*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Jautājumi pārdevējām andele tirdziņos

Sveikii. Vēlējos pajautāt dažus jautājumus par pašu tirgošanos. Ja ir laiks, tad lūdzu atbildi, jo ir plāns piedalīties nākamajā andele mandele tirdziņā kā tirgotājai.
1) Vai rodas peļņa atņemot visus izdevumus, kā nomas maksu?
2) Vai pats var izvēlēties kur novietot savu stendiņu lielajā zālē?
3) Vai šajos pasākumos uzdarbojas arī zagļi un kā ar tiem tiek galā?
aivatace
1. Pēdējās andelēs praktiski nekādas peļņas. Mēra, katru vīli izbaksta un nepērk. Lai gan cenas man vienmēr ir bijušas tīri simboliskas.
2. Izvēlēties var pats, bet jāierodas ātrāk citādi visas labākās vietas aizņemtas. Ierodoties vēlāk paliek mazāk vietu no kurām izvēlēties.
3. Zagļi ir. Neļaut mērīt vienīgais variants kā nosargāt vai arī braukt divatā un otram cilvēkam iet līdz uz piemērīšanas vietu. Pēdējā Jelgavas andelē divas dāmas bez kauna aiznesa blūzes ar visiem pakaramajiem. Cenas tā jau bij tik 1€ par katru, bet tāpat nozaga.🤷🏼‍♀️
Es personīgi vairs nepiedalīšos, bet iesaku pamēģināt. Gūsi savu pieredzi un vismaz zināsi. 😊
Manas Pērles ♡
Man vienmēr visas reizes ir atmaksājušās. Lai sanāktu izdevīgāk vari dalīt stendu kopā ar draudzeni. 👌 Lai labāk tirgotos, jācenšas komunicēt ar pircējiem, tad labāk pērk.
Par laimi nekas nekad nav nozagts. Bet, kad meitenes iet laikoties es palūdzu atstāt naudiņu par preci.
Šis vienmēr ir ļoti jauks pasākums ar foršu atmosfēru.
Iesaku pamēģināt.🤗
anitapriedite
Man arī vienmēr andele klātienē ir bijusi ar + zīmi.
Patīkami pavadīts laiks, un tā kā es no tām mantām jau domās esmu šķīrusies, tad ļauju cenu noteikt pircējai, kas parasti ir bijusi diezgan adekvāta, jo es pārdodu tikai kvalitatīvas mantas, kas pašai vairs neder vai nevalkājas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.