Perliukų medžioklė

Google.com

Esmu vīlusies,iemetot google.com savu vārdu uzvārdu izmet lietas,kuras šeit tirgoju.Apsvēršu vispār vai man ko tādu vajag.. Un kāpēc ir vajadzīga tik plaša popularitāte? Vai to maz var labot? Arī dāmas,kas pērk lietas...nevēlas lai lieku atsauksmes... nopirka un aizmirsa.Nevēlas lai citi redz ,ko iegādājušās...Vajadzētu padomāt par izvēles iespējām šajā jautājumā gan kā pārdevējam ,gan kā pircējam.
diskopele
Sveika, Ina!

Tev ir iespēja noslēt informāciju no google!

Ieej zem sava profila sadaļā "mani dati" un sadaļā "adrese" , ieliec ķeksīti, ka nevēlies, lai Tavs profils uzrādās nereģistrētiem lietotājiem!
Tāpat iesakām arī savu profila ārējo adresi šādos gadījumos nenosaukt savā vārdā/uzvārdā !


L.

laima-abele
Es esmu riktīgi dusmīga par šo! Jau vairākas dienas atpakaļ ieliku ķeksi nerādīt informāciju par mani ārējiem lietotājiem. Vajar pamainīju t.s. ārējo adresi, lai tā nesakrīt ar manu vārdu, uzvārdu. Diemžēl, vēl joprojām par manudarbību šajā portālā visu var redzēt google- gan ko pirku, gan pārdevu. Un cikos pēdējo reizi biju portālā?. Nu, piedodiet, ja Jūs nespējat nogriezt šo ceļu uz google, tad būs jādzēšas no šejienes ārā?.
Tad nav normāli, ka visa pasaule redz, ka kura dāma nopirkusi kādu krūšturi!!!!?
deniss
Es paskaidrošu situāciju. Google ievāc datus (indeksē) automātiski, bez mūsu ziņas un jebkādas iespējas mums to kontrolēt. Google savāc no lapas to, kas publiski tajā brīdī ir pieejams. Gadījumā, ja jūs piereģistrējāties, ievietojāt kādu pērli zem sava īstā vārda, un Google ir paspējusi to lapu indeksēt, tad tā tur kādu laiku arī paliks.
Tāpēc tagad šis ķeksis ir pieejams jau reģistrācijas brīdī.
Mēs absolūti pilnīgi nekādīgi nevaram izdzēst no Google lapas ar jūsu īsto vārdu pēc tam, kad ielikāt to ķeksi.
Mēs arī nevaram pateikt, kad konkrētu lapu Google pārindeksēs no jauna, šo izlem tikai un vienīgi pati Google.
atinas
Labrīt!

Vēlos pievienoties ar dusmu izpausmi. Patiešām rādās viss (pilnīgi viss: andeles profils, pirktais, pārdotais, pēdējais online laiks..), neatkarīgi no "ķekša". Kādēļ tāda mānīga opcija ielikt "ķeksi", lai nerādītos informācija par mani neautorizētiem lietotājiem, ja tas vispār nefunkcionē?!! Neatminos, ka sākotnēji būtu piekritusi savu datu publiskai izmantošanai. Ja Jūs to nevarat ietekmēt, tad, kādēļ sākotnēji netika brīdināts?!!
Lapa ir lieliska, ideja fantastiska, bet šis moments ir dikti neforšs! Nav pieņemami!
Ši tema buvo neaktyvi daugiau nei 30 dienų, nauji komentarai nebepriimami.