Esat uzmanīgas

Ieteiktu skatīties pirms pērkat pērli,profilu tā cilvēka kas pārdod. Tagad man ir mācība jo viņa ir krāpniece bet kas to būtu domajis ka jāskatās pats pofils. Krāpnieces vārds Tavifa Osipenko. Esat uzmanīgas 😊
u.nit-
Man ir bijusi saskare 2x. Kur minētā persona pircēja lomā.
1x izvēlējās manas 2 atsevišķas preces, uzreiz nosūtot man savus rekvizītus saņemšanai, bet pārskaitījumu veica pēc pāris dienām tikai par vienu preci. Labi, ka izlasīju atsauksmes un abas preces neizsūtīju pirms naudas saņemšanas.
Otro reizi līdzīgs stāsts, kad rezervēja momentā, pēc sludinājumu publikācijas 2 preces, onlinā sēž visu laiku, bet vēstules nelasa un pēc 2 dienu gaidīšanas, kad skaitīs naudu- nolēmu to personu bloķēt un nekad vairs neņemt "par pilnu".
sanca2005
Takā bija viņai bija mans numurs no tās reizes kad sutiju preci viņa vienreiz piedāvāja man mazo bērnu drēbītes par velti. Domāju nu lab ja pa velti kādēļ nē kaut saprašana bija ka pirmo reizi jau nebija īsti forši. Labi piekrītu samaksāju 5 eiro par pakomatu drēbes tā arī neredzeju. Nju tad gan es sapratu ka esmu apčakareta kartējo reizi. Nobloķēju viņu un miers.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.