Burvīga sarakste

Sveika Andele! Brīdinu!
DRĒBJU SKAPIS
LIĀNA ANNA PABJARŽINA

Ziņoju interesentiem par lielisku saraksti! Laipna, jauka pārdevēja, bet ir sarežģījumi. Ja slinkums lasīt... Situācijas apraksts īsumā Vajadzēja kurpes pasākumam 5.novembrī (sestdienā), ar risku, ka neuzspēšu (bija rezerves variants), sarunāju, ka pirkšu PAT DIVUS kurpju pārus. Maksājums tika veikts uzreiz. Bet nu jau ir klāt 16.novembris, bet ne izsekošanas koda, ne ziņas no pakomāta, kur nu vēl paciņas manās rokās.
Kurpes bija vajadzīgas steidzami, sarunājam pēc iespējas ātrāku izsūtīšanu, pārdevējas iespēju robežās, pārdevēja (kā redzams sarakstē) piekrita izsūtīt tās pašas dienas vakarā.

Pārdevējas profilā ir informācija, ka parasti pērles izsūta 3-7 dienu laikā. Sarunāju ātrāku darījumu. Bet laikam te nedarbojas ne 3, ne 7, ne 13 dienu variants.

Steigā neizlasīju komentārus pie viņas darījumiem, pāris dienas atpakaļ aplūkoju un ieguvu apskaidrību! *Nesadarbojamies, nav vērts tērēt naudu, laiku un kairināt nervu sistēmu!
lake-baikal
Sveika, Anna! Šo profilu šeit vairs nevar atrast. Krāpniece ļoti fiksi vai nu nomainījusi segvārdu vai izdzēsusies un piereģistrējusies ar jaunu. Kā jau īstena krāpniece, par viņu grūti internetā atrast kaut ko, arī Facebook viņai īstais vārds nomainīts uz citu, taču internets nav vakarējais, uzpeldēja arī veca viņas bilde no dzēsta VK profila. Kā arī senākas Andeles diskusijas par viņas iepriekšējām krāpniecības gaitām, tā kā neesi ne pirmā un visticamāk arī ne pēdējā. Problēma ir tā, ka apkrāptās personas neraksta policijā iesniegumus par šādiem krāpniekiem, jo domā, ai, kas tad tur 25€, lai aizrijās, bet viņa šādi apkrāpj 4 cilvēkus un, re, jau salasās 100€ - normāla summa. Jūs, šīs personas apkrāptās, esat daudz, cik noprotu. Jums vajadzētu visām uzrakstīt policijā iesniegumus, jo vārds jums ir pieejams ar piesaistītu bankas konta numuru, un tas, ka viņa ir noslēpusies no sociālajiem profiliem, nenozīmē, ka viņa noslēpsies arī no policijas. Tā kā viss ir jūsu pašu rokās, vai gribat šo nekrietneli sodīt vai nē. Es iespējams esmu paranoiķe, bet vienmēr, kad noskatu preci, pirmais, ko daru, ir rūpīgi izpētu pārdevējas profilu un visas atsauksmes. Sliktāk ir, kad pārdevējai nav nevienas atsauksmes, bet ar tādām man ir bijusi gan laba, gan slikta pieredze. Un, protams, ka tās maitas izliekas ļoti jaukas, bet arī šai drostaliņai rakstītprasme pieklibo, kas jau liecina par zemu intelekta līmeni.
annaviss
Sveika! Jā, te viss skaidrs! Reāli pasmaidīju par šīsdienas saraksti ar personu! Viss būs kārtībā, publikācija šeit mani silda un uzrakstīju administrācijai. Pieļauju, ka tiks darīts, kas lietas labā. Iesniegums Policijā taps rīt, šodien slinkums. Bija gara darba diena un vēl tērēju savu laiku sarakstei ar šo personu.
Retu reizi nepaskatījos atsauksmes un hops, uzreiz man rokās iekrīt dāvana. Šādi planētas iedzīvotāji ir diezgan populāra parādība, kur nu vēl šī brīža polit'ekonkmiskā situācija... izkustinās "sliktas uzvedības" cilvēciņus vēl aktīvāk...! Tādēļ pirmkārt šo ziņu rakstīju šeit, lai KĀRTĒJO REIZI atgādinātu, ka nedrīkst atslābt.
Paldies par Jūsu komentāru, bet šī situācija ir laimīga sagadīšanās. Dažreiz nezini, ko satiksi andelē. Viņai smagi nepaveicās, jo tepat blakus ir profesionāli. juristu.lietu.pārzinātāji.🤔🤗🤣 Es esmu sliktā garastāvoklī un tas, pirmkārt, nozīmē kvalitatīvu rīcību no manas puses. Otrkārt, nepatikšanas "personai". Būs forši. UN ŠOVS VAR SĀKTIES!😉😊
Liāna Anna Pabjaržina
Man šeit ir tikai viens vienīgais profils. Un sievietei prece tika nosūtīta. Bet pēc izsekošanas koda parāda kļūda tieši pēc pakas ievietošanas pakomata. Un jā kas es neesmu sociālos tīklos,un bilde ko jūs izlikat nav maneja bilde. Rakstīšana ziņā neesmu Latviete, tāpēc nevajag spiest.
annaviss
Jā, rīkošos pēc konta numura informācijas, tā ir visstabilakā vērtība šajā situācijā. Kontu bankas juristi un darbinieki nobloķēs, pārējie kontakti bankā būs. Ja protams tie pieder pārdevējai vai kādam partnerim, jebkurā gadījumā, tas ir nesarežģīti un viegli.
le-noir
Liāna, kāpēc sēžat portālā un pat forumā, bet manas ziņas nelasat un neatbildat?

