Administrācijas komentārs par portāla darbību

Dāmas,satraukumam nav pamata- mēs turpinām strādāt un, paldies, par līdzšinējiem komentāriem un kļūdu norādēm! Mums ir svarīgi, lai jūs šeit ērti justos, taču, lai veiktu kaut nelielu korekciju, ir nepieciešama padziļināta un nopietna pieeja tādēļ pateicamies jau iepriekš par jūsu iecietību :)

Lapu uztur un pārejas procesu nodrošina augstākā līmeņa profesionāļi, kas strādā ar vadošajiem LV portāliem, tādēļ cienīsim viņu darbu un ļausim mierīgi, bez stresa pabeigt iesākoto.

Lai nebūtu lieki satraukumi , aicinām tuvāko stundu laikā neievietot sludinājumus. Ar šodien pievienotajiem sludinājumiem nekas nenotiks un tie uzrādīsies sākotnējā stāvoklī, kā arī pagarināsim aktīvo sludinājumu termiņu atbilstoši tam, cik ilgi vēl norisināsies uzlabojumu darbi.

Diskusiju aicinu pasludināt par slēgtu līdz portāla augšāmcelšanās brīdim :)


L.
grreta
Līvai noteikti no mums visām jau nervi čupā.. Neba jau viņa pati to lapu taisa, bet nākas par visu atbildēt vienai.
Līva, nedomājiet, ka te satrakojušās mazas meitenītes, kam nav ko darīt(lai gan varbūt, ka kāda tāda arī ir). Andelējoties šajā portālā, es esmu iepazinusies ar ļoti daudzām pircējām/pārdevējām. Katrai savs stāsts - viena uztur 3 bērnus, esot viena pati, tāpēc tirgo savu bērnu drēbītes, lai var izdzīvot, cita "pelna" savai parādu atmaksai konkrētu summu katru mēnesi, vēl kāda cita ar šo sludinājumu palīdzību mēģina sakrāt naudiņu dzīvokļa īrei.
Šis mans komentārs tādēļ, lai Jums nenāk dusma uz šiem neapmierinātības saucieniem, bet būtu saprotams, kāpēc tas viss notiek. Meitenes ir sabijušās, ka šo uzlabojumu dēļ viņas iekavēs, nepaspēs, nevarēs utt. , tāpēc arī "spalvas pa gaisu". Katrai rīcībai apakšā ir savs stāsts.

Līva, nervus un izturību Jums! Pārmaiņas jau vienmēr biedē un raisa sākotnēju neizpratni. Cilvēks ar visu aprod lēnām. :)
shoppingfan
Izskatās, ka mēs tā arī nesaģidīsim sakarīgo atbildi uz mūsu komentāriem. Esāt brīvdienās? Jauki atpusties uz mūsu rēķina, kamēr mēs pašas viena otram palīdzam tikt galā ar jūsu bagiem un jūsu jaunumu rādītām problēmām.
Vēršoties pie administrācijas - tas jums nedara godu un no tā labāk nepaliks. Nekas pats par sevi neatrisināsies. Dažas meitenes jau pameta portālu, dažas meklē alternatīvas (atverskapī sen jau nebija tādas aktivitātes), vairākas uzticamas lietotājas nevēlas neko pirkt/pārdot, kamēr lietas nav sakārtotas. Īpaši uztrauc situācija ar sludinājumu labošanu. Kamēr nav sniegta oficiālā atbilde uz mūsu sūdzībām, labāk nepaliks.
Ignorēt situāciju un komentārus, gaidot, ka pēc 2 nedēļām viss aizmirsies un atgriezīsies vecajā stāvoklī ir ļoti tuvredzīgi. Jau apnika ik pa laiku sekot foruma sarunām - sūdzības atkārtojas, bet atbildes no jums nav. Apnika. Bet tas nozīmē nevis ka es iešu iepirkties tālāk, bet gan to, ka skatīšos kas notiek citos portālos un kad saņemšu savu pēdējo pirkumu (kas ir ceļā) arī dzēsīšos prom. Portālā biju no paša sākuma, paveicu ļoti daudz darījumu, īpaši pirkšanās. Pirkt var arī citur, pārdot arī.
Dzēsts lietotājs
Nedomāju, ka administrācija piekāpsies jautājumā par sludinājuma mainīšanu/rediģēšanu.

Es personīgi darīšu tā - turpmāk andelē ievietošu tikai vērtīgākās/dārgākās preces, ar padsmit eiro un zemāk, nemaz neķēpāšos, nav izdevīgi. Pārējo mēģināšu pārdot facebook grupās un atverskapi. Ja daudz lietotāji darīs tāpat, tad andelei ievērojami samazināsies ieņēmumu un beigās šis portāls pārtaps par dārgo portālu, kur foršas lietiņas par zemākām cenām nemaz nebūs tik viegli atrast.

Zaudētāji tikai un vienīgi būs cilvēki, kuri šo lapu uztur un gūst peļņu. Tas saucas bara spēks!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.