerams, ka karma nepaies viņai garām...bet nu jā, skatos, ka kauns un gods cilvēkiem arvien vairāk paliek galīgi sveša lieta, ja var atļuaties šādus mēslus tirgot, un vēl par 30 EUR
skridzss
30€ šausmas šitāda somiņa.Pērkot somiņas jāprasa vēl bildes, kā iekšā odere izskatās, kā no sāna u.t.t jāvādak var iebraukt auzās. Es ar esmu pirkusi somiņas, bet pa 20€—25€ pa 30€ man neceļas rokā pirkt. Bet man somiņas atnāk labā stāvoklī, kā jaunas. Vienīgais defekts ir bijis, kad odere netīra bijusi, bet to es izmazgāju un viss ok! Bet Jūsu somiņa ir šausmīga, kā cilvēks tādu var pārdot un vēl paprasīt 30€... Bet, paldies, kad pabrīdinājāt, no tādas neko labāk nepirkt.
diana.auzina
19.12.20. no diana.razevskaja pasūtīju Mochino somiņu par 38.00 Eur. Bilde bija ielikta tā košākā, perlamutra "zilzaļā muša" , bet atnāca zilpelēka, nekāda. Attēls, iespējams, fotošopēts. attēlus labāk var redzēt, uzspiežot uz bultiņu, kad atveras liels attēls. Skumji. Jau izmetu.
ginta_zagorska
Guess lapā guess.eu outlet var nopirkt somiņas, jā tās nemaksā 30, bet dārgāk, bet toties būs garantēti jauna. Pašlaik nav diez ko liela izvēle, jo sezona, bet agrā pavasarī varēja nopirkt daudz un dažādas. Labāk pielikt klāt un nopirkt jaunu, nekā izsviest 30 eur.
Sūtīšana uz Latviju ir par velti.
www.guess.eu
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.