Каталог

Atgriezt opciju labot sludinājumus

Labrīt! Lūdzu atgriežiet opciju labot sludinājumu, pirmkārt -es samaksāju par ievietoto sludinājumu, kuriem jau ta ir paceltas cenas, un ja man piem. atnāk ciemos draudzene un paņem no manis šo lietu, ir jābūt iespejai mainīt, tāpat ir citi portāli, kur arī pērk, jo tā vai tā nāksies maksāt par n-tām pacelšanām, tāpat bieži ir prece, ko ieliek un redzi, ka nav ne like, nekā un vari vismaz nomainīt pret citu, vai nav tomēr biški par šerpu-paskatījos=februārī par maciņa papildināšanu esmu atdevusi 47 eiro, un tas ar to visu, ka varēja vēl preci rediģēt, tagad tie būs 100???!!!
Mila Si
Un ja merkis bija, lai mes nemainitu preces saturu uz citu, tad luk dazhas shemas, kuras pamaniju ta vietaa: likt dazhas preces zem 1 sludinajuma, kad kada no tam pardota - noradit to tekstaa. Likt precei tikai 1 bildi (parejas komentaros) un kad pardota - pievienot citas preces bildi un mainit tekstu (jo ja ir mazak par 5 bildem - jaunas var pievienot). Pardot preces komentaros pie citam savam precem. Ja kada velas ieekonomet - atradis iespeju un labak bija tad, kad vareja mainit sludinajuma saturu neveidojot bardaku un shadaa veidaa nebojajot kopejo portala telu.
Mila Si
Shodien vairakos sludinajumos noveroju to, ka tiek izvietotas divas vai vairakas preces zem 1 sludinajuma (ne-komplektu sadaljas). Manos sludinajumos haoss - no komplektiem kaut-kas pardots, kaut-kas ne un nevaru dzest lieko. 2 preces no piedavajuma pardevu citaa vietaa, bet nevelos dzest, jo ja nu saturu nevar mainit, bet nauda samaksata - lai stav us pilno, gan jau kada pirceja ieskatisies ari profilaa. Rezultataa administracija sanjema bardaku portalaa un logiski ka bardaks rada neuzticibu un intereses zudumu. :/
mypearls
Sakarā ar to, ka nevar labot sludinājumus, parādījies haoss.

Sludinājumā ir viena bilde ar potenciālo pārdošanas preci, pārējās bildes palikušas no vecā pārdotā sludinājuma. Pērles bildes tagad liek komentāros. Bet tā kā titullbilde ik pa laikam mēdz nomainīties automātiski, tad īsti nevar saprast, ko pārdot, ja nav attiecīgi laba apraksta :D
Alfijas andele
Galu galā vai tad nav jābūt tā " kurš maksā tas arī pasuta mūziku " !!!!??
p.s.pat nemanot esmu drusciņ pārceļojusi jau uz citu lapu, un jāsaka ka šīs nedēļas 3 dienās jau esmu pārdevusi 5 preces bez kreņķiem un lielas maksāšanas ! tā lūk !
pērļu pūralāde
Ir pilnīgs absurds,ka nevar likt samaksātā sludekļa vietā citu,šeit galu nav SS.jau esmu 3 lietas pārdevusi citā portālā 2 dienu dienu laikā,kaut šeit ir apmaksāti sludinājumi.Kas tad man jāraksta administrācijai,lai atgriež naudu par? to-gaidi un smaidi...
sendrali
Opā, es nemaz nebiju iedomājusies vienu preci nomainīt uz citu zem viena samaksāts sludinājuma :D
Nu, tad jau nav jābrīnās, meitenes, ka tagad ir liegts iespēja kaut ko labot..

Vienīgais, kas vienmēr man licies dīvaini, ka par katru sludekli ir sava cena.. Nez pēc kā tas tiek mērīts? :)
Ieteikums - visiem sludinājumiem uzlikt vienu cenu :) un, ne augstāk par 0,20 centi. Būs daudz daudz vairāk pievienotu sludinājumu.. jo, ne visi ir tik naudīgi, lai maksātu lielo kāpostu. A drēbes mājās daudz..
…. .
Preces pardodas ari citos portalos un daudz atrak un logiski ir tas ka pardota prece tiek mainita uz citu, savadak sanak ka tu samaksa bet preti nesanem pakalpojumu noraditaja laika.

To ka nevar dzest, koriget bildes un apakskategorijas ir absurds
kristayasmin
Ziniet, Anna, es šeit esmu vairākas ne-brendu lietas, bet tos pašus HM par smieklīgām cenām pārdevusi, jo es tiešām nezināju, ka šī platforma ir tikai visiem "guči buči", un ja reiz portāls ir iedzīvojies arī uz manu un citu vidusslāņa naudas, tad ir tikai normāli šāda dusmošanās no portāla lietotājiem. Jūsu viedoklim pilnībā nepiekrītu, jo, godīgi sakot, šāda administrācijas attieksme un rīcība ir vairāk nekā cūcība, tas, ko es saku, ir - nospļauties uz to visu un aiziet ar augstu paceltu galvu, smaidot, nevis dusmojoties. :)
anna.droughen
Nu bāc, kā Tu uzminēji?! Esmu slepenā VID darbiniece, sēžu portālā 24/7 un sekoju līdzi izcenojumam, cik reizes katrs sludinājums tika mainīts, katru profilu stalkoju un pierakstu visu blociņā. ;D ;D ;DDDDD Tiešām cirks ;DDDD Vai reāli nepielec, ka cilvēkam var būt arī cits profils, no kura viņš tirgo? Un man, sēžot darbā, ir vienkārši slinkums iziet ārā no sava oficiālā profila, logoties "Annas Skapja" profilā tikai tāpēc, lai iekomentētu forumā ;D Un es nevienā vietā neteicu, ka atļauts tirgot tikai brendu drēbes, bet gan to, ka nonēsātas lupatas labāk mest ārā, tad nebūs jāstreso, ka neviens nepērk un 35 centi bezjēgā iztērēti.
T.T.
anna.droughen noteikti ir persona cieši saistīta ar portālu , gada laikā nav neviena ne nopirkta ne pārdota prece ;D cirks, visi komentāri tikai portāla aizstāvībai!

Ja portāls ir domāts tikai brendiem, lūdzu, liekiet titullapā informāciju par to kādus brendus drīkst izvietot, tad pretenzijas nebūs!
Kā arī saistību atrunā līguma noteikumus!

Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.