Andrejs Ševčenko

Par cik kungs vēljoprojām šeit aktīvi tirgojās (pirmie divi screenshoti), domāju ielikšu brīdinājumu vēlreiz, jo iepriekšējā tēma slēgta dēļ ilgās neaktivitātes. Mans pirmais ieraksts trešejā screenshotā. Ierakstu var atrast arī caur Google.
Īsumā: no šī kunga tika nopirkts dators, kurš ik pēc pus stundas izslēdzās, pieliekot skaļruņus dators sāka pīkstēt un peles kursos - lēkāt. Pārdevējs nevēlējās par to ne dzirdēt. Dators tika aiznests pie meistara, izrādījās ka datorā ir saliktas šim modelim neatbilstošas detaļas, tās tika nomainītas. Divas nedēļas +/- darbojās. Tad dators atkal pēkšņi pārstāja darboties, sagāja uz 'īso' dēļ nepiemērota lādētāja. Ok, tika salabots un nopirkts jauns lādētājs. Rezultatā-darbojas vairs tikai pie vada.
Pašreiz dators darbojas, taču nevarēja salabot skaļruņu problēmu un peles kursors arī bez pievienota skaļruņa darbojas nevienmērīgi, lēkā, spiežas kur nevajag, diezgan pagrūti, ja ikdienā jāstrādā ar datoru. Kopējā ieliktā summa par meistaru un jaunu lādētāju - 120eur. Pats dators maksāja 90. Šis dators, lietots, noteikta nebija 210eur vērts.

Ierakstam komentārus slēgšu, jo šis ir tikai informācijai, ne diskutēšanai, un iepriekšējam ierakstam vairs nevarēju pievienot komentārus. Pirms iegādāties kaut ko no šīs personas, ieteiktu padomāt divreiz, lai nesanāk kā man. Ja kādam ir kas sakāms, droši var sazināties vēstulēs!
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.