Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Ceļojums ar bērniem

Sveiki. Gribētu kaut kur tālāk paceļot ar bērniem. Skatījos tūrisma aģentūru piedāvājumus, bet apstājos pie cenām. Varbūt varat ieteikt kādu tūrisma aģentūru, kur lētāki ceļojumi? Kur jūs ceļojat ar bērniem? Vai bērniem ceļojumi nav lētāki?
La Isla Bonita
Nav lētāki, ja nu vienīgi atkarībā no vecuma kaut kur lidojums ir lētāks un viesnīcai var būt atlaide, ja bērns guļ kopā ar vecākiem vai pieejama bezmaksas gulta ielikšanai numurā. Mēs ar bērniem ceļojam visur, sēžamies mašīnā, Booking.com rezervējam viesnīcas un dodamies. Paši sev saimnieki. Apbraucām Poliju, Čehiju, drusku bijām Vācijā. Lietuva, Igaunija - pats par sevi. Tagad dodamies uz Šveici un vēlāk uz Beļģiju, bet gan bez bērniem (suņu izstādes vispār ir lielisks veids apceļot pasauli). No tālākiem punktiem bijām vairākkārt Turcijā bez jebkādām aģentūrām, paši visu izplānojām, un tas gan ir viegli izdarāms atbilstoši savām finanšu iespējām. Bet mēs nesēžam viesnīcās, negaidām animāciju un ēdināšanu un neguļam pludmalē - parasti īrējam dzīvokli vai villu un paši apskatām pilsētu, iepērkamies, gatavojam no vietējiem produktiem vai meklējam kafejnīcas pa prātam un makam, izbraucam ar īrēto mašīnu vai jahtu uz tuvākām apskates vietām. Visās tūristu pilsētās uz vietas ir vietējie gidi, kurus var sarunāt arī savlaicīgi un nepārmaksāt aģentūrai. Neprofesionāli, bet savā pilsētā iemīlējušies cilvēki ņem mazāk, bet vada interesantāk, un nav jābūt atkarīgam no grupas. Bet bērniem ilgstošas ekskursijas ar gidu nebūs interesantas, savukārt info par akvaparkiem, bērnu izklaides vietām utt. arī viegli pašam var atrast, turklāt bieži vien biļetes, pasūtot iepriekš attālināti ir lētākas vai/un ļauj ieiet bez rindas. Kam tas aģentūras vajadzīgas mūsu laikmetā, personīgi es nesaprotu. Kāš jau naudu par to, ko pats Internetā lētāk vari atrast, bez viņu uzcenojuma. Vienīgais, ja piedāvā lētāk čarteru un to ir iespējams nopirkt atsevišķi, nevis ar visu pārējo paketi, tam gan aģentūra noder. Bet tai pašā Turcijā iekšējie lidojumi ir visai lēti tāpat, jātiek tikai uz turieni un laicīgi arī jāveic rezervācija. Pati biju saplānojusi ceļojumu arī uz Alžīriju, kur tik vienkārši neielaiž. Nekā sarežģīta, bet aģentūra man skaloja smadzenes par to, kā es varu Alžīrijā pārvietoties par dzelzceļu. Bet manis izvēlētajās pilsētās nekad nebija dzelzceļa! Vot atbrauktu ar tās aģentūras saplānoto ceļojumu un iesēstos peļķē, meklējot tur tos dzelzceļus mistiskos.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.