Neizmazgājamu pleķu jaka par 40€

Sindija Flower no Kuldīgas tirgo jaku šādā paskatā, sadarboties atsakās un sāk man kā pircējai braukt virsū: “Pati vainīga, nav ko ķert un grāpt (inteliģences līmenis, rakstot grāPt!), jārēķinās ar defektiem, ja jau tirgoju. un kas jūs domājiet, ka man būs laiks skriet un ņemties jūsu nevīžības dēļ?”
Tirgo jaku, ko humpalā neviens par brīvu neņemtu, easy- pa 40!
Atsūta netīru, neizmazgājamu un nosauc pircēju par nevīžīgu.
Neiesaku Sindiju 100%
peerliite22
Izskatās briesmīgi ko tādu iepirkt par 40€!!!! Un vēl pateikt pircējai, ka pati vainīga??

Kāds ir Sindijas pilnais vārds? Vai šajos gadījumos to nevar publicēt, lai citi neiegrābjas ar tādām pārdevējām? 🤔🤔
Man nesen atsūtija kreklu ar aizšūtu caurumu, par kuru pārdevēja rakstīja, ka esot ideālā stāvoklī - bez defektiem 😡
lelde ku
Sindija Žežulka sauc šo personu. Laba ideja, noteikti andeles vadībai būtu vērtīgi ierosināt šādu personu sarakstu publicēt kādā vietā.
Citādi nu tāds rūgtums paliek, vismaz citi var uzmanīties..
punduris
par jaku - bēdīgi, varbūt var mēģināt iztīrīt iesmērējot pleķus ar balinošiem līdzekļiem. izskatās pleķi varētu būt no metāla pogām? Didriksons virsdrēbes par šādu cenu liekas labs darījums. ņemot vērā to cenu. kāds varbūt teiks, ka pārāk lēti, bet dārgāk pa 50 eur lietotas preces tā pat reti kurš pērk.
L. B.
FB nekādi likumi nepastāv,tur ir krāpnieku saraksti un publicē gan vārdus,gan personas datus.
Sen jau nav noslēpums,ka krāpniecība šeit ir ļoti augstā līmenī un nav nekas jauns,tāpat kā ļoti zems inteliģences koeficients.Katrā 2.sludinājumā ir sajūta,ka tālāk par 1.klasi nav apgūta dzimtā valoda.
Autorei,jaka ir jāsūta atpakaļ un pārdevējai par savu grīdas lupatu nauda ir jāatdod.
lelde ku
Piekrītu jums totāli, diemžēl šī sieviete atsakās sadarboties, sakot “pati vainīga, ja jau tirgoju, loģiski, ka ar defektiem”. Centos skaidrot, ka andelē viss balstās uz uzticēšanos, atsauksmēm un ka drēbes tiek tirgotas, jo apnīk vai neder vairs nevis tāpēc, ka netīras un ar defektiem.. tas laikam nav aizgājis..
kr-as
Ir tāds brīnumlīdzeklis no Faberlic, nezinu kā šos produktus var iegādāties, pieļauju caur kādu katalogu,konsultantu. Varu atsūtīt fotogrāfiju, kā šis līdzeklis izskatās.
Uz sniega baltas, jaunas jakas man bija motoreļļas dzeltenbrūns traips, mēģināju mazgāt veļas mašīnā, protams, neizmazgājās.. Tad domāju aiznest uz tīrītavu, bet jaka man nostāvēja skapī ar visu traipu kādu pusotru gadu, gribēju jau mest laukā, bet kolēģe teica, ka viņai ir kāds līdzeklis kurš noteikti iztīrīs. Uz to raudzījos skptiski, jo traips bija nokrāsojis audumu, pēc pamēgināšanas biju šokā traipu no auduma līdzeklis izņēma!!!
Man šo līdzekli iedeva jau lietotu, bet, ja nemaldos cena viņam esot tikai 5 eur..


icequeen
Ja administrācija neakceptē personu vārdu/uzvārdu publicēšanu, lai nepārkāptu Fizisko personu datu apstrādes likumu un Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2016/679 par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK, tad linka publicēšana uz konkrētās personas kontu noteiktu nebūtu pārkāpums. Jo to publicētu portāla ietvaros saistībā ar portālā publicētām precēm un tas būtu links, nevis personas dati.
Domāju paši portāla lietotāji var izveidot šādu diskusiju un publicēt lietotāju konta linkus.
L. B.
lelde ku-Jums nav jātērē savi naudas līdzekļi,lai sakoptu preci,kuru iegādājāties no netīrīgas sušķes.Ja pārdevēja atsakās atgriest naudu un pieņemt preci atpakaļ,tad lai administrācija uzņemas atbildību un atgriež naudu.

Es nespētu uzvilkt mugurā mantu,kuru man "iesmērēja"'.Pēc bildes spriežot,jaka reiz bijusi balta,ja ir tādā stadijā,tad ļoti daudz mazgāta un nepareizi, 40Eiro itin nemaz nav maza nauda.
punduris
Es pati esmu nopirkusi viltotu preci, kas uzdota par oriģinālu, tādēļ nav tā, ka es nezinātu kā ir būt apčakarētai. Administrācija tur neko izdarīt nevar. Ne ss, nedz zip, nedz tas lats facebook nevar juridiski iejaukties divu cilvēku privātos pārskaitījumis. Andele ir starpnieks, kas piedāvā izlikt sludinājumu. Žests tas būtu jauks, bet viņiem nav nedz juridisku nedz personisku pienākumu to darīt. Ja par pārdevēju tiek saņemtas daudz sliktas atsauksmes, viņa profili tiek bloķēti un uzlikti brīdinājumi, ko var redzēt visi.
L. B.
Cik lieliski,ka ir cilvēki,kas visu vienmēr zin un aizstāv vēl piedevām.
Lelde-man tā ir bijis,ja man kāds kaut ko "iesmērē"' vai esmu tikusi apkrāpta pērkot,tad pēc iespējas ātrāk gribu tikt no tās lietas vaļā,lietot pat neiedomājos.
Vai nu liekat tirgot un sludinājumā ierakstat,ka pirku no tādas personas un tādā stāvoklī.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.