Negodīga pircēja ‼️‼️‼️

Pirmo reizi ar ko tādu sastopos un jūtos ļoti slikti . Diemžēl savas vainas dēļ izdzēsu sludinājumu,jo sieviete atbrauca klātienē nopirkt kažoku . Un arī bildes nevaru vairs dabūt . Situācija tāda ,sieviete atbrauca ,ilgi pētīja ,pielaikoja ,bildējās no visām pusēm vairāk kā pus h ,gan iekšā mājā ,gan ārpusē . Viņai ļoti patika un arī piestāvēja ,uz vietas secinājām ka nedaudz pūko apģērbu,kas dabīgam kažokam var būt,tam viņa arī piekrita . Bet jebkurā brīdī teicu ,lai dod atpakaļ ,ja tomēr nepatīk ,bet teica,ka nē ,ka patīkot , tad tomēr pēc 2 dienām atsūta bildes ar caurumiem ,kurus nu nekādi nevarēja nepamanīt pielaikojot ,jo tādu nebija ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ var redzēt ,ka tie ir vienkārši speciāli iegriezti un rakstot ,ka tādu var vienīgi miskastē mest . Vēl pieminēja ,ka viņš smirdot ,kas arī neatbilst patiesībai . Lietotāju diemžēl nevaru atrast ,sievietes vārds ir Tatjana ,palicis telefona nr ir . Ļoti nepatīkama situācija ,sieviete naudu dabūja atpakaļ un es saplēstu kažoku , nesaprotu ,būtu ņēmusi tāpat viņu atpakaļ un naudu atdevusi . Bet vai tā ir konkrēta cilvēku suga ,kas šādi cūcīgi rīkojas!? Tiešām nesaprotu
fashionista_
Tur jau tā lieta ,ka nekādi caurumi nebija . Ja būtu ,tādus būtu grūti nepamanīt pērkot un noteikti tādu pat nepirktu neviena pircēja . Tirgoja mana mamma un negribēdama kašķi vienkārši naudu atdeva ,žēl . Turpmāk vajadzēs tirgoto preci sabildēt no visiem rakursiem ,lai šādas situācijas nebūtu . Katrā ziņā ar tādiem defektiem kāds tas ir atgriezts,nekad mūžā nebūtu tirgojušas . Un par smaku arī ļoti interesanti,pēc divām dienām saoda , pirkšanas dienā viss bija kārtībā.
s_er_h
Vai arī uztaisīja greznu fotosesiju savam Ig kontam.
Vai arī aizgāja uz tikšanos ar naudīgu potenciālo kavalieri
Vai arī uz klases salidojumu, lai visiem pierādītu, ka dzīvē izgrozījusies.

Variantu ir daudz, bet piekrītu iepriekš paustajai domai, ka katram nāks atpakaļ pēc nopelniem. 🙂
La Isla Bonita
Neviens nesaka par veikalu brīvprātīgajām iniciatīvām, bet par tiesību aktiem, kas nosaka tiesības nepieņemt iegādāto atpakaļ. Un atslēgvārdi šeit ir - velti atdevāt naudu, šeit nav detalizēta veikalu apspriešana. Nav svarīgi, kas kur dzīvo, jāmāk lasīt ne ar dirsu, bet ar acīm, un saprast domu un diskusijas tematu.
elitas-andele
Gan jau pēc laika saprata,ka kažoku negrib vai arī žēl bija škirties no naudas,tāpec izdomāja šādu variantu,kas ir vienkārši drausmīgs!Un,ja Jūs bijāt 100% pārliecināta,ka viss bija labi,tad kādēł ñēmāt atpakał sabojātu mantu?Atsauksmes dēł?Beidziet taču trīcēt par katru nelabvēli,te tādu ir kaudzēm!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.