Каталог

Apdomā pirms pērc! :)

Meitenes, lūdzu apdomājiet pirms izvēlaties spiest "pirkt". Esmu ievērojusi, ka daudz mirkļa iespaidā vai pērļu medību trakumā spiež "pirkt", raksta, ka "pērku, kur var saņemt" un VISS un pazūd... Ievelciet elpu 2x, pārdomājiet maciņa un skapja saturu un tad tik uzsāciet pirkšanas procesu. :) Citādi tas aizņem laiku atbildēt uz vēstulēm vai veikt rezervācijas un beigās čušs - pircēja pārdomā un pazūd :) Novēlu visām atrast savas superpērles! :)
diskopele
Dāmas, ar to jārēķinās jebkurā tirdzniecības portālā, taču iesakām neveikt Pērles rezervāciju pirms pircēja jau nav pārskaitījusi naudiņu vai neesat jau tikušās klātienē. Es parasti darījumu kā rezervētu veicu tikai tad, kad Pērle jau praktiski ir pārdota!

Vēl informējam, ka jebkuru pieteikumu Pērlei pārdevēja var dzēst pēc 3 dienu noilguma, savukārt pircēja atteikties no Pērles var uzreiz !

L.

rebeka-r
Es arī par to jau pāris dienas cepos, jo man viena pircēja sola pirkt jau mēnesi, un ar konkrētiem vārdiem - tūlīt pārskaitīšu. Tā arī atteicu citai, bet beigās no "pircējas" ne vēsts. Rakstīju gan pieteikuma lapā, gan vēstulēs un katru dienu gāju skatīties, vai viņa ir bijusi online - un jā, katru dienu! Bet atbildēt nevar.
Tādēļ meitenes, ieteikums - ja nu tomēr nosolaties pirkt, bet kaut kas mainās, pazūd naudiņa, saprotiet, ka nevajag vai arī iegādājaties citu preci... nevajag kautrēties un pateikt to pārdevējam. Man nebūtu nekāda aizvainojuma vai dusmu, ka tik ilgi "čakarē" mani, bet nepatīk tieši tas, ka uz vēstulēm nav atbildes, pilnīga ignorēšana. Nezolīdi.
Ingas Garderobe
No vienas puses piekrītu, bet no otras, tā nu parasti sanāk, ja kaut ko noskatu, tad tieši uz šīm precēm izveidojas milzīga rinda, tpc es spiežu uzreiz, ka pērku. Savādāk, kamēr vilkšu elpu, tikmēr pērli paspēs nopirkt kāda cita. Lai gan, ja tomēr pārdomāju, vienmēr cenšos par to paziņot sarakstē un tad jau viss ok, var pārdot nākamajai.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.