Perliukų medžioklė

Atgriezt opciju labot sludinājumus

Labrīt! Lūdzu atgriežiet opciju labot sludinājumu, pirmkārt -es samaksāju par ievietoto sludinājumu, kuriem jau ta ir paceltas cenas, un ja man piem. atnāk ciemos draudzene un paņem no manis šo lietu, ir jābūt iespejai mainīt, tāpat ir citi portāli, kur arī pērk, jo tā vai tā nāksies maksāt par n-tām pacelšanām, tāpat bieži ir prece, ko ieliek un redzi, ka nav ne like, nekā un vari vismaz nomainīt pret citu, vai nav tomēr biški par šerpu-paskatījos=februārī par maciņa papildināšanu esmu atdevusi 47 eiro, un tas ar to visu, ka varēja vēl preci rediģēt, tagad tie būs 100???!!!
shoppingfan
Pievienojos, kā var veicināt pārdošanu ja nevari nomainīt bildes uz labākas kvalitātes/labāka rakursa/apgaismojuma. Tas ir viens no pirmajiem nosacījumiem, kā pārdot preci, par kuru ilgi neinteresējas - nomainīt bildes. Un es vēl nerunāju, ka pēc bilžu ielādēšanas portāls dažreiz patvaļīgi pats izvēlas galveno bildi, tagad arī to nevar nomainīt? Tas ir stulbums! Vairākās meitenes par to jau rakstīja - administrācija nekomentē.
T.T.
Tas nav uz ilgu laiku, acimredzot vel nav izlabojusi.
Ka vakar komenteja Liva, funkcija ar bilzu jebkadu darbibu vairs nebus pieejama.

Acimredzams portala ienakumi ir mazinajusies , un protams ar ta saucamiem "uzlabojumiem" var apkrapt mus
annetteee
Es vakar ievietoju sludinājumu, un bildes ielikās dīvainā kvalitātē, portāls kautkā pats tās bildes tādas ielika. Sludinājumu varu labot, bet bildes mainīt nevar. Es arī esmu darījusi tā, ja kautko galīgi nepērk, vienkārši nomainu pret kautko citu, vai arī pielieku kautko klāt, ja pārdodu lietas komplektos.
Ši tema buvo neaktyvi daugiau nei 30 dienų, nauji komentarai nebepriimami.