Humpalu pārdevējas-negodīgi pārdevēji

Paziņa strādā līdzīgā veikalā, un redz vienas un tās pašas dāmas uz atlaidēm regulāri pērkamies. Un par cik pati izkārto preci veikalā jēdzīgo mēdz atcerēties. Un tad lūk, no rīta piem prece veikalā par 3 euro, vakarā andelē par 23. Un andelē tādas preces esot 70%. Ko jūs par šādu biznesu domājat?
mellene-333
Nu katrs jau mêğina kâdu kapeiku nopelnít.kam nav laika staigât pa veikaliem un rakt pêrles-tad tâpat nopirks lêtâk andelê!!Arí man ir gadíjies pagrâbt lêtu pêrli,ar cerîbu ka kâdam derês😊,ja nu neder-izmazgâtu un tîru ielieku te(atzîstos,ka 2-3€ uzlieku pa virsu,jo drêbe izmazgâta,tîra)-tâ arî godîgi pasaku.
maija1984
Neko nedomāju, ja kāda izrok kaut ko tādu, kas man patīk un kam ir manā izpratnē uzlikta adekvāta (lētāka nekā outletu izpārdošanās vai citos online second hand veikalos) cena, man dziļi vienalga, no kurienes nāk, 🤣🤣🤣 Zīmolu, kuri mani interesē, cenās orientējos lieliski, par neadekvātām cenām neiegādājos lietotas mantas.

Mani pilnīgi netraucē, ja kāda nopelna kādu lieku eiro tādā veidā, vismaz tiek izraktas kvalitatīvas mantas, nevis kaut kādi “a ļa meid in čina” batterflaja mēsli un ķīniešu feiki, uz kuriem pat skatīties riebjas. Nav nevienai pašai liegts iet un rakties humpalās.
gypto
Ja patīk un kāds viņu ir izmazgājis un nav baigo defektu tad man vienalga. Plus ir varbūt tajā visā tāds ka cilvēks pacenties, lai parādītu šo 1 eur vērto šmotku kuru tiešām kādam traki vajadzēja, vai ko tamlīdzīgu. Es vispār esmu no cilvēkiem kas neredz jēgu pirkt dārgu apģērbu, bet reizēm kas iekrīt, reti, bet nu jābūt kaut kam ļoti wauu.
nujata
Ir dažas reizes sanācis tikt pie humpalu smaku drēbēm ...bet viņas vismaz bildēs reāli izskatījās labi un atsauksmes ok. . Taču veselai kaudzei pārdevēju redzot , ko viņas tirgo un masveidīgā skaitā uzreiz var saprast- ka nav nedz savas ģimenes drēbes, nedz nezkādu tur radinieku. Safotografēts pavirši, negludināts viss, krāsa nesaprotama, lupatu stāvoklī. Komentāros arī papilnam tādā stilā norirgots !
Un redzot to visu- pircēji tik un tā pērk . Un tad sarūgtināti un neapmierināti atstāj vērtējumu.
Jautājums - pirms pirkšanas vai tad nebija skaidrs - redzot to visu !??
nujata
Daudzi nemaz nezina, kas ir Aliexpress....to zinās tie, kuriem ir bagāta iepirkšanās tur.
Es arī labi pazīstu šo produkciju...un kad redzu mantas no turienes šeit par 2 vai vēl augstāku cenu- man ļoti gribās kautkā uz to norādīt...bet pieminēt to komentāros nav īsti ērti.
Daudz jogas paklājiņi ar nereāli augstām cenām no turienes šeit tiek tirgoti.... īdz pat auskariem...udc. un to visu pērk jau arī !!!
Bet ir jau arī citi lētie internetveikali, kuros iepērkas un šeit realizē.... Bet to visu visi nevar nemaz apzināties !!!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.