Viltojumi

Administracijai vajadzetu obligati kontrolet , lai pie replikam pieraksata arii klat Replika , nevis tirgo vnk rakstot Brendu , es pm varu loti labi atšķirt kur it replika un kura nee , bet ir meitenes kuras noteikti iegrābjas . , taa kaa vajadzetu to pakontrolet .
eveliinat
Piekrītu. Bet neviena jau negrib rakstīt, ka replika, jo tad nevar tik augstu cenu prasīt... tiešām vajadzētu atsevišķu sadaļu visām replikām - gan apģērbiem un somām, gan smaržām. Riebjas, kad starp normāliem sludinājumiem, kur pārdod oriģinālu, stāv feiki, un protams, ka ne visas ievēros viltojuma pazīmes.
heart
Rolands M un Sabīne Veilande tirgo ,,oriģinālās" smaržas
Kā ierakstu komentu,tā izdzēš ārā vai prece pazūd...cik varu,tik rakstu un brīdinu,bet,nav jau visu laiku iespējams..savā laikā arī neko par batch kodiem nezināju
Žēl,ja liek maksāt par viltojumu
Ok- Dzintaram arī bija Amour versijas,līdzinieces,bet tāmnebija oriģinālie nosaukumi
Vrb varam kopā kkā ar to pacīnīties?
heart
Bļāviens-Sabīne tik tirgo un tirgo savus viltojumus..un manus komentārus dzēš un dzēš....Rolandiņš pēc "mīlestības vēstulēm"nozudis.Gan jau uzradīsies ar ciu vārdu..ja vien nav jau uzradies///
soleira
Es uzķēros uz Sabīnes "oriğinālajām" smaržām .Man izdevās situăciju atrisināt, lai nepaliktu zaudētājos, taču man žēl tās meitenes, kuras naivi tic, ka smaržas ir oriğinălas, pērk tās un vēl atstāj labas atsauksmes.
Internetā uzgāju šādu informāciju:
ilze-laure
Piekrītu, Sabīne bezkaunīgi jau ilgu laiku tirgo viltojumus. Es gan to izsecināju uzdodot precīzus jautājumus, pirms preci nopirkt. Bet brīnos, ka meitenes liek pozitīvas atsauksmes. Arī mana draudzene, pirms iegādāties no viņas Chanel lūpu krāsu nolēma ieiet Stocmann veikalā, lai pamēģinātu piedāvātās lūpu krāsas toni dzīvē. Tad konstatēja, ka tāds tonis un iepakojums vispār pat neeksistējot.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.