Uzmanieties!

Šādi mēģina izkrāpt naudu, itkā ar omnivas kurjera pakalpojumu,omnivai nav šāda pakalpojuma.
La Isla Bonita
Jau tik veca shēma, ka vairs pat nepieklājīgi par to runāt. Ko tur ilgi bija runāt un vēl zvanīt, kad pietiek vienkārši paskatīties, kāda adrese ir pārlūkā - nekā kopīga ar Omnivu. Un sen DPD un Omniva klaigā uz katra stūra, ka viņiem nav naudas pārsūtīšanas pakalpojuma, tikai pakomātā var norēķināties par pēcmaksas sūtījumiem no atsevišķiem i-veikaliem. Kā mazie bērni, goda vārds.
mauricija
Nu jau, nu jau, bet cilvēkam šādi pirmo reizi. Un varbūt vēl kāds šo pirmo reizi lasīs un dzirdēs. Kas tur slikts? Atkārtošana-zināšanu māte.
Un lai gan biju par to dzirdējusi, ziņas autorei saku paldies, ka pievērsāt vēlreiz tam uzmanību :)
janetajumtina
Nekad nav bijusi nozīme,ko raksta,ko piedāvā. Kartes/bankas datus DOT APKĀRT NEDRĪKST! Vienalga kādus vienradžus jums sola un par ko uzdodas.
Šeit nav ne, ko atkārtot, ne ,ko skaidrot. To vienkārši ir jāsaprot saknē.
samantattt
Nesen man tas bija pirms pus otra mēneša identiski kas bildes un otrs variants pēkšņs DPD kurjers,atbrauks , tas kas brauks samaksas pa visu ,utt. Tikai gribēja UZREIZ visas drēbes pirkt pilnīgi VISAS pat neprasīja ,cik maksā un izmērus un vēl citu ko. Es gandrīz uzsķēros līdz mana ģimene palīdzēja FB atrast krāpnieku sarakstā līdzīgus rakstus , vot ta. Tāpēc pirmais ko zinu ir bankā nauda un tad sūtīt caur Omnivu. Citādāk nekā. Nu otrā variants tikties klātienē. Arī bijis tā ka grib daudz drēbes, itkā ņems, atsūta konta numuru , gaida kad ,,viņas vīrs,, iedosu viņai naudu un akceptes vai viņš ļauj ka viņa pirks drēbes (sieviešu), cmon, priekš kam vīrietim jāprasa atļauja, labi var palīdzēt ar naudu , bet ne atļauju. Es šokā biju. Tad es nobloķēja un vis. Pēctam pēc nedēļas redzēju bija krāpnieku sarakstā tikta. Šausmīgi daudz ir saradušies. Visur..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.