Naudu nosūtīju 28. oktobrī, pirms visām atsauksmēm. Likās cilvēki Latvijā izauguši no krāpniecības mēģinājumiem..
Kontekstam, 9. novembrī pajautāju vai jau nosūtīts(pašai besī speciāli braukt uz pakomātu un devu pārdevējai nedēļu nosūtīšanai, lai nosūta, kad vairāk pa ceļam sanāk) atbilde bija "jā", sazvanīju DPD, jo bija slikta sajūta, atvēru profilu ar jaunajām atsauksmēm, sapratu, kas par lietu. Tās pašas dienas vakarā solīja naudu nosūtīt "rītdien".
10. novembrī aizmirsusi mani vārdu un ko es esmu pirkusi, "nosūtīs naudu pēc 30min".
11. novembrī nav nosūtījusi, jo "Vienkārši konta nav (naudas). Bet rīt noteikti nosūtīšu"
16. novembrī man tika piedāvāta mana prece, vīrs iepriekš uz slimības lapas bijis un nevarējis nosūtīt. Pajautāju, ja jau ir prece, lai nosūta bildi ar preci un blakus uz lapiņas pierakstītu šodienas datumu. Šobrīd tieku ignorēta :D
Pa lielam turpinu saraksti tīri intereses pēc, cik tālu cilvēks var pīties melos.
14€ priekš manis nav liela summa, bet vēlos redzēt, kā šī persona atbild likuma priekšā. Droši man rakstiet, apvienosim iesniegumus policijā :)
lake-baikal
Administrācijai vispār vajadzētu deaktivizēt iespēju nomainīt lietotājvārdu, normāli cilvēki to nemaina 10x dienā. Kad gāju cauri krāpnieču diskusijai, tur bija viena krāpniece Anita Kiseļeva, kurai esot 37 profili šeit sataisīti(!) Kā administrācija ko tādu var pieļaut… Kā arī, runājot, par konta numuriem, daudzi krāpnieki pie numura norāda izdomātu vārdu un uzvārdu, jo ir bankas, kurām naudu skaita, skatoties tikai uz norādīto konta numuru, un vārds, uzvārds varot būt da jebkāds.
annaviss
Dāmas, rīt no rīta dodos uz Policiju, ja nav slinkums droši pievienojieties! Iešu Rīgā. Varam pēc tam kopā iedzert kafiju. Ūn, man vēl atsūtīja nederīgu izsekošanas kodu. Kurš noformēts oktobrī un piegāde pārtraukta. Laikam pārdevēja zināja par mūsu darījumu un manu pakomātu, telefona numuru vēl OKTOBRĪ. Reāli sasmējos... *sarakste uzsākta 3. novembrī.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tik laba komunikācija, es esmu patīkami pārsteigta!
annaviss
Man visiem apaviem ir iekšpēdas garums plusos mīnusos 24.5, atkarīgs no ražotāja un modeļa. Dažreiz der 38, ziemas zābakiem ir arī 40😮‍💨😮‍💨😮‍💨 Man kurpes vajadzēja banketam... uz 30 min, iestūķētos, pat ja būtu par mazu. Pie tam pirku 2 pārus, ja nu viens neder, abi pēc krāsām liabi ietu klāt.😅👍🏻
annaviss
🧁CIENĪJAMĀS PĒRĻU MEDNIECES! ŠODIEN NEUZSPĒJU VELTĪT SAVU LAIKU POLICIJAS IESNIEGUMAM utt. SAGATAVOŠU VISU DOKUMENTĀCIJU: SKRINŠOTUS UN IESNIEGUMU SESTDIENĀ VAI SVĒTDIENĀ... PIRMDIEN VAI VĒLĀKAIS OTRDIEN SŪTĪŠU ELEKTRONISKI VAI IESNIEGŠU UZ VIETAS IECIRKNĪ.
🧁JA KĀDA VĒLAS PIEVIENOTIES GRUPAS IESNIEGUMAM - DROŠI, SAZINĀMIES PRIVĀTI UN DARĀM LABAS LIETAS SABIEDRĪBAS LABĀ! TIEŠI VALSTS SVĒTKOS ATTĪRĪSIM KAUT DAĻIŅU ANDELES NO NELABĀ!
