pazudusī pārdevēja???!!!Adriāna Suškova

Vai kādam ir šīs personas tel.nr. ?
www.andelemandele.lv
Uz kontu naudiņa tika pārskaitīta un no tā brīža pazudusi ar galiem, dpd, omniva ,protams pateica, ka sūtījums uz manu nr. nav reģistrēts.



Update- cietušas iespējams vairākas personas, iesniegums jau policijai galdā.
ljampo4ka888
Nu pec sitas nedwlas skatos ka krapnieces ir vairakkart uzdarbojusas. Saja lapaa ir jaievies viena ailite kur var pasudzeties lai (ar pieradijumiem) par krapniecibu sai personai butu liegts tirgit. Un vispar lapai vairak japrasa privatie dati jo viss kautko var saraxtiit bet pirceeji un pardeveji delj tadiem krapniekiem vairak nemaz nevelesies izmantot so lapu. Pasi paliks beesha
ljampo4ka888
Vienkarsi nepaveicas. Jaunam lietotajam ari jadod iespeja iesakt tirgot savas mantas. Vinam atsauksmes vel nebus ja tiko saka tirgot. Jocigi dazreiz ir kad ienac kadai profila redzi ka ir 2 vai 3 gadu bet atsauksmes 0.tas ir aizdomigi.. Kaut ari skapi daudz ko pardod.
heleenam
Es senāk lietoju atverskapi un tad reģistrējos andelē, man sākumā bija neliels šoks, ka katra publikācija maksā naudu un īsti nesapratu kā te viss darbojas. Kādus 2 gadus mans profils bija neaktīvs, bet tagad jau gadu aktīvi lietoju. Neveidoju jaunu profilu, bet sāku lietot veco. Tā ka, ne vienmēr tam jābūt aizdomīgi.
katrinare
Tagad tai personai profilā stāv paziņujums, ka viņa ir veikusi krāpnieciskās darbības. Būtu labi, ja, lai to redzētu, nevajadzētu iet iekšā profilā, bet būtu kāds "rāmītis" ar izsauguma zīmi. Un jā, Andelē vajadzētu atsevišķu sadaļu vai lodziņu "ziņot par krāpniecību".
Atskauksmes gan nav vienmēr objektīvs rādītājs. Lasīju par gadījumiem, kad "pazūd" vai atsūta sūdu pārdevēja ar 100 labām atsauksmēm.
Un man ir liels noslēpums, kā var dabūt daudz atsauksmju ;) Man ir tikai 2 atsauksmes, lai gan esmu pārdevusi krietni vairāk preču un sūdzību nebija (izņēmot vienu gadījumu, kad piedāvāju atgriezt naudu, jo pati sludinājumā nebiju pareizi norādījusi izmēru, pircēja gan neizrādīja vēlmi šķirties no apaviem).
ljampo4ka888
Man tiesi tas pats.. Atsauksmes ir privati uzraxtitas daudzas.. Kaut ari uzlieku pasam pircejam ka pardots vinam un vienmer atstaju par vinu kaa pirceju atsauksmi. Man prieks ja ari privati uzraxta🎉pec sarunam ar pirceju vai pardeveju dazkart var just kads cilveks bus goodiigs ar tevim par mantu vai nee. (dazreiz)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.