Slikta pieredze ar pārdevēju Kr-as.

Iegādājos kleitu ar sūtīšanu. Pārdevēja sludinājumā norādīja ka kleitas izmērs ideāli derēs xs-s izmēram. Sarakstē bija temats par kleitas izmēru, vai tiešām derēs S, jo man S izm. Pārdevēja apgalvoja ka jā(pieminēja pati, ka neesot gan ar ko nomērīt). Uzticējos un Iegādājos. Rezultātā kleita uk 16 izm, kas atbils xxl vai pat xxxl. Kleita kā maiss uz mana auguma. Plus sludinājumā minēts, ka Sky and More pirkta, ļoti dārga, taču ticamības īsti tam nav, jo zīmola birka nogriezta. Pārdevēja atteicās preci ņemt atpakaļ, jo atbilstot s izm. , pēc darījuma jautāja man, kāpēc neprasīju mērus? lai gan tanī pat laikā, pārdevējai nav mērlentes..Utt. sapratu, ka nebūs rezultāta.
Sazinājos ar andele mandele administrāciju, vai var palīdzēt atgriezt naudu, taču izrādās, portāls neuzņemas atbildību par trešās personas darbībām portālā. Skumji, kad kā pircējs esi nepasargāts andele mandele. Ne vienmēr ir laiks tikties klātienē. Paldies.

La Isla Bonita
Ar šādām birkām atnāk arī preces no 5 mārciņu veikala...
Ar šīs pārdevējas melīgumu arī saskaros - labi, ka tas nebija saistīts ar precēm un naudu. Bet laiks arī ir nauda, bet izšķērdēt citu laiku ar saviem meliem persona māk lieliski. Neiesaku ticēt, ja pat runa nav par naudu un pirkšanu. Melo uz līdzenas vietas.
maija1984
Šai kundzītei jau ir pāris atsauksmes, ka publicē zem Amoralles zīmola neskaidras izcelsmes parpalas, plus tagad pāris apģērbi publicēti kā Amoralle, lai gan nav nekāda Amoralle.

Un līdz S izmēram šai patālu, ja uzmet acis foto, varbūt visu, kas kļuvis mazs, pieskaita pie S.

Ņemot vērā visu augstāk minēto, no viņas jāpērk tikai no rokām.

P.S. Tā kleita jātirgo tālāk, varbūt kādai uz Ziemassvētku pasākumu tādu vajadzēs, citu variantu tur nav. Pāršūt neatmaksājas.
nujata
Man visvairāk smiekli sanāca, kad izlasīju, ka pārdevēja atrunājas, ka neesot mērlentes 🤣🤣🤣🤣🤣
Viņa tak Andelē 3 gadi un 10 mēneši !!! Un pa šo laika posmu nekad nav pielietojusi mērlenti !!??
Tā nav nekāda normālā pārdevēja, kurai nav darba instrumenta , lai izrādītu preces parametrus !!!
Vai apzināti melo.
Te pilns ar pārdevējām- kuru sludinājumos netiek uzrādīti cm un pavirši fotografets vai nepietiekoši daudz bilžu.
No tādām pārdevējām - pa gabalu !!!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.