Krāpniece, mele utt. ELVIJA JAKOVĻEVA

Nezinu kurā īsti tēmā likt, bet vēlos brīdināt!
Tā nu sanāca, ka mana intuīcija nosnaudās, kamēr pārskaitīju naudu šai dāmai. Parasti pirms norēķināšanās pārbaudu info par pārdevēju, šoreiz ...nu tā sanāca..
Kamēr gaidīju savu sūtījumu, tikmēr dāmīte pūderēja man smadzenes. Bet viņai tas līdz galam nesanāca.
Neuzķerieties meitenes uz šo dāmu. Piefiksējat sev kaut kur šo vārdu, jo naudu par neesošu preci dabūsiet ar grūtībām atpakaļ, ja vispār dabūsiet!
Es Elvijas Jakovļevas vārdu izvazāju pa dubļiem. Tāpēc savu naudu dabūju atpakaļ. Jo es vienkārši ņēmu un rīkojos! Jo zinu kādi likumi darbojas šādās situācijās.
Bet Elvija sabojājusi ne tikai savu dzīvi krāpjoties, bet arī dēļ krāpniecībām zaudējusi sev tuvus cilvēkus. Bet dažu labu pat iesaistījusi kā līdzdalībnieku.

Tāpēc, meitenes, esat piesardzīgas pat tad, kad liekas, ka viss ok.


www.andelemandele.lv

www.andelemandele.lv

www.sudzibas.lv
lake-baikal
Lūdzu, iemet šeit visus viņas zināmos konta numurus - viņas, vīra. Un droši vari viņu izvazāt pa dubļiem arī šeit! :D ja nav noslēpums, kā Tu atguvu naudu no viņas? Vai tika iesaistīta policija? Vai policija reaģē šādās salīdzinoši neliela apmēra krāpšanās?
gita.horsta
Likums aizliedz svešus kontus publicēt. Var sanākt problēmas.
Es viņai uztaisīju mazu pārsteigumu, tāpēc viņai bija bikses pilnas un naudu atguvu.
Liela, maza jebkurā gadījumā par krāpniecību draud atbildība Krimināllikumā pēc 1. panta pirmās daļas, pēc tam aiziet 177. pants, pēc tam smuki 369, 370, 371, 372 pants
Kate Straupeniece
Gita.horsta ko jus varat melot, es jums adevu naudu pirms redzeju kautkadus papirus, ka Tik gudri parunaat.
Es gribeju nosutit jums pacinu bet Pati man sakat braukt virsu, tapec pateicu ka adošu naudu ja nevajag paku, parpratuma deel adevu pat vairak atpakal neka juus man ieskaitijat. Par to jums Jaunas tas gramatas sanak gandriz.
gita.horsta
Elvija, beidz vienreiz muldēt. Neredzēji kāds datums ir uz papīriem? Slikti. Varu pateikt, 12 novembris šī gada. Bet naudu es dabūju atpakaļ tikai vakar jeb 16 novembrī. Man konta izrakstu parādīt varbūt?
Un tava ģimene arī diemžēl nenoliedz, ka esi krāpniece.
lake-baikal
Tas vien, ka šai Elvijai ir vairāki profili, neliecina par neko labu. Un pēc saziņas var redzēt, ka nav sevišķi izglītota arī. Kāpēc Andele nebloķē piekļuvi portālam šādām personām? Vajadzētu pārskatīt drošības iestatījumus, nauda taču gana.
sabines-perles
Pievienojos listei, kas ir sapinušies ar Elviju. Sakiet, vai tiek plānots rakstīt iesniegumu policijai. Ja ir gan sludinājums, gan sarakstes, konta izdrukas un iespēja kooperēties, domāju ka varētu vērsties ar kolektīvu iesniegumu, kas nesīs smagākas sekas. Iļģuciema cietums šķiet bija sieviešu.
sabines-perles
Caur Latvija.lv var nosūtīt, ja ir e adrese izveidota un elektroniskais paraksts. Ja jums ir e paraksts, tad piedāvāju apvienot spēkus un varu mūsu iesniegumus iesniegt jau kā kolektīvo iesniegumu par krāpšanu. No jums būtu tad nepieciešams parakstīts iesniegums ar pielikumiem elektroniski. Droši raktiet tad man privāti. Ja nav elektroniskais paraksts, tad opcija ir klātienē iecirknī nodot informāciju ar pierādījumiem.
lake-baikal
Man nav e-paraksts, kā arī šī persona mani nav apkrāpusi. Laikam jāsaka - pagaidām 😅 redzot, cik aktīvi viņa uzdarbojas. Tā ir taisnība, ka policija ierosina krimināllietu pret personu šāda veida krāpniecībās tikai tad, kad ir sakrājušies 3 iesniegumi pret viņu? Vai tiešām ar vienu nepietiek?
fashionista_
Man ar šo jaukundzi bija pagājušā gadā problēma ,atsauksmes bija 5 uz to brīdi un visas pozitīvas,un ja godīgi nemaz sākumā tās nelasīju,jo nebija sanācis ar tādu krāpnieci šeit sastapties . Biju forumā ielikusi ,ka meklēju konkrētu lietu ,pieteicās ,ka viņai esot un pārdos man . Un tad sākās ,tad nevarēja man kodu izsekošanas izsūtīt ,tad vīrs tomēr paciņu nav izsūtījis ,tad visādi aizbildinājumi un prāta čakarēšana sākās . Tad skaitīs naudu atpakaļ ,kas vilkās ļoti ilgi ,vienu brīdi jau domāju vienalga ,lai paliek ,bet tad ieslēdzās principa jautājums. Summa arī nebija liela kādi 17€ ,bet atļāvās vēl man rakstīt un mani pašu apvainot . Tas bija kaut kas ,varētu arī šeit saraksti ielikt . Ceru ,ka ar tādu cilvēku šeit vairs nesanāks sastapties .
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.