Atvainošanās un Paldies par modrību un, cerams, sapratni!

Nesen sanāca kārtīga ŠMUCE ar vienu daiļrunīgu, bet gaužām negudru KRĀPNIECI... Zemāk forumā var lasīt manu un citu andeles lietotāju bēdu stāstu. BET.

Pa ceļam rokot, ko tad vēl nesmuku 💥Liāna Anna Pabrjažina💥 ir pasākusi šajos platuma grādos... *Kad izgrebšu visus darbus, uzrakstīšu smuku iesniegumu varas iestādēm... Bet šoreiz ne par to ir stāsts...

Vārdsakot... Man pa ceļam, izmeklēšanas gaitas karstumā, aizķērās GODĪGAS, LIELISKAS PĒRĻU PĀRDEVĒJAS un MEDNIECES PROFILS.

Atzīstu savu tizlumu, vainu un pārsteidzību, godīga cilvēka turēšanu aizdomās par krāpniecību utt... Uzrakstīju forumā, ka arī "da_ieskaties" profila īpašniece ir aizdomīga un ko tur vēl nav sadarījusi... Kļūdījos. Izpētīju. Sapratu. Atzīstu savu vainu.

❤️‍🔥KONFEKŠKASTE utt. jau ir ceļā pie "da_ieskaties" lietotājas. ❤️‍🔥

Jāsaka paldies šīs lietotājas draudzenei "mellene-333", kura turēja roku uz pulsa un maigi, bet skaidri🤣👍🏻 man norādīja, ka es MAĶENĪT kļūdījos, apvainodama krāpniecībā godīgu, ikdienā, darbos aizņemtu cilvēku.

VĒLREIZ ATVAINOJOS par sagādātajām nervu krīzēm abām lieliskajām dāmām. Ceru uz sapratni! 🧁❤️ Velns parāvis... Gadās arī tā. "Uzrauties" uz labiem cilvēkiem!👍🏻 (abu dāmu profila bildes pievienoju pielikumā...!)

Visai andelei iesaku ieskatīties šo dāmu skapjos un izbaudīt veiklu, precīzu sadarbību!

Vēlreiz atvainojos, jauku vakaru un andeli vēlot, Anna.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.