Padalos, lai neuzķertos.

Nepērciet preci no Katja Konstantinova, atnāca prece pilnīgi saplīsusi, vīļu vietā līmēta, kad paziņoju, ka vēlos naudiņu, teica, ka es tīši sabojājusi, ja neuzņemšu atsauksmi naudu neredzēt, tā arī paliku vainīga, pasūtīju džemperi, lai mājās graizītu un viņai sliktas atsauksmes liktu.
httpwww.andelemandele.lv
Padališos ar savu pieredzi,man arī pircēja rakstija dažādas šausmas par nopirkto preci)it kā salieta līme somā un pats galvenais- Ielikts amulets.Nodomāju ka bērns ielicis kādu mantiņu,vai ielejis ko .Atstūtiju naudu atpakaļ.protams kad saņēmu atpakaļ.nekā tāda nebija bija vienkārša šantāža no pircējas puses ,kura pārdomāja par iegādāto preci.Tā kā viss var būt....Jāizvērtē pobjektīvi.
skridzss
Man atkal gadījums nesen, nopirka no manis kleitu, viss sapakoju smuki un aizsūtu. A man pircēja apvainoja, kad saņēmusi ar traipu kad sūtīšot atpakaļ. Ok, esmu pretimnākoša, tad lai sūta man atpakaļ, kaut gan kleitai nekāda traipa nebija. Nu ok neiešu tak kasīties, ja jau tā uzskata. Bet pats galvenais viņa man uzreiz prasa, lai naudu sūtu atpakaļ. Te gan nebiju ar mieru, kad saņemšu preci, tad naudu arī atskaitīšu. A viņa man uzstāj uz to naudu, lai sūtu, kad viņai nav naudas pa ko izsūtīt atpakaļ paku. Un tā kā nesanāca no manis izspiest naudu, tad lietotāja arī bij izdzēsusies. Tākā ir jauns krāpšanas veids iegūt preci un vēl naudu iegūt. Esam uzmanīgi!
tesoroangelito
Visas raksta ka jāskatās atsauksmes -protams ka jāskatās !
Bet mana gadījumā tas nelīdzēja ,jo cik saprotu katram ir tas savs “bez trūkumiem “un “lieliska stāvokli “
-atsauksmes paskatījos
-uzprasīju vai trūkumi ir
-papildus bildes uzprasīju
Ko saņemu
-jaku ar izplestām šuvēm
-kārtīgi padilušu
-netīru
Protams uzrakstīju ka neesmu apmierināta un tādu jaku nevēlos ,atgrieza naudu -aizsūtīju atpakal ,it ka zaudējumu nav -bet bail pirkt nākošo 😔
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.