Notiek arī šādi

Nopirku šeit kleitu, man pēc izmēra nederēja, vēlējos atgūt naudu, pārdevu uzreiz. Izsūtīju uzreiz. Viss It kā abpusēji smuki, līdz brīdim, kamēr saņēmu ziņu, kad esot caurums un pieprasījumu atgriezt naudu. To arī izdarīju, jo šādus caurumiņus nebiju pamanījusi. Cik nepatīkami ir redzēt, ka šī pati pircēja pārdod kleitu tālāk, kā lieliskā stāvoklī! Neminot par caurumiem, kuru dēļ pieprasīja naudu atpakaļ!
a.m.s
Jā, arī man “pircēja” uzrakstīja ziņu, ka kleitai ir samazinājusi garumu pie šuvējas un ar šo materiālu ir “salabotas paduses”. Ļoti gribētu redzēt “salabotas paduses”😀 Samazinot garumu.

Šo postu uzrakstīju, lai vēl kādai pārdevējai nesanāk uzdāvināt kādai kleitu. Katras pašas izvēle vai šādu kleitu pirkt. Informācija par šādiem “uzlabojumiem” pie sludinājuma nebija..
kikkka
Jā, tā man bija ar to meiteni. Bet cik sapratu tad vairākām tā jau ir bijis. Meklē mistiskus caurumus un prasa naudu atpakaļ. Manā gadījumā pārbaudiju visu un nevienu caurumu nebija. Pēc tam tirgoja tālāk par lielāku summu nekā pārdevu viņai un norādija ka lieliskā stāvoklī. Tā ir viņas shēma. Neuzķeraties ,meitenes🙏🏻❤️
a.m.s
Skridzss, manā gadījumā kleitu atpakaļ neprasīju, jo man kleita nederēja. Papildus maksāt par sūtījuma atgriešanu un vēlreiz likt sludinājumu, ņemšanās pa dažiem eiro..
Izskatās, ka cilvēks sistemātiski šādi rīkojas. Saņem preci, apgalvo par defektiem un pēc laika tirgo par daudz augstāku cenu!
Šim postam ir tik viena nozīme - lai citi neuzķeras. Diemžēl, šī persona šādi turpina..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.