Каталог

Vēl ir pieejams?🤨

Labrīt!Nu goda vārds,pacietības mērs ir pilns!!!Es nesaprotu,tas ir kāds jauns šizofrēnijas paveids cilvēkiem,kas pajautā šo jautājumu un pazūd?Es visu varu saprast,pircējs ir pārdomājis,apstākļi mainījušies-ok. Bet pieklājību vēl neviens nav atcēlis,var uzrakstīt un atteikt. Bet pārsvarā,neviens cits jautājums par preci netiek uzdots. Ja esmu noskatījusi mantu,es domās jau viņu pērku. Uzdodu jautājumus,kas interesē un ja tomēr ne,tad atsaku.Un tā rodas tie neskaitāmie pieteikumi. Kuriozs-cilvēks uzraksta vienkārši ..sveiki,un viss.Viens uzraksta...skaists.Kādam vajag padomat,to vēl saprotu.Un tad nāk pati foršākā cilvēku grupa,pēdiņās,kuriem praktiski vajag atdot par velti.Varu darīt zināmu,ir portāls..ATDOD MANTAS.Meklējiet tur.Tie,kuriem laikam patīk,ka viņiem uzraksta,arī jums ir citi portāli.Jebkurā gadījumā,izbeidziet bojāt pārdevējiem nervus,lasiet kārtīgi sludinājumus,nevis uzdodiet desmit jautājumus,kuru atbildes jau ir norādītas sludinājumā.Un rezultātā vairāki pieteikumi,prece nav nopirkta,un es teiktu,ka sava veida antireklāma,jo kāds padomās,ka mantai ir kāds trūkums,jo pieteikumu daudz,bet nopirkta nav!Beidziet lūdzu,un esiet atbildīgāki. Un konkrēti runājot par mani-prece ir pārdošanā,pieejama esmu es. Tas tā,humoram😃Lai jauka diena visiem!
ga-j
Vakar noskatīju aizkarus, pārdevējas niks" aaaa". Lūdzu kontu, lai iegādātos. Saņēmu atbildi, ka pārdoti. Aizkari vēl šodien karājas, jau 7 pieteikumi. Un Jūs uztraucaties, ka kāds vaicā - vai pieejami. Lielākoties ar to arī jāsāk.
pērļu pūralāde
Ne gluži par tēmu,bet piefiksēju,ka mistiski pazūd sludinājumi,kaut kādā veidā "kāds"' viņus izdzēš.Pirms pāris stundām mab vēl bija,tagad vairs nav: termiņš nav beidzies,nav arī pie apturētajiem-vienkārši izgaisis,arhīvā arī nav.
i.i.
Piekrītu! Un tāpēc es:
❌dzēšu tādus pieteikumus pēc 1dienas
❌nepiekoju nedēļām garas sarakstes
❌neatbildu uz vēstulēm, kur informācija ir iekļauta preces aprakstā
❌bloķēju pircējas, kuras ievāc personas datus un konta nr., bet darījums nenotiek
L. B.
,tas ir kāds jauns šizofrēnijas paveids-visticamāk.Jautājumus par mēriem būtu vēlams uzdot tad(iekšpēdas cm,papēdis u.c.),ja esi gatavs pirkt,tikai palikušas nianses.Bildes taču var pētīt no visiem rakursiem stundām.vakardien tādas tirkšķinātājas bija 4 -diennakts laikā.
k_g_
Ai es vnk bloķēju nost tādus, man visi pieteikumi tādi ir. Vel pajautā kontu, ka pērk un tad vnk ignorē. Tiešām tracina, liekas ka cieņas pret citiem vispār nav. Tīri tērē otra laiku.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.