Каталог

Paciņas noformēšana (vizuāli)

Sveikas, meitenes:)
Kādas ir jūsu domas par iesaiņojumu?
Kas skaitās pieņemams pērles iesaiņojums, kas galīgi nē?
Kādu paciņu pašām patīk saņemt visvairāk? Paldies:)
juditeb
Neredzu nekādu problēmu,ja iesaiņo Maximas,Rimi vai kāda cita veikala maisiņā,kaut vai kuro reizi tas ir lietots,bet nav ne netīrs,ne saplēsts vai kā citādi bojāts. Ja pircējai ir īpašas vēlmes par iepakojumu,tad lūdzu, pircējas vēlmes ir iespējams izpildīt pa Viņas pašas līdzekļiem. Arī es esmu sūtījusi lielos sūtījumus atkritumu maisos (ja kādam rodas jautājums,vai tie bija tīri,tad jā tie bija jauni),piemēram lai iepakotu bērnu autokrēsliņu. Esmu sūtījusi arī dāvanu maisiņos,bet aizlīmējot ar skoču vai kā savādāk aiztaisot. Pāris reizes esmu saņēmusi precīti dāvanu maisiņā, kurš nav pat aizsiets,tas gan man likās nedaudz jocīgi.
agrita.a
Atkritumu maisiņš nu tiešām ir kronis visam. Saņēnu kleitu, ietītu tādā kā plēvē(laikam pārtikas), bet tumšā. Tā arī tas viss turējās kopā - 2 metros plēves, ne skoča, ne līmlentes... tāda desiņa 😅 Katrs, kuram interese, var attīt, paskatīties, piemērīt un ietīt atpakaļ vai ietīt kaut ko citu... Nebija patīkami.
s_er_h
Šis ir šausmīgi. 😥
Saprotu, ja cilvēks ir centies kaut veikalu bukletos sapakot un ar izolācijas lentu notīt - mazums mājās pēkšņi nav maisiņu, visādi gadās, un neskries jau lieki pirkt un tērēties, bet šī ir konkrēta pārdevēju suga - "Maximas" maisiņā iekšā (100 punkti tur vēl ir kāds vecs čeks - 😂 - nezinu, kas tas par joku, bet tur VIENMĒR ir vismaz viens vecs čeks iekšā) un izolācijas lenta pāri.
Šādi ir saņemtas jau neskaitāmas "pērles", un īsti nezini - smieties vai raudāt. It kā komunikācija un pati prece ir līmenī, bet iesaiņojums..
dpdlatvija
Sveikas, burvīgās dāmas ❤️
Mēs noteikti arī vēlamies padalīties ar savu pieredzi, gādājot par Jūsu pērlēm.

1. Mums ļoti rūp mūsu katra atstātā pēda dabā, tāpēc noteikti aicinām izmantot maisiņus un kastītes, kas ir jau mājās. 💚 Kastītes var ietīt dāvanu papīrā / cepampapīrā, lai pērles jaunajam īpašniekam pirmā satikšanās ar pērli būtu ļoti patīkama.

2. Mūsu kurjeri ikdienā diemžēl ļoti bieži saņem sūtījumus bez pavadlapām/adrešu uzlīmēm. Lai cik mums ļoti mīļi būtu papīra iepirkumu maisiņi, pie viņiem vispār šīs uzlīmes neturās, tāpēc aicinām papīra maisus mājās notīt ar skoču un tikai tad līmēt virsū pavadlapu. Vienmēr pirms sūtījuma ielikšanas paku skapī noteikti pārbaudi, vai pavadlapa neatlips, jo ir vēl citi materiāli pie kuriem uzlīmes neturās klāt.

3. Plīstošas pērles un pērles, kas satur šķidrumus, ir jāiepako ar īpašu mīlestību un rūpēm. Šķidrumus ir jāiepako maisiņos no kuriem nekas nevar iztecēt. Un plīstošas pērles tinam burbuļplēvē, dvielīšos vai no mājās esoša papīra taisām "papīra skaidas" un ar tām aizpildām kartona kasti.

4. Ļoti svarīgi ir katru iepakojumu tā aizskočot, aizlīmēt, lai no tā nekas ārā neizkristu. Pērles reizēm ceļo ļoti tālus ceļus un loģistikas līkloči sastāv kā no kurjeru busiņiem, tā DPD sūtījumu šķirošanas lentām un kastēm kurās sašķiro paciņas un daudz kā vēl! Parūpējamies, lai pērles tiešām ir drošībā. ❤️
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.