Perliukų medžioklė

Kļūdas andelemandele.lv liek saņemt negatīvu atsauksmi, ko turklāt, nav iespējams dzēst!

Labdien, galvenokārt šo ierakstu adresēju portāla administrācijai...ja kāds zina, kā viņus vieglāk sakomunicēt, tad padodiet lūdzu ziņu.

Pirmkārt, nenoveļu visu vainu uz citiem, apzinos, ka šajā gadījumā ir arī manas kļūdas, tomēr vēlos vērst uzmanību tieši uz to, kāpēc tā notika un ko STEIDZAMI jāuzlabo portāla darbībā.

Prêt tirgošanos šeit attiecos ļoti nopietni, ja kaut ko tirgoju, tad iespēju robežās, te ienāku vairākas reizes dienā, lai neko nepalaistu garām. Tāpat bija arī ar svinīgu kleitu,ko pārdevu meitenei un kopā ar citām precēm citām meitenēm nosūtīju jau sestdien, atzīmēju šeit portālā, ka tā pārdota . Visu šo nedēļu dzīvoju pilnīgā pārliecībā, ka viss ok, jo ES ZINU, ka preci esmu nosūtījusi un no pircējas neesmu saņēmusi nevienu pašu vēstuli, ka kaut kas nav izdarīts.

Pircējas parasti nesūta vēstules par saņemšanu , bet atstāj atsauksmes. Tāpēc šodien tiku "kā ar aukstu ūdeni aplieta", jo ieraudzīju atstātu par sevi negatīvu atsauksmi, ka esmu naudu saņēmusi, bet preci pircēja saņēmusi nav. Kļūda bija Omnivas darbībā (netika nosūtīta SMS) un to es nokārtoju 10 min laikā.

TOMĒR, ko tagad darīt ar situāciju šeit:
1. Vēstules man meitene rakstīja, daudz un dikti, es tās neredzēju!! tirgojos šeit un it īpaši iepērkos ļoti aktīvi, tpc katru dienu saņemu daudz vēstuļu. Tiklīdz uzspiežu uz kādu no vēstulēm par preci, tā attiecīgi neredzu, par ko vēl man bija vēstule (sarkanais ripulītis pazūd). Līdz šim pacietīgi izgāju cauri katrai sarakstei pie preces, lai neko nepalaistu garām. Ok, kā ir, tā ir. Tomēr nebiju tik gudra, ka man jāiziet cauri arī visām pārdotām un nopirktām precēm, ja nu vēstule ir vēl arī tur kaut kur...
Administrācija, lūdzu izlabojiet, lai tas sarkanais ripulītis, kas ziņo par vēstuli nekur nepazūd, kamēr es neesmu nospiedusi konkrēto vēstuli! Kā arī, ja vēstule atnāca no pārdotām/nopirktām precēm, lai tur arī parādās sarkans ripulītis.
Iespējams, man tā ir, jo man ir MacBook, bet pieļauju, ka nē un, pat ja tā, tad noteikti ne jau man vienai ir šāds dators.
2. Meitene labprāt mainītu savu atsauksmi (Jo nosūtītā kleita viņu gaida pakomātā jau no 1dienas), bet arī to izdarīt nevar. Sanāk, ja nu gadās šāda nesaprašanās, tad sorry, ir vien ar tādu atsauksmi jāsadzīvo, tas nekas, ka viss no Tavas puses ir izdarīts, nosūtīts un krāpniece es tomēr neesmu. Būs vien jāsadzīvo, ka citi par mani varbūt domās savādāk.

Kaut kā skumji sajutos, lai gan joprojām man patīk, ka ir šāds portāls, kur smuki var iztirgot savas drēbes :) Tikai laikam man tagad tas būs sarežģītāk izdarāms :)

monamona
Man tas pats, līdz ko es atzīmēju, ka prece ir pārdota, viņa aizceļo uz sadaļu - PĀRDOTS. Pilnībā piekrītu , ka ir kaut kas jāmaina, jo es arī nevaru saprast kad ir ziņa pie PĀRDOD precēm un kad vienkārši pie aktīvajām, jo tas pirulītis uzreiz automātiski pazūd.
Man atkal iznāca nepatīkama situācija ar vienu sievieti. Pieteicos uz viena krekliņa pirkšanu un centos sarunāt tikšanos centrā, uz ko man tika atbildēts, ka centrā viņa neesot - tikai Zolidūtē. Neatbildēju un pēc laika sieviete uzrakstīja vai interesēs tad, atbildēju, ka diemžēl Zolitūde nav pa ceļam, bet ja kādreiz ir centrā, labprāt iegādātos. Tad es vēl nezināju, ka var atteikties no preces tāpēc sieviete vienkārši ielika man negatīvu attsauksmi ar tekstu, ka sludinājumā bija norādīts, kur viņa atrodas un, ka ja bezmaz vai nepieved klāt, prece man vairs neesot aktuāla. Vēlos piebilst, ka sludinājumā bija rakstīts Rīga, Zolitūde. Nezināju, ka centrs vairs nav Rīga.
Nepatīk man tas, ka pat atbildēt uz attsauksmi nav iespējams, līdz ar to ir redzams tikai viena cilvēka viedoklis un tu nevari izteikt savējo.
Ingas Garderobe
Tieši par to es arī runāju, ja ir tāda sistēma, sanāk, ka Tu esi pilnībā atkarīgs no otra cilvēka. Mēs visi esam tik dažādi un katram savs, ja nav iespējas atbildēt un izteikt savu viedokli, sanāk, ka par Tevi var atstāt sliktu atsauksmi, tikai tpc, ka Tu neatbilsti priekšstatam, ko tas otrs cilvēks ir iedomājies.

