Slikta pieredze ar pārdevēju DIĀNU ELSNIŅU

Iegādājos bērnam botiņas no meitenes Diānas Elksniņas. Pajautāju vai nav kādi defekti uz ko saņēmu atbildi ka botiņas ir lieliskā stāvoklī. nopriecājos un nolēmu iegādāties. Cena bija 10 eur. Papildus samaksāju par piegādi. Kopā ap 12 eur. Atsūtīja man ātri. Taču vilšanās bija kad atvēru kasti un grasījos tās uzmērīt savam ķiparam. Vienai no botiņam bija izņemta iekšzole un neielikta atpakaļ. Bez tās jau nevaram botas vilkt jo tā veido kājiņām formu. Devu ziņu pārdevējai Diānai Elksniņai ar lūgumu paskatīties vai nav aizmirstas ielikt atpakaļ mērot vai kā. Piedāvāju pat ja atradīsies Rīgas robežās aizbraukt pakaļ...uz ko saņēmu atbildi ka botas tika nosūtītas ideālā kārtībā un ar iekšzolēm. Rakstīju vēl vairākkārt ar lūgumu atgriezt naudu ka sūtīšu preci atpakaļ bet atbildes nekādas. Pēc vairākām dienām centienu atgūt naudu saņēmu atbildi kur pārdevēja man raksta ka es no viņas cenšoties negodprātīgi izkrāpt naudu un ka ja tiktiešām iekšzoļu nav es varot iet nopirkt veikalā. Pajautāju kurā veikalā varu nopirkt adidas botām iekšzoles ka iešu un nopirkšu taču atbildes nulle. Pārdevēja pataisīja mani par krāpnieci. Samaksāju vēl 2.30 eur un nosūtīju botas Diānai Elksniņai atpakaļ uz to pašu pakomātu no kura izsūtīja. Kopā -15eur. Skatos ka izņemt no pakomāta negrasās. Vilšanās liela. Neiesaku pārdevēju DIĀNU ELKSNIŅU. Pirmo x saskāros ar tādu problēmu. Izņemot vēl vienu gadījumu kad preci atsūtīja man miskastē metamā nonēsātā stāvoklī. Kā jūs rīkotos manā situācijā? Prece stāv pakomātā un visdrīzāk palikšu ar atgriezāmies botām no omnivas un -15eur 😕😕😕🙁🙁🙁

p.s. Sliktu atsauksmi nevaru pārdevējai ielikt jo viņa sludinājumu ir izdzēsusi. Par šo aizrakstīju Andeles adminiem ka tas nav godīgi ka tiklīdz prece izdzēsta atsauksmi ielikt vairs nevar.
dimants04
Rīcība no pārdevējas puses,protams,nav glīta,bet,ja botas labā,lietojamā stāvoklī,es netaisītu no tā tik milzīgu problēmu un ieliktu iekšzolītes no citiem apaviem jeb nopirktu jaunas,apavu veikalos taču var nopirkt! Nav jau obligāti vajadzīgas tieši tās firmas iekšzolītes!Nesen bija identiska situācija-nopirku puikam botas un pārdevēja bija azmirsusi ielikt abas iekšzolītes,ieliku no citiem apaviem!
sanzee
Es nepiekrītu, jo nedomāju ka citas firmas iekšzoles veidos tādu kājai formu kā ražotājs paredzējis. Šajā situācijā ir runa par apaviem pirmajiem solīšiem bērnam. Ja tie būtu man pirkti, visdrīzāk jā, nopirktu apavu veikalā jebkuras citas iekšzoles.
franciska-rio
Tieši tā. nopirk pa 10€, var jau saprast,ka pa tādu cenu diez vai būšot viss perfekti. Zole kājas bērnam neveido, bērnam pat bevajag neko tādu un pat nedrīkst, ja nav norādījis artopeds. Tatad droši var jebkādas zolītes ielikt. cena ap 2 eur. un neko nevajag atgriezt. Jārēķinās, ka ja pārdod lēti, tad arī būs pārsteigums. Es te pa 40€ bērnam virsjaku nopirku, it kā gandrīz jauna, bet atbrauca visa netīra ar defektiem un vēl nebija oriģinālā un 3 izmērus lielāka.🤣 vienkārši izmazgāju un uzdāvināju tālāk. ko te rakstīt negatīvu, tērēt savus nervus - tik un tā visiem viss atgriezīsies. Jauku vakaru🙏
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.