Pirmajai reālai pircējai vai rindas kārtība?

Kā jūs domājat ir pareizi? Pārdot pirmajai reālai pircējai vai likt citiem gaidīt rindā dienām ilgi?

Gribēju nopirkt mēteli, aizsūtīju adresi, biju gatava uzreiz apmaksāt, tagad sēdi un gaidi kamēr kāda cita izdomās vai viņai to mēteli vajag, vai nevajag.))

Es uzskatu, ka Tu vai nu piesakies un pērc, vai nepērc. Ko tur gaidīt, ja ir cilvēki kuri uzreiz vēlas to nopirkt?
inesevetra
Man šonedēļ jau otrā situācija šāda - vakarā visu sarunāju, ka braukšu pakaļ, pajautāju kā naudu labāk, apmaināmies numuriem utt. No rīta atveru Andeli un ziņa, ka sorry, bet kāds jau esot atbraucis pakaļ! Būtu pateikts, ka obligāti jāsavāc ar rīta gaiļiem, būtu savu dienu savādāk plānojusi 😁 otrs gadījums šodien - piesakos precei, pajautāju par saņemšanu un kamēr gaidu atbildi, bērnu aizeju uz vannas istabu nomazgāt. Atveru andeli un kāds uz epastu esot ātrāk atbildējis (mēs te runājam mar maximums 20 min! ). Es saprotu, ja neatbild dienu vai stundas 🤦🏻‍♀️ Baigais rūgtums uzreiz par šo - tad kāda jēga vispār tai rindai?!
La Isla Bonita
Pareizi ir tā, kā katrai konkrētai pārdevējai patīk un liekas pareizi tirgot savas mantas. Ko kurš uzskata, lai uzskata pie sevis.
Es pārdodu tam, kas konstruktīvi komunicē un ātrāk izdomā, apmaksā un iedod sūtīšanas koordinātes. Bet tas nenozīmē, ka citām pārdevējam jārīkojas tāpat, ja administrācija stingru kārtību nav noteikusi noteikumos (un arī tad vienmēr atrastos tie, kas dara citādāk). Mazums, kādu apsvērumu dēļ kurš kuru gaida, tur lērums dažādu iemeslu var būt, bet tas nedod tiesības aizrādīt.
Šķiet pārdevēja par lēnīgu - nu jāmeklē cita, droši vien.
ritas-skapis
Man ir bijušas situācijas kad esmu pirmā rindā un man nemaz neatbild. Tad pēkšņi redzu, ka prece jau ir pārdota vai rezervēta.

Arī es biju reāls pircējs, taču man nedeva iespēju nopirkt, vien sadusmojās par to, ka man nekas neesot solīts un tam pārdevējam esot slikta pieredze, ja pārdod rindas kārtībā. Tad nu arī man ir slikta pieredze ar to pārdevēju, jo neatbildot nevar zināt kurš būs vai nebūs reāls pircējs.
Kā gan var kaut ko man solīt, ja pat neatbild uz jautājumu vai prece ir pieejama (zinot to, ka cilvēki liek sludinājumus arī Facebook). Saņēmu pārmetumu pat to, ka redz kāds cits uzreiz tiešā tekstā esot uzrakstījis, ka pērk preci nevis kā es: "Vai prece ir pieejama?".

Uzskatu, ka atrakstīt jau var rindas kārtībā un ja kādu brīdi neatbild, tad nu dot iespēju nākamajam pircējam.
nujata
Man arī bija nepatīkama pieredze. Bet kļūda bija tanī, ka es pirmā pieteicos nakts laikā , kur loģiski kontu pārdēvēja uzreiz neatsūtīja 🤣... viņa atsūtīja 7.30 no rīta, kad es savukārt gulēju!! ...un cik saprotu 2 stundu laikā nesagaidījusi kad es būšu onlainā un izlasīšu vēstuli ar atsutito konta numuru, pārdeva meiteņu kleitiņu nākošajai pircēji kura nepacietīgi gaidījusi !! ...
Te pat runa nav , ka es būtu dienām ilgi neatbildējusi.
Manās atsauksmēs bieži minēts ka ātrs darījums un pirkums !
Bet pārdēvēja ar 6 gadu pieredzi acīmredzot nav vairs apveltīta ar pacietību.
Vairs nav vēlmes neko pirkt no tādas pārdevējas.
L A
Pirmajai kura uzreiz pabeidz darījumu.
Man jau kuro reizi uzrodas tādas kas prasa kontu un tad dienām ignorē.
Vēl labāki gadījumi pēdējie ir, ka naudu atsūta un pakomatu kur sūtīt ne, tad pat 4 dienas gaidi ziņu. Izlasa un ignorē. Ne nu paldies par naudu 🤣
Kas šī par jaunu metodi ir, kas to zin.
alisesilav
Man šitā bija, meitene pirkšot, aizsūtu kontu, izlasa un neliekas ne zinis, pēc 2 dienām izdzēšu pieteikumu, bet viņa pēc 5 dienām izdomā ieskaitīt naudu. 😀 ņēmu un skaitīju atpakaļ, ko tad nu vairs, ja pat nezinu, kur sūtīt.😀
juspi
Man tā bija nesen pāris reizes.
Es gribu preci un to apmaksāju, bet palūdzu pārdevēju nosūtīt vēlāk. Jo nebūs, kas izņems no pakomāta. Pakomāta adresi nedodu, jo pārdevējam arī var būt savi knifi domāšanā. Apnīk gaidīt un nosūta, kad pašai ērti, un viss.

Tā man bija vienu reizi, kad uz pakomātu nāca 4 milzumpakas ar grāmatām no dažādiem pārdevējiem. Sarunāju mašīnu, gaidīju, kad nedēļas sākumā no visām malām sāks ceļot pakas (pirmdien, otrdien nosūtīšana), lai nedēļas vidu vai beigās - izņemtu visas pakas. Visi 4 pārdevēji piekrita. Sestdien saņēmu sms, ka mani gaida paka pakomātā. Sameklēju, aizrakstīju vienam pārdevējam, viņš atbildēja, ka piektdien bija pakomātam tuvumā tāpēc nosūtīja, un paka no Rīga jau sestdien bija Jegavā. Viss. Finišs, jo citas pakas no Tukuma, Liepājas utt, atnāca tikai trešdien, ceturtdien.

Vēl viena kundze vēl 5-santīmu laikos, nesagaidīja manu atbildi pēc pārskaitījuma un nosūtīja paku uz citu pasta nodaļu, kur man ar 2 mazuļiem, nebija iespējas tikt un nebija iespējas pārformēt pakas saņemšanu par papildmaksu. Šāda veidā mazuļu kombinezons pastāvēja un aizgāja atpakaļ pie nosūtītājas, droši vien. Pārdevēja pat neteica, ka taisās sūtīt vai nosūtījusi. Vžīk un gatavs.

Tāpēc paļauties uz to, ka nosūtīs, kā norunāts, diemžēl, nevar.

Preci es nopērku, apmaksāju (lai citiem netiek!!!😛 ), bet pakomāta adresi dodu tad, kad zinu, ka kāds brauks uz pilsētu, lai pakas sanāk uz to laiku.

-eladane-
Pēc savas pieredzes sapratu, ka meitenes vienkārši rezerve preci, lai būtu iespēja pieteikties pirmai, kad es uzlikšu minimālo cenu un tas diemžēl var vilkties ilgi. Es par godīgu konkurenci un uzskatu, ka ir jāpārdod tikai reālajiem pircējiem un ja cilvēki vinkārši "guļ" un negrib komunicēt - jāspiež poga ATTEIKT :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.