Krāpniece - lietotājs - DRABOLS

Meitenes - uzmanieties no šīs lietotājas!
Lietotājs/krāpniece - DRABOLS:
- pati uzrunā potenciālās pircējas, kā manā gadījumā, iegādāties viņas preci par zemāku cenu nekā pati norādījusi savā sludinājumā ar iespēju to atgriezt, ja nederēs
- ok, iegādājos XL uzvalku vīram pa eur 90, atsūta
- saņemu M izmēra uzvalku!!!!! Un preci nekavējoties atgriežu pārdevējai!
- viņa preci no pakomāta neņem laukā un stāsta, ka nav saņēmusi preci atpakaļ un naudu neatgriezīs! Nosūtu viņai izņemšanas kodu, bet tik un tā speciāli neizņem no pakomāta atgriezto preci
- tel.protams neceļ, uz vēstulēm atbildēja tikai pēc jau sliktās atsauksmes, ka es esmu sabojājuši viņas profilu
- paldies citām lietotājam, kuras atsaucās arī kā apkrāpts no šīs lietotājam- DRABOLS!

Kā rīkoties, lai atgūtu savu naudu???? Eur 90 nu nav maz!!
liene.visendorfa
Pirku no šīs pārdevējas nieciņu par pāris eur, viņai bija uz to brīdi jau pāris sliktas atsauksmes, bet nodomāju - nu kam negadās. Pēc to pāris eiro pārskaitīšanas pārstāja lasīt ziņas, taču tikko ierakstīju sliktu atsauksmi, tā atsāka lasīt, taisnojās ar laika trūkumu, kura dēļ nav tikusi līdz pakomātam un nez kāpēc pajautāja, vai es gribot naudu atpakaļ, ja jau rakstu sliktas atsauksmes. Pēc sarakstes mantu atsūtīja, es atsauksmi mazliet palaboju un apņēmos citkārt gaidīt pacietīgāk, nevis pēc pāris dienām sākt 'kasīties' par pāris eiro. Redz, izrādās, ka šis ir gadījums, kur bija tomēr vajadzīgs 'pakasīties', citādi nesaprot.
lake-baikal
Tik tiešām lieliska ideja, paldies par visu meiteņu brīdināšanu! Būtu jauki, ja apkrāptie cilvēki turpmāk arī šādi darītu ar visiem krāpnieku profiliem, tā kā Andele liek mīksto mūsu palīgā saucieniem, vismaz atbalstīsim viens otru, lai izskaustu šīs nelietes no šejienes.
liene.visendorfa
Augusta beigās/septembra sākumā DRABOLAM tiešām pārsvarā bija labas atsauksmes un vien kādas 8 preces, nepavisam neizskatījās aizdomīgi. Bet tiešām piedāvāja izvēlēties vēl kaut ko, piesolot atlaidi, līdzīgi kā foruma autorei.
Sākumā pat sarunājām tikšanos konkrētā adresē, taču tad plāni mainījās vispirms viņai, tad man, galu galā palikām pie sūtīšanas. Bet tā kā beigās atsūtīja preci, tad man laikam paveicās..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.