Atbalstu patreizējo sistēmu ar atsauksmēm tikai tad, ja pati administrācija nosaka skaidrus kritērijus, kā pārdot un kā pirkt. Šobrīd tomēr katra meitene tirgo pēc saviem ieskatiem. Viena rezervē, cita nē.Piemēram, dažām es nemaz nelūdzu rezervēt, viņas rezervē tik un tā. Teorētiski es jau neteicu, ka pirkšu, tomēr, ja nenopērku, meitenei ir tiesības atstāt sliktu atsauksmi. Tāpēc, ja NAV SKAIDRU KRITĒRIJU, kā mums te jātirgojas, tad šāda atsauksmju sistēma bez labošanas un komentāriem ir ļoti negodīga.
janetajumtina
Rīga ir pilsēta,bet Zolitūde ir norādītais rajons,kurā viņa tiekas,vismaz tā es to saprotu.Iespējams vajadzēja atbildēt uz vēstuli,nevis pieteikties un neatbildēt,pieļauju,ka tas sadusmoja pārdevēju.Citādāk pārdevējai stāv pieteikums uz preci nenopietnam pircējam.:)
Ingas Garderobe
Janeta, un Jums tiešām liekas, ka te ir pamats rakstīt sliktu atsauksmi? Tas vien liecina, cik dažādas mēs esam. Pārdevēju/ pircēju pasaulē kopumā tomēr visu nosaka pircējs (es arī ikdienā darbā strādāju pārdošanā), tpc, man liekas, ka pircējs man neko nav parādā līdz brīdim, kad pasaka- norezervē man preci, es ņemšu 100% una rī tad pastāv iespēja pārdomāt, bet te gan jābrīdina. Ja vien Jūlija nelūdza rezervēt, tad es secinu, ka šī pārdevēja vienkārši izgāza savas dusmas uz Jūliju, jo diemžēl neviens cits to preci arī nepirka :)
janetajumtina
Inga,protams,slikta atsauksme nav jāliek par nenotikušu darījumu,tas ir vairāk kā skaidrs,vienkārši mudinu arī meiteni saprast,ko varēja darīt citādāk,jo pieteikties uz preci un neatbildēt uz vēstulēm,nav īsti korekti arī no viņas puses.Šajā gadījumā abas varēja visu darīt citādāk.
diskopele
Sveika!
Bet kā meitene varēja Tev atstāt atsauksmi, ja darījums nebija noticis?
Ja viņa tomēr ir reģistrējusi Pērli kā pārdotu Tev, tad arī Tev ir isepāja atstāt par viņu atsauksmi sadaļā: "Mana Andele" -> atsauksmes -> " Par mani kā pircēju" !
Tā kā portāls darbojas tikai divus mēnešus, mēs joprojām optimizējam un aktualizējam šo pieteikšanās/pārdošanas sistēmu, tādēļ paldies par jūsu ziņojumiem un jau iepriekš pateicamies par pacietību!

diskopele
Sveika, Inga!
Jebkurā gadījumā droši vari sazināties ar mums pa tiešo rakstot uz email: info@andelemandele.lv , vai arī lapas apakšā spiežot uz " Ziņot par kļūdu" !

Jāatzīst, ka nav iespējams atstāt atsauksmi par nenotikušu darījumu, tādēļ , visticamāk pārdevēja ir pasteigusies ar pieņēmumu, ka Pērle ir pārdota un piereģistrējusi Jūs kā gala pircēju.

Vienmēr iesakām reģistrēt darījumu kā pārdotu tikai un vienīgi tad, kad naudiņa ir samaksāta un prece saņemta!

Portāls ir tikai 2 mēnešus jauns un tādēļ paldies Jums par visiem aizrādījumiem/ ieteikumiem! Mēs tos ņemam vērā un analizējam, lai izveidotu pēc iespējas optimālāku preču rezervēšanas/ pārdošanas sistēmu! Tikai ar jūsu palīdzību un konstruktīvo kritiku laika gaitā nospodrināsimies kā dimantiņš, bet, ja iepriekš saku jums visām Paldies par pacietību , novērtēšanu un iesaistīšanos portāla uzlabošanā!

Janeta - es atbildēju viņai - ''diemžēl Zolitūde nav pa ceļam, bet ja kādreiz ir centrā, labprāt iegādātos''. ;) Mana kļūda bija tā, ka neateicos no pērles, bet kā jau minēju - tad vēl nezināju par tādu iespēju.
Līva - neko tur nevarēju ierakstīt. Jūsu teiktajā sadaļā - "Mana Andele" -> atsauksmes -> " Par mani kā pircēju" - viss ko man rādija ir viņas ieliktā atsauksme, tas arī viss.
Ši tema buvo neaktyvi daugiau nei 30 dienų, nauji komentarai nebepriimami.