🧁ES BANKĀ IESNIEGŠU MAKSĀJUMA ATGRIEŠANAS PIEPRASĪJUMU, SAVUKĀRT POLICIJĀ KĀRTĪGU, SULĪGU IESNIEGUMU... UN KAD VISS SĀKS RISINĀTIES, UZRĪKOŠU "MORĀLĀ KAITĒJUMA KOMPENSĀCIJAS" PRIEKAVĒSTI ŠAI PERSONAI, LAI ARĪ KAS UN KUR VIŅA BŪTU, UN CIK ILGI VAI DĀRGI TAS BŪTU. SKAIDRS, KA TAISNIBA UN PATIESĀ LIETU BŪTĪBA IR MANĀ/MŪSU PUSĒ. TAD NU UZRĪKOSIM KĀRTĪGU JANDĀLIŅU ŠAI PERSONAI!
annaviss
Paldies mellene-333 par Jūsu viedokli. Es vakar izklaides pēc. Sāku sērfot andelē un FB un Insta. Lēni, bet konkrēti. Veicu darījumu ar DRĒBJU SKAPIS, kurš pēkšņi kļuva par Andele Mandele... Tad atradu tantā googlē info, ka šis lietotājvārds mainīts jau gandrīz 10 REIZES. Tad es sāku sērfot, kas seko un šī profila pērlēm un atklāju dažus profilus, kuriem ir ārkārtīgi sliktas atsauksmes! Es sāku pētīt un redzu, ka sarunas, pareizrakstības un darījuma stils ir 95% līdzīgs kā "Andele Mandele" profilam. Tad nu vienkārši sametu sarakstu ar visiem šiem "aizdomīgajiem profiliem" un publicēju šeit. Nezināju par administrācijas likumu, sākumā pieteikt IESPĒJAMO KRĀPNIEKU UN TAD... Viss notiek! NEVIENS NO ŠIEM PROFILIEM NAV TĪRS KĀ JAUNDZIMUŠA BĒRNA ASARIŅA. Es andelē esmu gana ilgi, lai jau no pieteikuma vien saprastu vai šis darījums notiks vai būs ņemšanās vai vispār pieteikums no sērijas "Interesē" un tad pircēja izkūp. Es no sirds novēlu spēku un aktivitāti AndelesMandeles administrācijai (Priecīgus Valsts svētkus arī🍷) un vēlos PASARGĀT neuzmanīgus vai jaunos portāla lietotājus no šādām situācijām!
annaviss
Dāmas, "Andele Mandele" ATKAL ir mainījusi profila vārdu un tagad dēvē sevi par "LIĀNA ANNA PABJARŽINA". Vēl ir ļoti interesants profils "DA_IESKATIES", zinoju administrācijai, bet vēl nav laikam izskatījuši... Pietiecos jakai un kedām un tad sākās nu ļoti līdzīga sarakste kā ar "LIĀNA ANNA PABJARŽINA" profila īpašnieci. Uzmanieties arī no šī profila.
lake-baikal
NOLĀDĒTĀ ANDELES ADMINISTRĀCIJA, kāpēc komentāri tiek dzēsti šādā tēmā?! Meitenēm ir jāzina, kuras ir krāpnieces, lai pašas neiekristu viņu nagos. Komentāriem zem tēmas uzrādīts, ka jābūt 25, bet faktiski ir tikai 18!!!! Izgāju no šīs tēmas, lai sameklētu krāpnieču profilus un varētu nobloķēt, atnāku atpakaļ, jau pazuduši komentāri, kuri vēl šeit bija pirms pāris minūtēm. Kad tiešām vajag jūsu palīdzību, mēs tiekam ignorētas, bet ar kaut kādu bezjēdzīgu cenzūru jūs mākat nodarboties! Bezsakars!
annaviss
Man skrinšotots pilns saraksts, kuru vakarnakt uzrakām. Esmu tiktāl nokaitināta, šo nožēlojamo, sūri, gruti nopelnīto 25€ dēļ, ka es šo varoni pliku uz ielas atstāšu. 🤣🤣🤣🧨👌🏻 Varu katru dienu phblicēt te vecos un gan jau svaigos sarakstus...!❤️❤️❤️❤️🤣🤭
andelemandele-administracija
Hei, hei! Diemžēl, bet tēmas autore pievienoja informāciju par profiliem, kuri nav saistīti ne ar krāpniecību, ne lietotāju, kura pieminēta foruma tēmā. Lai izvairītos no nevainīgu cilvēku nepamatotas aizvainošanas, rekomendējam informāciju iesūtīt pārbaudei mums un izvairīties no publiskošanas tikai uz "it kā" aizdomu pamata.
Ja profils tiek konstatēts kā krāpniecisks, tas tā arī tiek atzīmēts.
AndeleMandele administrācija
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.