PĀRDOMAS.

Lasu daudz sašutumus formā par negodīgiem pircējiem-pārdevējiem.
Dažas lietas ,ko vērts ievērot.
1.Ja esi pārdevējs, preci izsūti tikai tad,kad kontā ieripojusi nauda.
2.Ja ļoti vēlies orģinālus apavus ,visdrošāk pirkt ar kasti.Protams ne vienmēr saglabāts,bet daudziem ir👍
3.Pārdevēju uzticamību pie linka,un bildītes ir zaļš ķeksītis,ka pārdevējs šajā portālā ir reģistrējies caur banku,nepazudīs,ir reāla.Plus atsauksmes palasīt.
4.Un jā palielam te ir lietots,mazlietots un ja tiešām gribas orģinālu, kā jaunu,tad vienkārši jākrāj ls jaunam😊👍
5.Tērēt summas,kas nav žēl. Un ir foršas andeles,par nelielām summām.
6.Kārtīgi izpētīt bildes,palūgt papildus bildes no visām pusēm.P.Lai nav somiņa bez roktura.Un jebkura atsaucīga pārdevēja mērīs,bildēs,atbildēs uz visiem papildus jautājumiem.Es pati arī mēru,bildēju ja ko jautā,pat iesaku nepirkt,ja šaubās,vai derēs utt.Te ir tik liela izvēle,nevajag apvainoties,ja kāda negodprātīga,neatbild uz papildus jaut.utt.meklē citu.

Man ļoti patīk andele -andelēties, ir bijušas 2 lielas vilšanās zābaki,kas atnāca ar nolupušu ādu vairākās vietās,kas bildēs nebija redzams un aprakstā nebija norādīts.Pārdevēja dievojās,ka uzsk.ls atpakaļ un nav redzējusi,bet pazuda.Atstāju atsauksmi,ar visām bildēm,kur redzams saplēstie zābaki.Summa nebija tik liela,lai meklētu viņu 2x Dievs ar viņu.
Otrais meitiņai vēlējos iegādāties pufaiciņu,10d laikā pārdevēja nekādi nevarēja nosūtīt,tad palūdzu atgriezt ls.Atkal nozuda.Tad piedraudēju ziņot andel mendel administrācijai un tad ls atgrieza.Pārējās pieredzes veiksmīgas un foršas👍
Veiksmīgu un foršu andelēšanos,izbaudiet💕
papuga
P.S.
Ja no paša sākuma pieteicās ar daudziem jautājumiem, šaubās par izmēru/stāvokli/materiālu, nezin ko īsti vēlas, nezin savu izmēru - 99.9 % gadījumos nepirks. Nav vērts tērēt laiku .
kaykay
Pirms dažām dienām izprasījos entos jautājums par vienu somiņu ( papildus visādas bildes ar konkrētām vietām lai nobilde), jo nebija pārliecības vai somiņa ir tiešām ādas. Pārdevēja bija tik atsaucīga, ka pat nobrinijos. Somiņu nopirku un esmu apmierināta. Ja pārdevēja būtu atteikusies man sūtīt papildus foto , noteikti nebūtu ņēmusi. Tā kā..🤷🏼‍♀️
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.