Nepareizs tālruņa numurs

Sveikas dāmas! Gadījās situācija... Saņēmu paciņu no Omnivas, lai gan neko negaidīju🤔 Ar lielu izbrīnu vēru vaļā... un tur bodijs, ko jau pirms krietna laika biju pārdevisi kādai dāmai!! Kādu laiciņu meklēju šīs dāmas kontaktus. Sazinājāmies, izrādās paciņu viņa neesot no manis saņēmisi utt... Jautāju, kāpēc necēla trauksmi pēc pirmajām dienām nesaņemot sūtījumu? Neesot bijusi tāda vajadzība, blablabla, utt.... Izpētot situāciju, izrādījās, ka šī dāma neuzmanības dēļ norādīja kļūdainu tālruņa numuru. Līdz ar to nesaņēma info par preces piegādi un sūtījums pēc pāris mēnešiem tika atgriezts sūtītājam (man). Piedāvāju par savu naudu nosūtīt atkārtoti, bet viņa atteicās, vairs neesot aktuāli! Prasīja atgriezt naudu, uz ko savukārt atteicu es- jo savu vainu nesaskatu! Pareizi vai nē nezinu, bet tā šī situācija arī palika neatrisināta🙈
juditeb
Sveiki! Man reiz gadījās līdzīgi,dāma norādīja nepareizu tel nr,bet nummurs bija reāls, piederēja citam cilvēkam, pakomāts uz kuru tika nosūtīta paciņa atradās tālu no īsziņas saņēmēja,bet brauca pakaļ. Pēc, kāda laika man rakstīja īstā pircēja un jautā kad beidzot izsutīšu paciņu,apskatos,kad reāli paciņa jai izņemta, sūtu screenshotu, beigās saprot,kad nav Viņas nr. Teica,lai es sazinos ar saņēmēju, kurš ir izņēmis paciņu, atvainojos,un teicu,kad nu isti nav mana vaina un nav vēlēšanās tagad zvanīties utt. Beigās dāma pati sazinājās ar paciņas uzņēmēju un prasīja lai aizved Viņai uz Viņas dzīves vietu, protams,kad tika atteikts. Dāma ļoti ilgi man nelika mieru ar jautājumiem, kāpēc vispār kads cits izņem paciņu,ja Viņš zin kad Viņam nekas nevar būt utt. Sākumā interesējos, kā viss norit,bet beigās apnika,jo cilvēks nesaprata,kad tā ir tikai Viņas vaina un vēlējās lai nu es visu nokārtoju.
marika.strode
Bija vēl viens līdzīgs gadījums... Dāma laicīgi saprata, ka nepareizu numuru uzrakstījusi... bet paciņa bija jau izsūtīta! Sazinoties ap DPD (manuprāt) centrāli, ļoti operatīvi vis tika nokārtots!

Tā ka, mīļā dāmas, pārbaudam dubultā visu🧐
ligga
Vienreiz pārdevēja DPD bija norādījusi nepareizu manu tel.nr. Kad šeit Andelē ieraudzīju, ka paciņa gaida mani pakomātā un SMS saņēmusi neesmu, pati sazvanīju DPD un viņi atsaucīgi visu nokārtoja. Tādēļ ne vienmēr visu atļauts nokārtot tikai nosūtītājam. 🙂
skaistais-skapis
Liekas, ka šādi ja notiek, tad labāk saņēmēja un nosūtītāja nr. uzrādīt automātiski vienu un to pašu. Tad 100%, ja tu esi nosūtītājs un saņem kodu, tad arī durvju atvēršanas kodiņu saņemtu uz to pašu nr. Labāk copy paste nr.,kad elektroniski formē paciņu nevis norakstīt ar roku vai pārrakstīt ciparus. Tad arī būs pareizi viss.
mazs-pirkumins
Situācija, kad es kā pircēja, nosūtiju pareizu numuru, bet pārdevēja norādija nepareizu. Sapratu, ka nav kaut kas kārtībā, jo andele profilā, rādija, ka prece mani gaida, bet sms tā arī neesmu saņēmusi.
Šajā situācijā pārdevēja NEKO nevēlējas risināt un pie tam pasūtītajā precē arī biju vīlusies.
skaistais-skapis
Muļķīgi, ka šādā veidā cilvēki var pazaudēt naudu mazas kļūdiņas dēļ un pašu preci pat. Man reiz gadījās, ka uzticēju citam cilvēkam izņemt paku un beigās neizņēma, jo gribēja atlikt uz vēlāku laiku un beigās nosūtījās nosūtītājam un tad dabūju maksāt trīs reizes par paku. Labi, ka nosūtītāja piekrita paku izsūtīt vēlreiz, ja nē būtu pazaudēta nauda par pakomātu un vēl preci. Domāju, ka pareizi ir nesūtīt naudu atpakaļ pircējam skatoties pēc cenas kāda bija, bet ja bija liela summa, tad jau labāk aizsūtīt atpakaļ, ja cilvēks preci nesaņēma.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.