Slikta pieredze ar pārdevēju 888 A.Sončiku

18. Jūnijā uzrakstīju pārdevējai, ka mani interesē piedāvātais baltais kombinzons par 190 eur. Sludinājumā tika teikts, ka ir bijis mugurā tikai vienu reizi un ir pēc kjīmiskās tīrītavas, perfektā stāvoklī. Jautāju, vai iespējams piemērīt, par cik izstrādājums tomēr dārgs. Atbilde bija, ka mērīt nepiedāvā, tikai sūta, jo mājās mazs bērns. Prasītos mērus gaidīju līdz 26.06. - beidzot sagaidīju. (Pārdevēja ienāk onlainā neskaitāmas reizes dienā, bet manu atkārtotu lūgumu nelasa). Pārdevēja apgalvoja, ka noteikti derēšot, lai tikai pērkot. Piekritu pirkumam par cenu 180 eur un pārskaitīju naudu 28. Jūnijā. Vakar, 01. 07. sanjēmu sūtījumu un konstatēju, ka baltais kombinzons nav velkams- netīrs, viss vienos traipos. Komunikācija izvērtās nepatīkama, man tika apgalvots, ka es pati vinju esot sasmērējusi! … preci atpakalj nenjemshot un naudu neatdoshot. Bēdīgi, kādam varbūt tas ir sīkums, bet man liela nauda un visu laiku sliktākā pieredze šeit andelē.
sunday
pirms jau kāda laika iegādājos no šīs pārdevējas jaku par pāris simtiem. izrādījās - viltojums. tā šī persona darbojas...diemžēl.
un par atsūtītu netīru, nevelkamu lietu, turklāt vēl tik dārgu - trūkst vārdu.
jāvēršas pie kāda zināma jurista pēc padoma vai arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā.
jā, pircējs šeit ir neaizsargāts šādās situācijās....
L. B.
VID var sniegt ziņojumu par viltotu preču tirdzniecību un izplatīšanu,kas ir aizliegta LV .Lai gan šis portāls un FB ir pilns ar viltojumirm un bez emocijām.
Ja "iesmērē"" viltojumu par baisām naudām,ir jāvēršas visās iespējamās iestādēs.
Man arī ir izbrīns-pirkt par šādu naudu lietotu preci un vēl neredzot!? Jau tas vien radītu man aizdomas,ka pārdevēja nevēlas tikties....nu ko-ir aitas,ir cirpēji! Kaut gan,no pārdevēja puses rīcība ir,tiešām nesmuka!
maija1984
Tas kombinezons ar kaut ko nošļakstīts izskatās ir bijis un mājas apstākļos nav bijis tīrāms, varat mēģināt ķīmisko tīrītavu. Ja tā nedarbojas, tad vēl var pārkrāsot pie profesionāļiem ar auduma krāsu tumšu, tur nav citu opciju.

Bet mani arī izbrīna cena. Zīmols ir vismaz Prada? Ja jā, tad var censties tīrīt vai nogrūzt kādam vinted lux lietu fanātam ebay, kurš gatavs tīrīt. Ja tas ir kaut kāda individuāļa vai mazas bodes šuvums, kurš cenu bij uzlicis pieklājīgu trīsciparu skaitli, jo šuva tjipa no dārga auduma, ar dārgiem diegiem un šujot operu klausījās, tad tur ir reāla parastas humpalas vērtība diemžēl.

Pārdevējai kaudze ar tjipa lux saulesbrillēm. Kuras veiksmīgi nofotografētas tā, ka pēc bildēm es neņemos spriest par autentiskumu. Par tādu cenu varētu tirgot, ja strādātu autletā un pa kluso iepirktu par darbinieku cenām sev, tad, uzmetot pa virsu, tirgotu tālāk. Itālijā tā dara. Taču te pārdevēja sēd Latvijā ar bērnu mājās. Nu dīvaini, dīvaini.

Vēl tur tjipa dārgas “norvēģu zīmola kurpes”, tas zīmols tās kurpes tieši pa 60 met pakaļ izpārdošanās, pa cik nopirkusi, pa tik arī pārdod, nekādi 400 ar asti tur nav bijuši. Tāpat kā Burberry noplēsta autleta cena un pasniegta kā baigā atlaide, lai gan patiesībā gan jau kaut kāds pēdējais pāris paņemts galējā izpārdošanā par vēl lētāku cenu.

Policija? Tad Jums jāatrod ekspertīze, kura noteiks traipu izcelsmi un rašanās laiku, traipiem jābūt vecākiem par laiku pirms paciņa tika izsūtīta. Cik tas reāli, nē nu iesniegumu varat uzrakstīt, un to vajag rakstīt, ja pārdevēja gribēs netraucēti turpināt savu biznesu, viņai izdevīgāk būs atdot naudu un to apšļakstīto kaut kāda wanna be dizainera šūto lupatu savākt atpakaļ.
S V
Pircēja diemžēl arī īsti ar galvu nedomā un tagad ņaud. Nevar tā tik ļoti ticēt svešam cilvēkam. Par tādu naudu pirkt kaut ko no pārdevējas, kas jau sākumā ievieš neuzticību?! Nu tad arī dabūji ko gribēji🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
k_g_
Savu žulti izliekat mājās, ne uz svešiem cilvēkiem. Ganjau pienāks reize, kad Jūs kkur iegrābsieties un gribēsiet par to, kā Jūs sakat " Ņaudēt". Cilvēks dalās ar ar savu pieredzi, nevis gaidīja vel noniecināšanu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.